Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Bu konu 100 sayfa olur. Sonra Derdi dersiniz :D

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
34 sayfa oldu gençler biraz sakin olalım :D

Heimdalll

Heimdalll

Üye
sırf bunun için 8.1 yükledim pcye :D

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
amazing spiderman denedim çalışıyor ama grafikleri berbat
dungeon hunter 4 denedim çalışmadı :(

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Moliplayer Pro bulursanız çok makbule geçer internette gördüklerim olmuyor.

soulmate35800

Üye
the amazing spiderman grafikler kötümü bana öyle geldi arada birde oyundan atıyor modern combat 4 yükleyeceğim şimdi o nasıl bakalım l620

capkino06

Üye
bağlantı sorunu yaşayanlar için paylaştığınız dosyada microsoftun usb driver için verdiği programı indirdim sıkıştırılmış klasör olarak indi içinde 2 tane dosya var ne yapacağız?

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Birde şey file manager bulan var mı daha doğrusu blup da çalıştıran şöyle bir dosya yöneticisi iyi olurdu.Halo Spartan çalışmıyor boşuna indirmeyin her sitedeki hatalı.Tek isteğim file manager ile moliplayer pro var mı bilgisi olan ?

soulmate35800

Üye
beyler aygıt yöneticisinde 620 görmeyen arkadaslar win usb device güncellemesi lazım 620 sağ tık sürücüyü bilgisayarda ara dosya yolunu gösterın tamam dir temple run 2 ve subway surfer yükledım calısıyor

bağlantı sorunu yaşayanlar için paylaştığınız dosyada microsoftun usb driver için verdiği programı indirdim sıkıştırılmış klasör olarak indi içinde 2 tane dosya var ne yapacağız?

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Birde şey file manager bulan var mı daha doğrusu blup da çalıştıran şöyle bir dosya yöneticisi iyi olurdu.Halo Spartan çalışmıyor boşuna indirmeyin her sitedeki hatalı.Tek isteğim file manager ile moliplayer pro var mı bilgisi olan ?
hocam sitelerdeki moli çalışmıyor file manageri bilemem

aaeerr

aaeerr

Üye
WP Power Tools'u açmak istediğimde neden "Uygulama yüklenemedi. Uygulama satıcısına başvurun" diyor ?

realname11

Üye
stordaki xap leri deniyen oldu mu oradakiler çalışıyor mu ?

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
File manager hakkında bilgi sahibi olan var mI?

capkino06

Üye
anlamadım :/ nasıl yapıyoruz bunu

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
konu mesaj sayısı olarak black konusunu geçti ama gösterim daha düşük :D gerçi benim bile konuda 90-95 mesajım var

Üst Alt