o sorun glance screen hatası ve black'ten sonra düzeltildi.
şöyle bi hata alıyorum sadece subway ve temple run ı yükleyebildim kuran arkadaşlar başka oyun yüklemeyi deneyebilirler mi?
Oyun yükleme sınırı var mı?Eğer Windows 7'de deniyorsanız, bu konunun ilk sayfasına dönüp konu altındaki Windows 7 bölümünü ve altındaki notları bir gözden geçirin![]()
hayır 8.1 pro kullanıyorum temple run ı kaldırıp tekrar yükledim onu yüklerken sorun çıkmıyor başka bir xap yüklemeye çalıştığımda hata veriyorEğer Windows 7'de deniyorsanız, bu konunun ilk sayfasına dönüp konu altındaki Windows 7 bölümünü ve altındaki notları bir gözden geçirin![]()
var ama hata veriyor y,nedeyönetici olarak çalıştır seçeneği yok mu sağ tıkta
2 yada 3 olması laızmOyun yükleme sınırı var mı?
güvenlik duvarı açıksa kapatınvar ama hata veriyor y,nede
Peki yüklediğimiz oyunu silince hakkımız tekrar geliyormu ?2 yada 3 olması laızm
galiba geliyor mesela suan 2 oyun yukledim tekini sildim baska yukluyorumPeki yüklediğimiz oyunu silince hakkımız tekrar geliyormu ?
2 yada 3 olması laızm
Peki yüklediğimiz oyunu silince hakkımız tekrar geliyormu ?
Evet öyle bende denedim.galiba geliyor mesela suan 2 oyun yukledim tekini sildim baska yukluyorum
denediklerim
survialcraft
into the darknest
bence hafızan yettiği kadarDeveloper unlockta yükleme sınırı 10 civarında diye hatırlıyorum.
(Yanlış hatırlıyor da olabilirim)
angry birds go ile real racing 2yi deneyeceğim iniyor suanangry birds go yuklenmedi galiba xap hatalı sağlam bulabilen varmı?xap ları nerden buldun benim bulduklarım hatalıgaliba geliyor mesela suan 2 oyun yukledim tekini sildim baska yukluyorum
denediklerim
survialcraft
into the darknest
hocam gameswpphone.com da var ama angry birds çalışmıyorxap ları nerden buldun benim bulduklarım hatalı