tabi ki kendim denedim de ekledim
Yalnız oyun mu yükleniyor bu yöntemle ?![]()
@papakudioflu
Ali kemal abi BEETSAMPLE 2 Uygulamasının xap'ı varmı yada xap'ı nasıl yükleyebiliriz hata veriyor

sabahtan beri yüklemedimğim driver kurmadığım uygulama kalmadı ama ipoverusbsvc hatası çözüm bulamadım![]()
harbi tweaks uygulamasını deneyen varmu?
evet 1. sayfada belirtilen aşamaları yaparsanız eğer kullanabilirsinizArkadaşlar L920'e yükleme yapabilimek için sadece Power Tools yeterli mi yoksa aşamaları tek tek yapmam mı gerekiyor ? Bi önceki sayfalarda yazıldı mı gözümden mi kaçtı bilemiyorum.
Arkadaşlar L920'e yükleme yapabilimek için sadece Power Tools yeterli mi yoksa aşamaları tek tek yapmam mı gerekiyor ? Bi önceki sayfalarda yazıldı mı gözümden mi kaçtı bilemiyorum.
evet fakat gdr3 preview varsa 2. adımı atlıyorsunHayır istedigin şeyleri ama 2 uygulama sınırı varYalnız oyun mu yükleniyor bu yöntemle ?![]()
iyi fikir deneyim Edit : olmuyor hata veriyorharbi tweaks uygulamasını deneyen varmu?
Serhat,senin 620'nin tüm sürücüleri yüklü gözüküyor mu aygıt yöneticisinde ?
beyler aygıt yöneticisinde 620 görmeyen arkadaslar win usb device güncellemesi lazımLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız620 sağ tık sürücüyü bilgisayarda ara dosya yolunu gösterın tamam dir temple run 2 ve subway surfer yükledım calısıyor

beyler aygıt yöneticisinde 620 görmeyen arkadaslar win usb device güncellemesi lazımLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız620 sağ tık sürücüyü bilgisayarda ara dosya yolunu gösterın tamam dir temple run 2 ve subway surfer yükledım calısıyor
win8 yüklü değilse git al format at ben üşenmedim gidip aldım format attım yükleniyorNe yaptıysam telefonu tanıtamadım power tools'a.