Saol kardeşim ama korkuyorum İNŞALLAH telde sorun yoktur 2 farklı pc de aynı hatayı aldım şu driver de sıkıntı olmasın sakın onu yaparken veriyo hatayı ?
Evet kardeşim normal beyler ben windows 8 pro 64 bit İNŞALLAH pc me indiriyorum şuan kuruyo sanal makineye sizce bu kesinlikle ama kesinlikle olur mu 2. yöntem felan ?Şimdi naneyi yedik 64 bit desteklemiyor diyo işlemci oysa destekliyodu test ettim ya !
Evet kardeşim normal beyler ben windows 8 pro 64 bit İNŞALLAH pc me indiriyorum şuan kuruyo sanal makineye sizce bu kesinlikle ama kesinlikle olur mu 2. yöntem felan ?Şimdi naneyi yedik 64 bit desteklemiyor diyo işlemci oysa destekliyodu test ettim ya !
windows 7 32 bit desteklermi baykuşdüşünüyorum da iphone için 25pp var wp içinde öyle birşey varmıdır ? bizi unlock dan kurtarır ios gibibaykuş u açınca yeni sürüme güncelliyor ama %84 kalıyor offffffffff
güncellemede %84 te kalıyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooroooooooooooooooooooooooooooorooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooor