Söylentilere bakıp mail atmaktan başka elimizden bir şey gelmiyor şunu merak ediyorum misal telim L620 nokia istese güncelleme ile 1 gb yapar mı bunu ?
Çince program pc den kalkınca unlock kalkıyor mu ?Çince program ile oyun yüklemeyi lütfen birisi tw yardımı ile halledebilir mi ?olduuuu sonun da oldu aximator nuster startthegame mia alfanso goodjober ilk oyunumu yükledim modern combat 4 hiç kasmıyo çok saolun
telefon taş gibi oyun niye gelmedi anlamadım
Kaç oyun-program yüklenebildiği meselesi ilginç biraz. Ben mesela dediğim yöntemle 10 tane kurabildim sıkıntı olmadan,bazı arkadaşlarda öyle yapmış. Ama bazıları sadece 2. Yabancı forum sitelerinde de hack yöntemleri anlatılırken benzer birşey yazmışlar. Kaç oyun yüklenebildiği hakkında net bir şey yok bazıları 2 bazıları 10 yükleyebiliyor demişler.
Arkadaşlar programda bazen mavi yer aktif olmuyor ilk unlock yapcağınız zaman sizde yandaki çince yazıya basarsanız email ve password yazarsanız 2 tane olur ama mavi butona tıklayınca tatam 10tane olur
Arkadaşlar programda bazen mavi yer aktif olmuyor ilk unlock yapcağınız zaman sizde yandaki çince yazıya basarsanız email ve password yazarsanız 2 tane olur ama mavi butona tıklayınca tatam 10tane olur
sanırım e posta yazanlarda 2 oyun sınırı oluyor e posta yazılmadan da oluyormuş @Warnings in dediğine göre o zaman e mail yazan arkadaşlar sdk dan lock yapıp sonra baykuşu kaldırıp tekrar kurup unlock yapsınlar e posta adreslerini yazmadan belki 10a çıkar uygulama sayısı
Beyler hayırlı olsun şuan 4 oyun var yükleniyormuş Çok şükür
modern combat 4 real racing 2 subway surfers temple run oz bunlar var Şuan rayman jungle run indiriyorum İNŞALLAH çalışcak
Beyler hayırlı olsun şuan 4 oyun var yükleniyormuş Çok şükür
modern combat 4 real racing 2 subway surfers temple run oz bunlar var Şuan rayman jungle run indiriyorum İNŞALLAH çalışcak
jungle run hata verdi yanlış xap indirmişim başka siteden
şu benim sorunum tek sorunum o gta anladık atıyo İNŞALLAH çözülür ama modern combat 4 multiplayer de 1 el attıktan sonra niye oyundan atıyor smis freeplay karakter yarattıktan sonra neden oyundan atıyor ?
temple run oz zaten sıkıntı başa atıp duruyo oyunu
subway 2 dk oynadım sorun yoktu ama ALLAH KORUSUN sanrım o da bi sıkıntı