Windows Phone için 4 çekirdek gerekli mi?

Sponsorlu Bağlantılar

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye

Yapma yaa tamam wp stabil çokta hizli tamam
Ama One'in donanimi nerde l920'nin donanimu nerdee
Note2'yi söylemiyorum bile zaten nokia symbian'da da donanim cimriliği yapiyordu ondan kaybetmedi mi?
Symbian gül gibi sistemdi üstünde durmadi nokia...
Tamam bunlar eski konular ama yazdan beridir bi facebook uygulamasi bekliyor wp kullanicilari bende dahil'dim
Artik sabir, bekle bekle nereye kadar?

Ben 1500tl bi telefona veriyosam birakta bi adam akilli facebook olsun icinde instgram olsun yada en basitinden tango, gelistirilmis whatsapp olsuun!!

1500 tl eyi sen telefona mı veriyorsun arkadaş yoksa facebooka mı instagrama mı whatsapp'a mı? Onlar üretici firmanın işi değildir onlar programcıların işidir.1500 veriyorsan bunları düşünüpte vereceksin demektir sonradan yakınmalar çare değildir malesef :hmmm

• Beğen
Tepkiler: PureFood

tapatalk

tapatalk

Üye
1500 tl eyi sen telefona mı veriyorsun arkadaş yoksa facebooka mı instagrama mı whatsapp'a mı? Onlar üretici firmanın işi değildir onlar programcıların işidir.1500 veriyorsan bunları düşünüpte vereceksin demektir sonradan yakınmalar çare değildir malesef :hmmm

onlar adam gibi olmazsa ne ise yarar telefon?

m542tf

m542tf

Üye

Note2'yi söylemiyorum bile zaten nokia symbian'da da donanim cimriliği yapiyordu ondan kaybetmedi mi?
Tamam bunlar eski konular ama yazdan beridir bi facebook uygulamasi bekliyor wp kullanicilari bende dahil'dim

Ben 1500tl bi telefona veriyosam birakta bi adam akilli facebook olsun icinde instgram olsun yada en basitinden tango, gelistirilmis whatsapp olsuun!!

facebook ta kullanmıyorum instagram da kafam rahat :)

yasirtaha

yasirtaha

Üye

malesef note2 l920 ye kafa tutamadı kardeşim kapıştırdık biz

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
İtiraf edelim bende nokiacıyım ama Samsung ürünlerini daha iyi allayıp pulluyor ve reklamını daha iyi yapıyor

ama nokia da artık bir takım yenilikler yapmalı

ben Telefonu en çok Navigasyon için tercih ettim lumia yı birde kamerası güzel onun dışında ben çok bir şeyini kullanmıyorum ha bu samsunda olsa apple olsa fark etmez di

dediğim gibi nokia da görsel değişik teknolojinin büyüsünden birşeyler eklemeli telefonlarına sesle komut gibi nebili telefona bakınca sizi görme özelliği S3 te vardı çok mu önemli hayır değil ama göz boyamak açısından önemli

anladığım kadarı ile herkez çekirdek soruyormuş Ali abi yazmıştı diğer konuda buda müşteri kaybettiriyorsa onu dakoysun neymiş L920 çift çekirdeklede S4 kadar hızlıymış yok kardeşim 4 çekirdek koysun S4 ten hızlı olsun teknolojide maliyuet seri üretimde kaybolur gider

man20

man20

Üye
tamam arkadaşlar 920 daha iyidir ve tartışma burda bitmiştir! Bir daha tartıştığınızı görmiyim

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
bu kişisel bisey sen beğenirsin ben beğenmem ki bende beğeniyorumki zaten!
Sadece eksik yanlarini eleştirdim e birakin onuda yapalim yani!
Ben sosyal ağlarin hepsini kullaniyorum mesela ama twitter haricinde adam akilli var mi mağazada?
Hadi bekleyelim dedik... Ama yazdan beridir ne fb uygulamasi cikacak arkadas uygulama ucacak mi ne olacak sanki?
Yok fb ile anlasilamamis, yok fb ile görüşüyor microsoft e tamamda o sirada müsteri gidiyor?

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
bu kişisel bisey sen beğenirsin ben beğenmem ki bende beğeniyorumki zaten!
Sadece eksik yanlarini eleştirdim e birakin onuda yapalim yani!
Ben sosyal ağlarin hepsini kullaniyorum mesela ama twitter haricinde adam akilli var mi mağazada?
Hadi bekleyelim dedik... Ama yazdan beridir ne fb uygulamasi cikacak arkadas uygulama ucacak mi ne olacak sanki?
Yok fb ile anlasilamamis, yok fb ile görüşüyor microsoft e tamamda o sirada müsteri gidiyor?

Tabikide onlar olsa daha iyi olacak ama onlarsızda olmayacak diye birşey yok facebook'a twittera çözüm internet explorer var uygulamaları sağlamlaşıncaya kadar eminim sizde öyle yapıyorsunuzdur :)Şahsen bende güncelleme beklemekten sıkıldım ama şahsi düşüncem istediğim güncellemeler gelmedi diye işletim sistemini bırakmak değildir çünkü elimdeki işletim sistemi zaten iyi biz daha iyisini istiyoruz insanlar açtır doymazlar :)

onlar adam gibi olmazsa ne ise yarar telefon?
Şahsen programlar 2. plan benim için çünkü onlar var olan şeyi güzelleştirmek için yapılmıştır.Ama bizim elimizdeki malzemeler zaten güzel :oke: siz sanki programlar telefonu üretiyor,yapıyormuş gibi yazmıssınız o zaman örneğin Sizin telefonunuzda kamera özelliği olmasaydı fotoğraf programlarının ne özelliği kalacaktı? :)

vacca

Üye
bide benim yorumum bulunsun :) evde rakip platformların hepsi var. iPhone 4s, Galaxy S3 ve L820 :) Şahsen s3 kullanıyorum.Ancak arka planı ne kadar boşaltırsam boşaltayım ne yaparsam yapayım bi chrome açıkken bile kasıyor.L820 de arka planda hiçbişeyi kapatmadan daha yüksek fps de geçişler gözleniyor.

Android başlı başına tüketim canavarı zaten.Ram ve işlemciyi inanılmaz yıpratıyor.Millet tutturmuş bi android en iyisi tamamen şişirme.Real racing 3 ü kasmaktan oynayamaz hale geldim.Her 3 yarıştan sonra bi ana ekrana dönüyoruz :)

Uzun lafın kısası :) android işletim sistemli bir cihaz 4 çekirdek de olsa o da olsa iOS ve Windows Phone geçişlerini sağlayamaz.

• Beğen
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Android'de en sevdiğim cihaz Nexus :good:

• Beğen
man20

man20

Üye
bide benim yorumum bulunsun :) evde rakip platformların hepsi var. iPhone 4s, Galaxy S3 ve L820 :) Şahsen s3 kullanıyorum.Ancak arka planı ne kadar boşaltırsam boşaltayım ne yaparsam yapayım bi chrome açıkken bile kasıyor.L820 de arka planda hiçbişeyi kapatmadan daha yüksek fps de geçişler gözleniyor.

Android başlı başına tüketim canavarı zaten.Ram ve işlemciyi inanılmaz yıpratıyor.Millet tutturmuş bi android en iyisi tamamen şişirme.Real racing 3 ü kasmaktan oynayamaz hale geldim.Her 3 yarıştan sonra bi ana ekrana dönüyoruz :)

Uzun lafın kısası :) android işletim sistemli bir cihaz 4 çekirdek de olsa o da olsa iOS ve Windows Phone geçişlerini sağlayamaz.

nokta(.) bu arkadaşımızın sölediklerine kulak verilmesi lazım. Bizim evde de note 2 var ve gerçektende arada çok kasılmalar oluyor özellikle galeriye girerken.

PureFood

PureFood

Üye
Arkadaşımda Note II var didik didik inceledim telefon canavar bir gram kasılma yok. ne internet, ne menü geçişleri, evet ram 2 GB bundan olabilir, zaten Android için 2 GB yeterli diye düşünüyorum, sonra dedim bir açayım görev yöneticisini, ram kullanımı 800 küsur mb. Ve temizledim sonra ölçtüm o değere ulaştım. tabi arka planda açık uygulama çok, yağmur efektli birşey var arkada gayet güzel, hava durumu, aktif widgetler falan ama yine de muazzam derecede çok. windows vista bile boşta 600 mb ram yiyordu ortalama bende :) ama dediğim gibi 1 gram kasılma yoktu. (hiç oyun açmadım).

benim için android demek saf android demektir bu da demek oluyor ki nexus 4'ten başkası yalan :) 2 GB ram ve sistemi boşa sömüren touchvizmiş, senseymiş arayüzmüş hiç yok. google yaptıysa odur benim için. gerisi hikaye.

- - - Eklendi - - -

S3'ü hiç bu kıyaslamaya katmıyorum zaten kullanılabilir değer 768 mb, kalanı sisteme ait. o yüzden s3 her ne kadar iyi bir cihaz olsada yetmiyor. ama insanlar bunu anlamak istemiyor, bir de üstüne üstlük savunuyorlar.. .

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
Kasmayi falan geçelim arkadaslar HTC buna kulak vermiski ONE diye manyak bir cihaz uretmis adamlar...
Menu geçislerinde donma 0 oyun oynarken kasma 0 isterse yaparlar yani zor degill

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Kasmayi falan geçelim arkadaslar HTC buna kulak vermiski ONE diye manyak bir cihaz uretmis adamlar...
Menu geçislerinde donma 0 oyun oynarken kasma 0 isterse yaparlar yani zor degill
Qualcomm Sd600, dört çekirdek 1.7 Ghz e bu donanımla lütfen kasmasın.

• Beğen
DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye

Qualcomm Sd600, dört çekirdek 1.7 Ghz e bu donanımla lütfen kasmasın.

kasmiyor abi bende onu diyorum ya zaten :)
beatsaudio, yeni teknolojiler, uygulamalar, batarya performansi...
herseye kulak vermis adamlar valla helal olsun

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Arkadaşımda Note II var didik didik inceledim telefon canavar bir gram kasılma yok. ne internet, ne menü geçişleri, evet ram 2 GB bundan olabilir, zaten Android için 2 GB yeterli diye düşünüyorum, sonra dedim bir açayım görev yöneticisini, ram kullanımı 800 küsur mb. Ve temizledim sonra ölçtüm o değere ulaştım. tabi arka planda açık uygulama çok, yağmur efektli birşey var arkada gayet güzel, hava durumu, aktif widgetler falan ama yine de muazzam derecede çok. windows vista bile boşta 600 mb ram yiyordu ortalama bende :) ama dediğim gibi 1 gram kasılma yoktu. (hiç oyun açmadım).

benim için android demek saf android demektir bu da demek oluyor ki nexus 4'ten başkası yalan :) 2 GB ram ve sistemi boşa sömüren touchvizmiş, senseymiş arayüzmüş hiç yok. google yaptıysa odur benim için. gerisi hikaye.

- - - Eklendi - - -

S3'ü hiç bu kıyaslamaya katmıyorum zaten kullanılabilir değer 768 mb, kalanı sisteme ait. o yüzden s3 her ne kadar iyi bir cihaz olsada yetmiyor. ama insanlar bunu anlamak istemiyor, bir de üstüne üstlük savunuyorlar.. .

Yanlışın var s3 te kullanılabilir ram değeri 832 dir. Buyuk ihtimal 4.2.2 guncellemesi ile kullanabilinir ram miktarı 1 gb ta cıkartılacak ; soylentiye gore samsung bu guncellemede 200 mb sanal ram olusturacak (Zram) bilindigi uzere s3 lerde 1 gb ram in 168 mb tı grafik arabirimi icin kullanılmakta bu sebebten kullanıcılara 832 mb ram bırakılmıs , 4.2.2 guncellemesi ile bu tip ram problemlerinin kalkacagını dusunuyorum....

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bence dört çekirdek yenilikçi bir sistem Nokia da ona geçmeli rakiplerin gerisinde kalan bir strateji yanlıştır bence

PureFood

PureFood

Üye
Yanlışın var s3 te kullanılabilir ram değeri 832 dir. Buyuk ihtimal 4.2.2 guncellemesi ile kullanabilinir ram miktarı 1 gb ta cıkartılacak ; soylentiye gore samsung bu guncellemede 200 mb sanal ram olusturacak (Zram) bilindigi uzere s3 lerde 1 gb ram in 168 mb tı grafik arabirimi icin kullanılmakta bu sebebten kullanıcılara 832 mb ram bırakılmıs , 4.2.2 guncellemesi ile bu tip ram problemlerinin kalkacagını dusunuyorum....

Bilgilendirme için teşekkürler.

Üst Alt