Mia Alfanso
Üye
tabi kiSevindim bedava olmasına bana tek oyun yeter peki lütfen cevaplayın şöyle bisi varmı misal gta sa ve angry bird go yükledim birini silpip baska oyunu yükleeybilirmiyim ?

tabi kiSevindim bedava olmasına bana tek oyun yeter peki lütfen cevaplayın şöyle bisi varmı misal gta sa ve angry bird go yükledim birini silpip baska oyunu yükleeybilirmiyim ?

Çok saol çok yardımcı oldun kardeş![]()
angryu birds go kaç mb ? toplam
herneyse tek bir sorun var subwaya nasıl hile yapıcam power tıolls ta eski sürüme yapmıştım milanoda mu ne en son sürümde nasıl yapcam
evet yok gibi gravity guy 2 xap olan varmı elinde ? 3 tane denedim yüklenmiyor
yok oyun var ama link yok dosya yok daha doğrusu![]()
gravity guy var wp games de ordan alsilinmiş galiba bir baksan download linki var ama dosya yok gravity guy 2![]()
Aynen süper oyun ben sana araştırayım bi snbi order chaos bulsam yeter.

modern combat telefona yüklenince kaç mb kaplıyor bu kaç kaplıyor ona göre silip yüklüycem
N.O.V.A3'ün 512 lik versiyonu varmı ? Ben hiç denk gelmedim de![]()
Telefonda ne kadar yer kapladığı gözükmüyormodern combat telefona yüklenince kaç mb kaplıyor bu kaç kaplıyor ona göre silip yüklüycem
2 side aynı civarda kardeş sanırım.modern combat telefona yüklenince kaç mb kaplıyor bu kaç kaplıyor ona göre silip yüklüycem
Telefonda ne kadar yer kapladığı gözükmüyor
güzel oyun önerirmisiniz?modern combat 2.5 gb kaplıyor ha yok kalsın![]()
Haha güleceğim yoktu500mb hafıza varLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu nekadar kplar?![]()