Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

realname11

Üye
2,4 gb bos yer var Dungeon Hunter 4 yüklenmiyor :S

CANGO97

CANGO97

Üye
indirdim sonunun da win 8 ve yüklüyorum :D

CANGO97

CANGO97

Üye
ya her şeyi yaptım fakat WP POWER TOOLS olayını beceremedim :D2-Xap Dosyasını Browse Tuşu İle Gösterizyoruz
browse tuşu gözükmuyor :(
olmuyor diye win 8 yükledim yine olmuyor olmuyor :(

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
ya her şeyi yaptım fakat WP POWER TOOLS olayını beceremedim :D2-Xap Dosyasını Browse Tuşu İle Gösterizyoruz
browse tuşu gözükmuyor :(
olmuyor diye win 8 yükledim yine olmuyor olmuyor :(

bide app deployment ile dene belki olur ? Browse tuşu gözükmemesinden kastın hiç mi yok

realname11

Üye
Dungeon Hunter 4 oyundan atıyor l520 de

CANGO97

CANGO97

Üye
yaptım sonunda beaaaa :D:D:D:D:D:D:D:D:D
çok mutluyum başardımyardımlarınız için çok sağolun :D

respection123

Üye
Neyse yükledim :)

csH

csH

Üye
bide app deployment ile dene belki olur ? Browse tuşu gözükmemesinden kastın hiç mi yok

senden bişey isteyebilir miyim şebekeyle 25 30 mb lık mağazadan Bi uygulama indirmeyi deneyebilir misin indirmene gerek yok wi-fi gerektirir diyor mu onu oğrenmem lazım acaba unlock yaptım diye mi mağazdan indirme limitim 20 mb a duştu

Rainesto

Rainesto

Üye
senden bişey isteyebilir miyim şebekeyle 25 30 mb lık mağazadan Bi uygulama indirmeyi deneyebilir misin indirmene gerek yok wi-fi gerektirir diyor mu onu oğrenmem lazım acaba unlock yaptım diye mi mağazdan indirme limitim 20 mb a duştu
bende öyle birşey yok 43 mb birşeye baktım şebekeylede iniyor

skynet

Üye
Ücretsiz kurmak isteyenler buyursun :D

• Beğen
Tepkiler: Heimdalll
Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi

bendede öyleydi kardeşim 1 ay geçince 100 mbye kadar indirebiliyorum pek dert etme derim bir sure sonra geçiyor ama nedenini bulamadım

csH

csH

Üye
bendede öyleydi kardeşim 1 ay geçince 100 mbye kadar indirebiliyorum pek dert etme derim bir sure sonra geçiyor ama nedenini bulamadım

sağol içimi rahatlattın Avea bayiine gittim müşteri hizmetlerini aradım bişey yapamadılar beklemek tek çare o zaman :D

CANGO97

CANGO97

Üye
arkadaşlar power toolsda iki oyun yüklediktedikten sonra üçüncü oyunu yükleyince ''unhandled exption in windows phone tools '' diye hata veriyor sizde de öyle mi ???
yanı en fazla 2 mi oyun yükleyebiliyoruz ??
çözümü yok mu??

skynet

Üye
arkadaşlar power toolsda iki oyun yüklediktedikten sonra üçüncü oyunu yükleyince ''unhandled exption in windows phone tools '' diye hata veriyor sizde de öyle mi ???
yanı en fazla 2 mi oyun yükleyebiliyoruz ??
çözümü yok mu??
Malesef şimdilik sadece 2 oyun yükleniyor :)

• Beğen
Tepkiler: CANGO97

Üst Alt