Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

afwerker

afwerker

Üye
@papakudioflu
Ali kemal abi BEETSAMPLE 2 Uygulamasının xap'ı varmı yada xap'ı nasıl yükleyebiliriz hata veriyor

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
@papakudioflu
Ali kemal abi BEETSAMPLE 2 Uygulamasının xap'ı varmı yada xap'ı nasıl yükleyebiliriz hata veriyor

taktik şu : Google aç uygulamanın ismi boşluk xap (oyunsa ve ram sınırı varsa 512 mb patch de yazın) ara bul :D

realname11

Üye
sabahtan beri yüklemedimğim driver kurmadığım uygulama kalmadı ama ipoverusbsvc hatası çözüm bulamadım :(

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
sabahtan beri yüklemedimğim driver kurmadığım uygulama kalmadı ama ipoverusbsvc hatası çözüm bulamadım :(

abi bağlantında Bi sıkıntı var ama anlamadım :/ bu arada tweak deneyen var mı sonuç nasıl?order&chaosun 512 mb xap ını bulan var mı ? Sabahtan beri arıyorum:/

respection123

Üye
harbi tweaks uygulamasını deneyen varmu?

skynet

Üye
Serhat,senin 620'nin tüm sürücüleri yüklü gözüküyor mu aygıt yöneticisinde ?

Bay H

Bay H

Üye
Arkadaşlar L920'e yükleme yapabilimek için sadece Power Tools yeterli mi yoksa aşamaları tek tek yapmam mı gerekiyor ? Bi önceki sayfalarda yazıldı mı gözümden mi kaçtı bilemiyorum.
evet 1. sayfada belirtilen aşamaları yaparsanız eğer kullanabilirsiniz

Rainesto

Rainesto

Üye
Arkadaşlar L920'e yükleme yapabilimek için sadece Power Tools yeterli mi yoksa aşamaları tek tek yapmam mı gerekiyor ? Bi önceki sayfalarda yazıldı mı gözümden mi kaçtı bilemiyorum.
:evet: evet fakat gdr3 preview varsa 2. adımı atlıyorsun
Yalnız oyun mu yükleniyor bu yöntemle ? :)
Hayır istedigin şeyleri ama 2 uygulama sınırı var
harbi tweaks uygulamasını deneyen varmu?
iyi fikir deneyim Edit : olmuyor hata veriyor

csH

csH

Üye
  • Beğen
Tepkiler: skynet
Rainesto

Rainesto

Üye
denemedim ama denemek isteyenler için

soulmate35800

Üye
beyler aygıt yöneticisinde 620 görmeyen arkadaslar win usb device güncellemesi lazım 620 sağ tık sürücüyü bilgisayarda ara dosya yolunu gösterın tamam dir temple run 2 ve subway surfer yükledım calısıyor

• Beğen
Tepkiler: skynet

skynet

Üye
beyler aygıt yöneticisinde 620 görmeyen arkadaslar win usb device güncellemesi lazım 620 sağ tık sürücüyü bilgisayarda ara dosya yolunu gösterın tamam dir temple run 2 ve subway surfer yükledım calısıyor

Harikasın yaa çok teşekkür ederim :)

realname11

Üye

Çok sağol 520 de işe yaradı.

Heimdalll

Heimdalll

Üye
gidip win8.1 cd si aldım şimdi kuruluyor sdk :D

yasiiin97

Üye
Ne yaptıysam telefonu tanıtamadım power tools'a.

yasiiin97

Üye
win 7 64 bit.beypazarında cd satan yer yok.

Üst Alt