Windows phone Hakimiyeti.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows phone Hakimiyeti.

Microsoft'un Windows Phone 7'si sonunda liderliği yakaladı. Fakat yalnızca bir tek ülkede, işte o ülke...

Windows Phone sonunda istediği ivmeyi yakaladı ama sadece Finlandiya'da... Daha önce Çin'in akıllı cep pazarında yüzde 7'lik payı ellerinde bulundurduğunu açıklayan Microsoft, şimdi de Finlandiya'da daha yüksek pazar payına sahip olduğunu iddia etti.

StatCounter'ın mobil web tarayıcı istatistiklerine göre, Finlandiya'daki Windows Phone'lu kullanıcılar tüm mobil web kullanıcılarının yüzde 7.53'ünü oluşturuyor. İkinci sırada gelen İzlanda'da ise bu oran sadece yüzde 2.30. Dünya çapında ise bu rakam yüzde 0.53'e kadar geriliyor.

Tabi Windows Phone'un lider markası olan Nokia'nın Finlandiyalı olmasının bunda katkısının büyük olduğu kesin. Hatta bu yüzden Windows Phone web aktivitesinin Dünya'nın geri kalan yerlerine kıyasla daha yüksek olduğu söylenebilir.

Windows Phone'un en yukarıda olduğu ülkeler arasında yüzde 1.67 ile Almanya, yüzde 1.63 ile İtalya ve yüzde 1.43 oranla İspanya bulunuyor. İngiltere ve Amerika ise ilk 10 listesine giremiyor, üstelik son dönemde Amerika'da Lumia 900 satışları oldukça yüksek düzeydeydi.

pRime.

pRime.

Üye
Sirf nokia calisanlarinin wp'lu telefon kullanmasi fin pazarini domine etmesine yeter. Ulkenin buyuk is gucu nokia nasil olsa.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Acaba daha once Nokia calisanlari iphone mu kullaniyordu da lumia gelene kadar iphone domine ediyordu o pazari.

• Beğen
Tepkiler: doctorrr ve OttomaN TigeR
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
:hmmm

pRime.

pRime.

Üye
Muhtemelen. ;)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Demek ki windows phone ios'tan daha cekici gelmis demekki hepsi windows phone'a gecmis;)

pRime.

pRime.

Üye
Demekki artik micrisoft nokia calisanlarinin lumia disinda telefon kullanmasini istemiyor. Her seyin toz pembe oldugunu sanmaya devam. ;)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Ama mutluyuz hünkarım,sen de mutlu olmaya bak.Bu dünya gelip geçici;iki Gâvur yapımı sistem için birbirimizi kırmaya,üzmeye,iğnelemeye ne gerek var ki?O yüzden kimse üstü kapalı birbirine laf atmasın lütfen.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ama mutluyuz hünkarım,sen de mutlu olmaya bak.Bu dünya gelip geçici;iki Gâvur yapımı sistem için birbirimizi kırmaya,üzmeye,iğnelemeye ne gerek var ki?O yüzden kimse üstü kapalı birbirine laf atmasın lütfen.
:hmmm :spr

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
pRime.

pRime.

Üye

benim arkamdan konuşulmasa ben bu forumda kimseyi kırmam. bu ikinci oluyor.

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kim arkandan konusmus mesaji alintila da biz de bakalim gonderme tahrik ve hakaret varsa geregini yapalim serdarim.

pRime.

pRime.

Üye
enteresan olan durum cihazı eline alıp kullananlar cihazdan etkileniyor ama nedense cihazın resminden hariç hiçbir şeyini görmemiş olanlar sanki aylardır bu telefonu kullanıyormuş gibi ahkam kesiyorlar

burada tartışmayacağım siz ne olduğunu gayet iyi biliyorsunuz.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dogrudur eline bir windowsphone almayanlar yillardir kullaniyormus gibi ahkam kesebiliyor ama kullananlarin fikirlerine saygi duymuyorlar. Bu cumleden sen alindiysan bu dediklerimi yaptigini dusundugun icin alinmissindir. Sen bu bolumde istedigin konuya iyi veya kotu yorumunu yaparsin ve forum kurallari cercevesinde senin de yorumlarin elestirilir. Bundan rahatsiz olmamalisin.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
:ağlarım:Gene iğneliyorsunuz birbirinizi!

pRime.

pRime.

Üye
hayır bana laf eden kişi o telefonu kullanmış olsa tamam diyeceğim de böyle komik yorumları eleştiri diye yazmıyor mu ona bitiyorum. ayrıca senin yazdıkların eleştiri değil direk sataşma. ultrayer da bu yüzden banlandı. sessiz sakin takılıyorum işte ne istiyorsunuz benden? illa geleyim ortam gerilsin bu mu yani? önceden söylediklerim öncede kaldı ama illa bir yerde sataşacaksınız. siz burada bir şey yazmasanız böyle saçma tartışmalar çıkmayacak bile.

şimdi tekrar gelelim kullandı kullanmadı meselesine. eline ne kadar aldın o telefonu? kaç kere inceledin? inceleme videosu yaptın mı buradaki üyeler için? amerika'dan aldınız lumia 900'ü niye hala teorik konular var. ben yeni telefon alıcam ve mod olucam yeni açılmş forumda, kullandığım telefon'un inceleme konularıyla donatırım eksiklerini, ekstralarını gizli özelliklerini ortaya çıkarırım resimlerle videolarla. en ince ayrıntısına kadar girerim o telefonun. n8 aldığım zamanda böyle bir imkanım yoktu diğer üyeler, özellikle ozzgurr bunları fazlasıyla yaptı ama sizin imkanınız var, madem çok kullandınız bunları istiyoruz. bana laf yetiştirene kadar önce telefonu kullanın bari ondan sonra konuşun.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
hayır bana laf eden kişi o telefonu kullanmış olsa tamam diyeceğim de böyle komik yorumları eleştiri diye yazmıyor mu ona bitiyorum. ayrıca senin yazdıkların eleştiri değil direk sataşma. ultrayer da bu yüzden banlandı. sessiz sakin takılıyorum işte ne istiyorsunuz benden? illa geleyim ortam gerilsin bu mu yani? önceden söylediklerim öncede kaldı ama illa bir yerde sataşacaksınız. siz burada bir şey yazmasanız böyle saçma tartışmalar çıkmayacak bile.

şimdi tekrar gelelim kullandı kullanmadı meselesine. eline ne kadar aldın o telefonu? kaç kere inceledin? inceleme videosu yaptın mı buradaki üyeler için? amerika'dan aldınız lumia 900'ü niye hala teorik konular var. ben yeni telefon alıcam ve mod olucam yeni açılmş forumda, kullandığım telefon'un inceleme konularıyla donatırım eksiklerini, ekstralarını gizli özelliklerini ortaya çıkarırım resimlerle videolarla. en ince ayrıntısına kadar girerim o telefonun. n8 aldığım zamanda böyle bir imkanım yoktu diğer üyeler, özellikle ozzgurr bunları fazlasıyla yaptı ama sizin imkanınız var, madem çok kullandınız bunları istiyoruz. bana laf yetiştirene kadar önce telefonu kullanın bari ondan sonra konuşun.
Henüz telefonu gelmedi.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
eger biraz takip ediyorsan benim telefonum olmadan da burada kullanımla ilgili ince detayları verdigimi görürsün ayrıca ben telefonu kullanmayanlar ahkam kesmesin demedim kullanmış gibi yapıp da kullananların fikirlerine saygı duymayanlar için söyledim o cümleyi ama nedense bu bölümde ortaya söylenen her sözü sen üstüne alınıyorsun.Bu bölümle ilgili başka bir sıkıntın varsa o ayrı ama burada yorum yapanlar sürekli seni düşünerek yorum yapmıyorlar.bir yorum yazılmış üstünden bir hafta geçmiş seninle ilgili en ufak bir ima veya belirti yok geliyorsun beni tahrik eden yorum yapılmış diyorsun.ben sana büyügün olarak yanlış yapıyorsun diyorum.:oke:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Genelde tartışmaya girmem ama burada Kemal abi haklı kardeşim...

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt