legolas29
Üye
PhoneDesigner tarafından Windows Phone platformunun öldüğüne dair haberlerin ardından güzel bir Lumia konsepti Lumia Dead Edition
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu da Star Wars ekibinden gelen yorum
5 sene sonunda WP kullanıcılarının geldikleri halPhoneDesigner tarafından Windows Phone platformunun öldüğüne dair haberlerin ardından güzel bir Lumia konsepti Lumia Dead Edition
uyuşukluk işte ne olacakWp 8.1e geri döndüm ne rahatladım ya. Bidaha tp mi asla. Tam sürüm gelince bile şöyle 2-3hafta kadar beklemeyi düşünüyorum. Ne zaman özellik getiren redstone yapıları gelir o zaman yüklemeyi düşünebilirim.
Saat 9da çektim şarjdan bütün gün elimdeydi ancak %46ya düşebildi şarj. Bide hileyle gdr2ye yükleyip interop unlock yapıp bi sürü tweak yükledim w10la gelen çift dokunmayla kapanma vs. hepsi 8.1de de oldu dünya varmış ya. Edge şu IE kadar olamadı, fotoğraflar uygulaması hala stabil değil, telefon bigün iyi öbür gün kötü vs. vs. sıkıldım 11 ay boyunca tp kovalamaktan her gelen buildi yüklemekten.
Bizi tweaklerle uğraştıran msye de lanet olsun
Madem bu özellikler 8.1de de var neden sistemde varsayılan olarak getirmiyorsun?
PhoneDesigner tarafından Windows Phone platformunun öldüğüne dair haberlerin ardından güzel bir Lumia konsepti Lumia Dead Edition
Windows Phone işletim sistemini ben de severim ama msnin tutarsız kararları yavaşlığı insanı çileden çıkarıyor
demin kuzenle konuşuyorum Lumia 535 almış geçen yıl benim telefonu görünce yadırgıyor burun kıvırıyordu ama beğenmiş androide dönmem herhalde diyor dedim bende hayırlı olsun güle güle kullan başka ne diyeyim ms böyle kullanıcıların değerini bilmeli eksiklerini hızlı kapatmalı yoksa uyuşuk uyuşuk davranıp hızı kesilince sistemi yeni baştan değiştirir eski kullanıcılarını yüzüstü bırakırsa çok kullanıcı kaybeder ve Lumia serisini bırakırsa kaybedecek te
bildiğin haçı almışlar üstüne telefonu koymuşlar hiç güzel değil ve bence bizim almamızda uygun olmaz bu benim görüşümPhoneDesigner tarafından Windows Phone platformunun öldüğüne dair haberlerin ardından güzel bir Lumia konsepti Lumia Dead Edition
Öyle bir telefon yok ki, espri sadece .bildiğin haçı almışlar üstüne telefonu koymuşlar hiç güzel değil ve bence bizim almamızda uygun olmaz bu benim görüşüm
biliyorum bende olsa zaten almamda yapmazlarda zaten böyle bir telefonÖyle bir telefon yok ki, espri sadece .
bu ciddi ciddi görüş mü yani bu konsepti ciddiye alıp yorum mu yaptınbildiğin haçı almışlar üstüne telefonu koymuşlar hiç güzel değil ve bence bizim almamızda uygun olmaz bu benim görüşüm
Ya konsep bile değil bildiğin CAPS yapmışlar iştebu ciddi ciddi görüş mü yani bu konsepti ciddiye alıp yorum mu yaptın
Bende iphone kullansam bende derdim geleceği var çok güzel bir sistem falan diyeWindows 10 Mobile'ın geleceği...
Türkçe video
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Herkezin dediğini söylüyor adam zaten: MS platformunun 100% arkasında durup geliştirirse gelecekte bir şansı olabilir. AMA hani nerde bu destek? Nerde bu azim? Hiç biri yok ve olanda Nokia ile gitti. O Citylens, Mixradio ve Here maps gibi wp´ye özel uygulamalar insanları gerçekten wp´ye çekebiliyordu ama gelelim bugünkü halimize. Sistemde iyi ne varsa hepsi daha da iyi bir durumda başka sistemlerde mevcut.Windows 10 Mobile'ın geleceği...
Türkçe video
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
WP yi WP yapan adam bile İphone kullanıyorken gelecekten bahsetmeyelim istersenizHerkezin dediğini söylüyor adam zaten: MS platformunun 100% arkasında durup geliştirirse gelecekte bir şansı olabilir. AMA hani nerde bu destek? Nerde bu azim? Hiç biri yok ve olanda Nokia ile gitti. O Citylens, Mixradio ve Here maps gibi wp´ye özel uygulamalar insanları gerçekten wp´ye çekebiliyordu ama gelelim bugünkü halimize. Sistemde iyi ne varsa hepsi daha da iyi bir durumda başka sistemlerde mevcut.
Valla bence Ms´nin ne doğru dürüst planı nede vizyonu var. Apple gibi olsalardı biraz wp 20% pazar payına ulaşırdı ama nerdeee.
Çok ilginç bakış açısı helal valla ms´ye uygulama kıtlığı çekmeyelim diye bizi yavaştan ios´e doğru yitiyor. Bakın benden hayır yok geçin ios´e hayatın tadını çıkartın diyor. Işte kullanıcı dostu firma böyle olur.Bende iphone kullansam bende derdim geleceği var çok güzel bir sistem falan diyeneden kafam rahat çünkü karamsar değilim WP kullanıcısı gibi. Uzun vadede iyi bir sistem ve mağaza olur derim neden uzun dönem boyunca iphone kullanıyor olcam çünkü
Furkan senbile bu sekilde dusunuyorsan. Wp nin safagi karanlik.Çok ilginç bakış açısı helal valla ms´ye uygulama kıtlığı çekmeyelim diye bizi yavaştan ios´e doğru yitiyor. Bakın benden hayır yok geçin ios´e hayatın tadını çıkartın diyor. Işte kullanıcı dostu firma böyle olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?