CANGO97 Üye OhMyDrogba' Alıntı: bende de aynı kardeşim sdk dene ben sdkyla yaptım Genişletmek için tıkla ... ee o zamanda 2 oyun yükleniyor değil mi ???
OhMyDrogba' Alıntı: bende de aynı kardeşim sdk dene ben sdkyla yaptım Genişletmek için tıkla ... ee o zamanda 2 oyun yükleniyor değil mi ???
OhMyDrogba Üye malesef evet ben de yeni anladım Çetin kardeşim 10 uygulama sınırını nasıl yapıyorduk sadece 2 tane kurabiliyorum ben şu an sdkyla. Hem de ben zaten Developer hesabımla giriş yapmıştım appstudioyla değil ki. 10 tane kurabilmem gerekiyor
malesef evet ben de yeni anladım Çetin kardeşim 10 uygulama sınırını nasıl yapıyorduk sadece 2 tane kurabiliyorum ben şu an sdkyla. Hem de ben zaten Developer hesabımla giriş yapmıştım appstudioyla değil ki. 10 tane kurabilmem gerekiyor
CANGO97 Üye OhMyDrogba' Alıntı: malesef evet ben de yeni anladım Çetin kardeşim 10 uygulama sınırını nasıl yapıyorduk sadece 2 tane kurabiliyorum ben şu an sdkyla Genişletmek için tıkla ... telefonda fabrika ayarlarına döndüm bide öyle deniyecem bakalım
OhMyDrogba' Alıntı: malesef evet ben de yeni anladım Çetin kardeşim 10 uygulama sınırını nasıl yapıyorduk sadece 2 tane kurabiliyorum ben şu an sdkyla Genişletmek için tıkla ... telefonda fabrika ayarlarına döndüm bide öyle deniyecem bakalım
OhMyDrogba Üye CANGO97' Alıntı: telefonda fabrika ayarlarına döndüm bide öyle deniyecem bakalım Genişletmek için tıkla ... ben onu yapmaya kıyamam şu an Hugo Troll Wars'da 19. seviye köyüm var zaten 17 olanı kaybetmiştim format atınca hiç yeniden başlayamam
CANGO97' Alıntı: telefonda fabrika ayarlarına döndüm bide öyle deniyecem bakalım Genişletmek için tıkla ... ben onu yapmaya kıyamam şu an Hugo Troll Wars'da 19. seviye köyüm var zaten 17 olanı kaybetmiştim format atınca hiç yeniden başlayamam
CANGO97 Üye OhMyDrogba' Alıntı: ben onu yapmaya kıyamam şu an Hugo Troll Wars'da 19. seviye köyüm var zaten 17 olanı kaybetmiştim format atınca hiç yeniden başlayamam Genişletmek için tıkla ... ben hepsine kıydım
OhMyDrogba' Alıntı: ben onu yapmaya kıyamam şu an Hugo Troll Wars'da 19. seviye köyüm var zaten 17 olanı kaybetmiştim format atınca hiç yeniden başlayamam Genişletmek için tıkla ... ben hepsine kıydım
OhMyDrogba Üye CANGO97' Alıntı: ben hepsine kıydım Genişletmek için tıkla ... sonucu bekliyorum haber ver
CANGO97 Üye OhMyDrogba' Alıntı: sonucu bekliyorum haber ver Genişletmek için tıkla ... tamam format bitti zaten deniyorum şimdi
OhMyDrogba' Alıntı: sonucu bekliyorum haber ver Genişletmek için tıkla ... tamam format bitti zaten deniyorum şimdi
OhMyDrogba Üye CANGO97' Alıntı: tamam format bitti zaten deniyorum şimdi Genişletmek için tıkla ... durum nasıl ?
CANGO97 Üye OhMyDrogba' Alıntı: durum nasıl ? Genişletmek için tıkla ... yine olmadı aynı hata iki oyuna devam
CANGO97 Üye OhMyDrogba' Alıntı: neyse, geçmiş olsun diyelim o halde.. Genişletmek için tıkla ... sağlık olsun
Mia Alfanso Üye Konu Sahibi OhMyDrogba' Alıntı: malesef evet ben de yeni anladım Çetin kardeşim 10 uygulama sınırını nasıl yapıyorduk sadece 2 tane kurabiliyorum ben şu an sdkyla. Hem de ben zaten Developer hesabımla giriş yapmıştım appstudioyla değil ki. 10 tane kurabilmem gerekiyor Genişletmek için tıkla ... Developer hesabıyla 10 tane olması lazım eminmisin app studio olmadığına
OhMyDrogba' Alıntı: malesef evet ben de yeni anladım Çetin kardeşim 10 uygulama sınırını nasıl yapıyorduk sadece 2 tane kurabiliyorum ben şu an sdkyla. Hem de ben zaten Developer hesabımla giriş yapmıştım appstudioyla değil ki. 10 tane kurabilmem gerekiyor Genişletmek için tıkla ... Developer hesabıyla 10 tane olması lazım eminmisin app studio olmadığına
Rainesto Üye StartTheGame' Alıntı: Beyler bunu yaparsam garanti dışı kalır de mi ? şu 1. yöntemi yaparsam Genişletmek için tıkla ... ben yaptım Nokia software de garantide valid yani geçerli yazıyor ama emin degilim
StartTheGame' Alıntı: Beyler bunu yaparsam garanti dışı kalır de mi ? şu 1. yöntemi yaparsam Genişletmek için tıkla ... ben yaptım Nokia software de garantide valid yani geçerli yazıyor ama emin degilim
StartTheGame Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız abi sizi meşgul ediyorum ama şuanda böyle pc görüyor telefonu ama program görmüyor sorun ney ? Bilgisayar Windows7 Ne kadar şanssız insanım ben ya Pcde SDK Lite falan yüklü değil yüklemem gerekiyor mu ? Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız beyler 0 da takıldı yardım sdk lite falan mı yüklemem lazım Allah rızası için yardım edin ya
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız abi sizi meşgul ediyorum ama şuanda böyle pc görüyor telefonu ama program görmüyor sorun ney ? Bilgisayar Windows7 Ne kadar şanssız insanım ben ya Pcde SDK Lite falan yüklü değil yüklemem gerekiyor mu ? Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız beyler 0 da takıldı yardım sdk lite falan mı yüklemem lazım Allah rızası için yardım edin ya
StartTheGame Üye Tamam hocam iptal ettim yine Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız burdaki gibi oluyor Edit : Programdakinide iptal edip denedim sdk yıda yüklemedim napıcam ya
Tamam hocam iptal ettim yine Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız burdaki gibi oluyor Edit : Programdakinide iptal edip denedim sdk yıda yüklemedim napıcam ya
skynet Üye Aygıt yöneticisinde nokia driverleri yüklü mü ? Yani üzerinde ünlem işareti olan sürücü var mı ?Birde eğer pc'de Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız yüklü değil ise yüklemeni tavsiye ederim çünkü gerekli tüm nokia driverlerini o otomatik olarak yüklüyor
Aygıt yöneticisinde nokia driverleri yüklü mü ? Yani üzerinde ünlem işareti olan sürücü var mı ?Birde eğer pc'de Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız yüklü değil ise yüklemeni tavsiye ederim çünkü gerekli tüm nokia driverlerini o otomatik olarak yüklüyor
StartTheGame Üye NSU yüklü değil Aygıt Yöneticisinde nokia driverları üstünde ünlem var 2 tane nokia sürücüsü var 2 sinin üstündede ünlem var
NSU yüklü değil Aygıt Yöneticisinde nokia driverları üstünde ünlem var 2 tane nokia sürücüsü var 2 sinin üstündede ünlem var
skynet Üye StartTheGame' Alıntı: NSU yüklü değil Aygıt Yöneticisinde nokia driverları üstünde ünlem var 2 tane nokia sürücüsü var 2 sinin üstündede ünlem var Genişletmek için tıkla ... İşte o yüzden hata alıyorsun Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız gerekli driveri indir o ünlem işareti olan 2 sürücüyü de bu indirdiğin dosyalar ile güncelle düzelir
StartTheGame' Alıntı: NSU yüklü değil Aygıt Yöneticisinde nokia driverları üstünde ünlem var 2 tane nokia sürücüsü var 2 sinin üstündede ünlem var Genişletmek için tıkla ... İşte o yüzden hata alıyorsun Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız gerekli driveri indir o ünlem işareti olan 2 sürücüyü de bu indirdiğin dosyalar ile güncelle düzelir