Rainesto Üye nusret2013' Alıntı: burdakini indirdim tam yükliycekken 2 satır kırmızı yazı yazıyor Genişletmek için tıkla ... ben burdan yükledim
nusret2013' Alıntı: burdakini indirdim tam yükliycekken 2 satır kırmızı yazı yazıyor Genişletmek için tıkla ... ben burdan yükledim
nusret2013 Üye Goodjober' Alıntı: ben burdan yükledim Genişletmek için tıkla ... tamam başka siteden yükledim sağol.
Goodjober' Alıntı: ben burdan yükledim Genişletmek için tıkla ... tamam başka siteden yükledim sağol.
Rainesto Üye Gregor Mendel' Alıntı: beyler gta sa fixlenmiş deneyen varmı indiriyorum şuan Genişletmek için tıkla ... 4 gb boş yer olucakmış atmaması için [ kurmadan önce ]
Gregor Mendel' Alıntı: beyler gta sa fixlenmiş deneyen varmı indiriyorum şuan Genişletmek için tıkla ... 4 gb boş yer olucakmış atmaması için [ kurmadan önce ]
Dexter Morgan Üye Goodjober' Alıntı: 4 gb boş yer olucakmış atmaması için [ kurmadan önce ] Genişletmek için tıkla ... sildim bayagı bişey 4 gb yer var indiriyor hala yazarım
Goodjober' Alıntı: 4 gb boş yer olucakmış atmaması için [ kurmadan önce ] Genişletmek için tıkla ... sildim bayagı bişey 4 gb yer var indiriyor hala yazarım
Mia Alfanso Üye Konu Sahibi Gregor Mendel' Alıntı: sildim bayagı bişey 4 gb yer var indiriyor hala yazarım Genişletmek için tıkla ... Goodjober' Alıntı: 4 gb boş yer olucakmış atmaması için [ kurmadan önce ] Genişletmek için tıkla ... bayağı kişi olumlu sonuç yazmış ya hayırlısı
Gregor Mendel' Alıntı: sildim bayagı bişey 4 gb yer var indiriyor hala yazarım Genişletmek için tıkla ... Goodjober' Alıntı: 4 gb boş yer olucakmış atmaması için [ kurmadan önce ] Genişletmek için tıkla ... bayağı kişi olumlu sonuç yazmış ya hayırlısı
Rainesto Üye Mia Alfanso' Alıntı: bayağı kişi olumlu sonuç yazmış ya hayırlısı Genişletmek için tıkla ... 520de atıyor yazmışlar batarya ile ilgili felan demişler
Mia Alfanso' Alıntı: bayağı kişi olumlu sonuç yazmış ya hayırlısı Genişletmek için tıkla ... 520de atıyor yazmışlar batarya ile ilgili felan demişler
Heimdalll Üye alın bakalım gençler rayman fiest run lumia 620 denendi çalışıyor konuya ekleyelim Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
alın bakalım gençler rayman fiest run lumia 620 denendi çalışıyor konuya ekleyelim Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dexter Morgan Üye Mia Alfanso' Alıntı: bayağı kişi olumlu sonuç yazmış ya hayırlısı Genişletmek için tıkla ... @Goodjober atıyor gene hocam gelişme yok deli oldum eğer oyun 512de oynanmıyor da 4slerde niye oynanıyor?
Mia Alfanso' Alıntı: bayağı kişi olumlu sonuç yazmış ya hayırlısı Genişletmek için tıkla ... @Goodjober atıyor gene hocam gelişme yok deli oldum eğer oyun 512de oynanmıyor da 4slerde niye oynanıyor?
csH Üye aynen yaa en son 3 günde unlock yapıp 2den fazlasını yükleyebilen var mı söyleyin de bizim d içimiz rahat etsin
aynen yaa en son 3 günde unlock yapıp 2den fazlasını yükleyebilen var mı söyleyin de bizim d içimiz rahat etsin
Rainesto Üye Gregor Mendel' Alıntı: @Goodjober atıyor gene hocam gelişme yok deli oldum eğer oyun 512de oynanmıyor da 4slerde niye oynanıyor? Genişletmek için tıkla ... wpdeki ram sınırlamasından bence dursun silme blackten sonra dene
Gregor Mendel' Alıntı: @Goodjober atıyor gene hocam gelişme yok deli oldum eğer oyun 512de oynanmıyor da 4slerde niye oynanıyor? Genişletmek için tıkla ... wpdeki ram sınırlamasından bence dursun silme blackten sonra dene
skynet Üye Belkide hani diyonuzya baykuş açılırken artık eposta istiyor diye o yüzden sınır ikiye düşmüştür çünkü daha önce hiç sormuyordu
Belkide hani diyonuzya baykuş açılırken artık eposta istiyor diye o yüzden sınır ikiye düşmüştür çünkü daha önce hiç sormuyordu
Rainesto Üye skynet' Alıntı: Belkide hani diyonuzya baykuş açılırken artık eposta istiyor diye o yüzden sınır ikiye düşmüştür çünkü daha önce hiç sormuyordu Genişletmek için tıkla ... aynen takılıyorum ben istemezken yaptım toplam 8 oyun ve uygulama var
skynet' Alıntı: Belkide hani diyonuzya baykuş açılırken artık eposta istiyor diye o yüzden sınır ikiye düşmüştür çünkü daha önce hiç sormuyordu Genişletmek için tıkla ... aynen takılıyorum ben istemezken yaptım toplam 8 oyun ve uygulama var
Mia Alfanso Üye Konu Sahibi Sorunlar çok arttı galiba videoyu güncelleyip daha geniş bir şey yapmak farz oldu
OhMyDrogba Üye bu yeni Xap Deployer'la 2den fazla kurulabiliyor mu, WP Power Tools kullanmak yerine ?? Edit: DENEDİM YÜKLEMİYOR (( Son düzenleme: 6 Şub 2014
bu yeni Xap Deployer'la 2den fazla kurulabiliyor mu, WP Power Tools kullanmak yerine ?? Edit: DENEDİM YÜKLEMİYOR ((
Lumia6yüz20 Üye hem power tools hem de deployer çalışmayı durdurdu hatası veriyor yardım!yardım edin de denicem 2 oyundan fazlası yükleniyor mu ?
hem power tools hem de deployer çalışmayı durdurdu hatası veriyor yardım!yardım edin de denicem 2 oyundan fazlası yükleniyor mu ?