papakudioflu
Emekli Yönetici
Funker W5.5 Pro Nigro satışa bile çıktı. Hem de Continuum desteği de var. İyimserlikle alakası yok. Çin'de bir çok firma Windows 10 mobile tablet çıkartıyor. Alcatel, Nüans, VAIO, Xiaomi Windows 10 Mobile telefon çıkartmaya hazırlanıyor. Acer amiral gemi Jade Primo'yu satışa sundu. Samsung bile Windows 10 tablet üretiyor CES'te duyurusu yapıldı. Yani üreticiler baya bir ilgi gösteriyor.İspanyol OEM üreticisi ‘Funker’in Windows 10 Mobile ile çalışan yeni cihazı W5.5 Pro içeridiği özellikleri ile bugün gün yüzüne çıktı.
Bu gidişle wp10 birçok cihazda boy gösterecek. Gittikçe cihaz sayısı artacak gibi bilmiyorum ben mi çok umutluyum wp yi 2 ay deneme fırsatım oldu bilmedigim bir şekilde kedisine bağladı beni. Öyle yada böyle arkadaşlar tekel piyasa sadece biz tüketicilerin zararına olur umalım wp düzelsin ben wp nin düzelmesini ne kadar çok istiyorsam bir o kadar samsungun tizene de gecmesini isterim bu sayede seçenek artar diğer sistemler daha fazla özen gösterir
iki yılda %10'luk pazar payı barajını aşarsa ki bu mümkün, artık rakibi İos değil Android olur."6 ayda 1 yılda 1.5 yılda iOS u Androidi süpürcek hale gelmez" diyo,katılıyorum 1,5 - 2 sene sonra belli bi düzeye gelebilir ancak iOS ve Android i yakalaması daha fazla bile sürebilir
Bunu söyleyen üst seviyede yazılımcı daron yöndem,1,5 yılda süpürcek hale gelmez diyo,sizin söylediğinizle arada çok zaman farkı yokiki yılda %10'luk pazar payı barajını aşarsa ki bu mümkün, artık rakibi İos değil Android olur.
ne var ki benim söylediğimde? Ben de aynısını diyorum. Windows 10 Mobile iki yıl sonra %10 pazar payına ulaşırsa ki bu mümkün rakibi artık %15-20 paya sahip ios platformu olmaz.Bunu söyleyen üst seviyede yazılımcı daron yöndem,1,5 yılda süpürcek hale gelmez diyo,sizin söylediğinizle arada çok zaman farkı yok
size bişey demiyorum,herkes yorumunu tahminini yapıyor,o bi uzman olarak 1.5 yılda iOS u Android'i süpüremez dediğini söylüyorum,sizin yorumunuz ise farklılık var 2 yılda bu iş biter gibi bişey diyosunuz,bence sizin görüşünüz sadece hayalne var ki benim söylediğimde? Ben de aynısını diyorum. Windows 10 Mobile iki yıl sonra %10 pazar payına ulaşırsa ki bu mümkün rakibi artık %15-20 paya sahip ios platformu olmaz.
Ben öyle bir şey demiyorum, onu sen öyle anlıyorsun nasıl öyle anladın onu da çözemedim.size bişey demiyorum,herkes yorumunu tahminini yapıyor,o bi uzman olarak 1.5 yılda iOS u Android'i süpüremez dediğini söylüyorum,sizin yorumunuz ise farklılık var 2 yılda bu iş biter gibi bişey diyosunuz,bence sizin görüşünüz sadece hayal
Valla pazar payı derken satılan cihaz olarak bakılıyor fakat pazarın karının yüzde 90 ını da apple götürüyorne var ki benim söylediğimde? Ben de aynısını diyorum. Windows 10 Mobile iki yıl sonra %10 pazar payına ulaşırsa ki bu mümkün rakibi artık %15-20 paya sahip ios platformu olmaz.
ne dediğinizi herkes anlıyo buradaBen öyle bir şey demiyorum, onu sen öyle anlıyorsun nasıl öyle anladın onu da çözemedim.
İki yıl sonra %10 pazar payına "ulaşırsa" demişim. Ulaşacak deseydim haklısın hayal olurdu. Ama bunun hayal olması gerçekleşmeyeceği anlamına gelmez.
Valla bizim 2-3 yıl önceki tahminlerimiz eğer Wp gelişirse (ki gelişecekti) ios u androidi sollar pazarda apple ı 2 sene içinde geçecekti 3 sene geçti geçilen sadece yıllardıne dediğinizi herkes anlıyo buradabakanlıkta çalışmıyoruz bu kadar da resmi yazmaya gerek yok ama neyse ben yanlış anladım diyelim @dakamon da iyi yazmış aşağıda,rakamlara bakarsanız android büyük bi çoğunlukla üstün ama android işletim sistemli kaç cihaz var piyasada ? böyle bakmak lazım,aslında herkes neyin ne olduğunu biliyoda illa yazmam gerekiyo böyle işte,apple 2 cihazla tüm piyasaya kafa tutuyo,"gerçek"pazar payı kimde acaba ? "ulaşır-sa-uygulama yapar-larsa-sistem düzelir-se 2 yıl sonra bile rakibi apple olamaz yukarıda belirttim bunun nedenini,daha uzun yolu var microsoft un windows phone olarak,siz yine hayal kurcaksanız kurun belki gerçekleşir,birde şu var bahsettiğim 3-4 sene sonra eğer iOS düzeyine gelirse ben hangi firma daha iyi cihaz yaparsa onu alırım benim marka takıntım yok
evet forumda sizin gibi düşünen çoktuValla bizim 2-3 yıl önceki tahminlerimiz eğer Wp gelişirse (ki gelişecekti) ios u androidi sollar pazarda apple ı 2 sene içinde geçecekti 3 sene geçti geçilen sadece yıllardıfarkeden bir şey olmadı. Bakalım w10 ile yeni bir döneme girildi deniyor bakalım wp8 in akibetiyle aynı mı olacak. Aynı olursa MS ne diyecek merak ediyorum. 3 sene sonra W12 derler yeni bir döneme giriyoruz derler yırtarlar. Anladığım kadarıyla adamların kullanıcı sayısıyla ilgili bir dertleri yok
neden kardeş sybian da ölmedimioda zamanın androidi değilmiydi ölecek den kastım yandı bitti kül oldu olmaz ama ali gider veligelir dünya kuralı illa yerine birşey gelecek sonsuz olan hiçbirşey yok
birde o puffin browser dir (putin daha browser yaptırmadı)aldığın uygulama android de normalde paralı kardeşim apk si ücretsiz tıpkı diğer sistemlerde olduğu gibi ücretli, ha birde indirdiğin uygulamayı tanıyacaksın android de bile olsa bu tarz durumlar için üretici firma ismini kontrol et yanlış indirmezsin. ha karşılık örnek gerekirse gstoreda orjinal koşan çocuk oyunu da var onun 12 çeşit çakmasıda var. bu tüm marketlerde var anlayacağın son olarak indirmeden yorumlara bak gerçi Türklerin yorumlara bakarsan genelde 1 yıldız verdim üste gözüksün muhabbeti döner ama neyse
şunu da belirtmek istedim forumun tartışma düzeyi fikir paylaşımı çok hoşuma gitti ne kadar karşı fikirde bulunduysam hiçkimse hakaret,aşşalayıcı yorumda vs bulunmadı açıkcası insanların kalp kırmadan eleştiri yapması tartışması hoşuma gitti konuda ki tüm arkadaşlara teşekkürler herşeyden önemli olan da bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?