Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
windowsphonehub.in sitesindeki plants vs. zombies çalışmıyor haberiniz olsun.

Heimdalll

Heimdalll

Üye
windows 8 indiriyorum şimdi onu yüklicem pc ye

csH

csH

Üye
Black konusunu geçmek uzere:D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows Phone appstudio hesabıyla sadece bir cihazı unlock edip aynı anda iki uygulama kurulu bulundurulabilir. Ücretli dev hesabıyla ise 3 cihaza kadar unlock edilip 10 uygulamaya kadar yükleme yapılabilir.

Arkadaşlar bir yabancı sitede şu cümleyi gördüm 10 uygulama ile ilgili çevirir misiniz ?
Cümle şu:
"With the App Studio release Microsoft has also introduced a great news for developers: now you’ll be able to unlock a Windows Phone device even without a paid developer account. The difference is that you’ll be limited to unlock just 1 phone and to side load up to 2 apps, while regular developers will continue to be able to unlock up to 3 phones and to side load up to 10 apps."

Kaynak:

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone appstudio hesabıyla sadece bir cihazı unlock edip aynı anda iki uygulama kurulu bulundurulabilir. Ücretli dev hesabıyla ise 3 cihaza kadar unlock edilip 10 uygulamaya kadar yükleme yapılabilir.

olsun buda yeter wp aldıktan sonra telefonla ilk defa uğraşıyorum şu an çok mutluyum :D

respection123

Üye
Zaten Bi subway bide Temple 2 :)

Rainesto

Rainesto

Üye
full konuya eklersen sevinirim

respection123

Üye
Windows 7 (32&64) Oluyormu?

csH

csH

Üye
Temple run:oz çalışıyor mu bu linkteki ya da brave

canfes

canfes

Üye
Arkadaşlar L920'e yükleme yapabilimek için sadece Power Tools yeterli mi yoksa aşamaları tek tek yapmam mı gerekiyor ? Bi önceki sayfalarda yazıldı mı gözümden mi kaçtı bilemiyorum.

respection123

Üye
Yalnız oyun mu yükleniyor bu yöntemle ? :)

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi

• Beğen
Tepkiler: canfes

Üst Alt