Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

malesef evet ben de yeni anladım Çetin kardeşim 10 uygulama sınırını nasıl yapıyorduk sadece 2 tane kurabiliyorum ben şu an sdkyla.

Hem de ben zaten Developer hesabımla giriş yapmıştım appstudioyla değil ki. 10 tane kurabilmem gerekiyor

Tepkiler: CANGO97

CANGO97

Üye
malesef evet ben de yeni anladım Çetin kardeşim 10 uygulama sınırını nasıl yapıyorduk sadece 2 tane kurabiliyorum ben şu an sdkyla
telefonda fabrika ayarlarına döndüm bide öyle deniyecem bakalım

Tepkiler: OhMyDrogba
neyse, geçmiş olsun diyelim o halde..

Konu Sahibi

Developer hesabıyla 10 tane olması lazım eminmisin app studio olmadığına

Beyler bunu yaparsam garanti dışı kalır de mi ? şu 1. yöntemi yaparsam

abi sizi meşgul ediyorum ama şuanda böyle pc görüyor telefonu ama program görmüyor sorun ney ? Bilgisayar Windows7 Ne kadar şanssız insanım ben ya

Pcde SDK Lite falan yüklü değil yüklemem gerekiyor mu ? beyler 0 da takıldı yardım sdk lite falan mı yüklemem lazım Allah rızası için yardım edin ya

skynet

Üye
Hocam o yüklemeyi iptal et onu yüklemene gerek yok

Tamam hocam iptal ettim yine burdaki gibi oluyor

Edit : Programdakinide iptal edip denedim sdk yıda yüklemedim napıcam ya

skynet

Üye
Aygıt yöneticisinde nokia driverleri yüklü mü ? Yani üzerinde ünlem işareti olan sürücü var mı ?Birde eğer pc'de yüklü değil ise yüklemeni tavsiye ederim çünkü gerekli tüm nokia driverlerini o otomatik olarak yüklüyor

NSU yüklü değil Aygıt Yöneticisinde nokia driverları üstünde ünlem var 2 tane nokia sürücüsü var 2 sinin üstündede ünlem var

skynet

Üye
NSU yüklü değil Aygıt Yöneticisinde nokia driverları üstünde ünlem var 2 tane nokia sürücüsü var 2 sinin üstündede ünlem var

İşte o yüzden hata alıyorsun
gerekli driveri indir o ünlem işareti olan 2 sürücüyü de bu indirdiğin dosyalar ile güncelle düzelir