Mia Alfanso
Üye
bide yüklediğimiz oyunlar kapasite kontrolünde görünmüyor, ben 3. oyunu yüklemeye kalktığımda opps diye başlayan uzun bi hata aldım o normal mi
yani

bide yüklediğimiz oyunlar kapasite kontrolünde görünmüyor, ben 3. oyunu yüklemeye kalktığımda opps diye başlayan uzun bi hata aldım o normal mi

bu hatadanşöyle bi hata alıyorum sadece subway ve temple run ı yükleyebildim kuran arkadaşlar başka oyun yüklemeyi deneyebilirler mi?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu hatadan
Garanti gidiyor mu ?
Bu yöntemle iki uygulama kurulabileceğini konuya eklersen iyi olur herkes soruyo![]()

peki kendi uygulamamızı geliştirip deneyebilirmiyiz?

Acaba telefon WP8 olduğundan olmuyo olabilir mi?
Team viewer adresini pm ile atarsan yardımcı olurumbiri bana teamwiwerrdan bağlanıp şu driver şeyini yapabilirmi 520 için bende program telefonu görmüyorda? 32 bit windows 7Kim bağlanıp yapabilir lutfen yardım.
Ali kemal abinin böyle Süprizlerini seviyorum yaDİKKAT!!!
Türkiye'de ilk !!!
Rudy Huyn'un yeni uygulaması 6Tindr'ı yüklemek isteyen unlock cihaz sahipleri buyrun link:

ben kaynak kodlarını vereyim siz ne isterseniz yapınAli kemal abinin böyle Süprizlerini seviyorum ya
Abi xap Dosyasına biz kendimiz patch yapamazmıyız ?

abi bunun için demiyorum mesela bu beetsample 2 diye uygulama vardı magazadan kalktı ona felan patch nasıl yaprızben kaynak kodlarını vereyim siz ne isterseniz yapın
Github'da kaynak kodlarını bulabilirsen yapabilirsin.abi bunun için demiyorum mesela bu beetsample 2 diye uygulama vardı magazadan kalktı ona felan patch nasıl yaprız
hocam neye yarıyor program birde onu söylesenizGithub'da kaynak kodlarını bulabilirsen yapabilirsin.