Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Püf NoktasıWindows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek
Normal bende 2.50Gb boş yer varken bile yüklenmiyordu 3Gb alan açtımda anca yüklendi ama kurulduktan sonra 1.40-50 arası yer kaplıyorO değilde biz şimdi cihazları unlock ettik peki nsu dan güncelleme yaptığımızda eski haline dönecek mi yoksa bu şekilde mi kalıyor ?
capkino06
Üye
ohoo çokmuş ya :/valla hiç bilgim yok
canfes
Üye
Yüklemeleri Power Tools ile yaptıktan sonra telefondan program ile değil de kendimiz kaldırsak bi sorun oluyor mu ? Bununla ilgili bilgisi olan var mı ?
Yüklemeleri Power Tools ile yaptıktan sonra telefondan program ile değil de kendimiz kaldırsak bi sorun oluyor mu ? Bununla ilgili bilgisi olan var mı ?
register deyip unlock yaptığımız gibi geri aynı şekilde kilitleniyormuş
canfes
Üye
Bende aynı şeyi yaptım da eğer hata yapıyorsam yol yakınken döneyim dedim
ko4fun
Üye
afwerker
Üye
Telefonun ekranını açık tut internete bağla düzelir
fevzia
Üye
yapan arkadaşlardan biri bana yardım etse bana telefon numarasını versin ben ararım lutfen !!!! sorunun registere basınca singin ekranın gelip hemen gitmesi nolur yardımcı olun
ko4fun
Üye
real racing real soccer yuklendı digerlerinde bu hatayı veriyor neden acaba