Tavsiye Windows Phone - En Beğendiğiniz Oyun ve Uygulamalar

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
İş ciddiye bindi bu da yalanlanırsa artık deliye döncez :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Şu tarayıcıyı bir deneyebilir misiniz arkadaşlar. :hmmm

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
evet sayfayi kucultmiş ama oldukca hizli olmuş.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bir de tek sekme kullaniliyor. İkinci bir sekme bile yok. Ama geliştirilirse cok iyi olabilir.

nanotex

nanotex

Üye
Lumia'ları alıp kafalarına çarpalım bu defa, hatırlarsanız 1 Nisan şakası da yapmışlardı ...

Arkadaşlar bu sefer şaka değil dimi :)

İş ciddiye bindi bu da yalanlanırsa artık deliye döncez :D

O zaman instagram bekleyenlerin gözü aydın :) Eli kulağında uygulamanın :)

Bu sefer ciddi gibiler abi :hmmm
Kötü haber, hesap kapatılmış :)

ÖEY

ÖEY

Üye
Belliydi zaten çünkü ben dahil birkaç kişi siz fake misiniz üleyynn diye tivit attı ama adamlar hemen sildiler o tivitleri :D

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar bu tivitır uygulamasında hani bu trend olayı var ya, onda bölge ayarını nereden yapabiliriz? Yani ben sadece Türkiye'de ki trendleri takip etmek istiyorum. Onu nasıl yaparım?

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Arkadaşlar Türkçe birim dönüştürücü program var mı? Mesela nevtonu kg nevtona dönüştürecek vs.. Ama Türkçe olması önemli

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Türkçe birim dönüştürücü program var mı? Mesela nevtonu kg nevtona dönüştürecek vs.. Ama Türkçe olması önemli

İçeriğinde birim dönüştürücü de var. Ancak ücretli.
Türkçe çevirisini ben yapmıştım.

acoustic

acoustic

Üye
Arkadaşlar bu tivitır uygulamasında hani bu trend olayı var ya, onda bölge ayarını nereden yapabiliriz? Yani ben sadece Türkiye'de ki trendleri takip etmek istiyorum. Onu nasıl yaparım?

Ülke bölge ve dil ayarını Amerika olarak seçerseniz Türkçe trendleri takip edersiniz.

ÖEY

ÖEY

Üye
Ülke bölge ve dil ayarını Amerika olarak seçerseniz Türkçe trendleri takip edersiniz.
Cevaba bakmak şimdi aklıma geldi :D Telefonun bölge ayarlarını amerika yapınca mantıken amerikadaki trendleri takip eder ki telefonun bölge ayarlarıyla bir ilgisi yoktur tam olarak bence. Gerçi az önce denedim senin dediğini trendler yine amerikadaki trendlerdi. Bölgeyi Türkiye olarak tekrar geri döndürünce bir tane türkçe trend gördüm. Yani senin dediğin tam olarak alakalı değil. Uygulamanın kendi içinde aynı pc uygulamasında olduğu gibi bölge seçme ayarı olması lazım ama yok.

Bu arada vakıfbank mail atmıştım nerede WP8 uygulamanız diye :D Çalışmalara başladık abi kızma diye geri döndüler :D Başka bir arkadaşda İşbankasına mail atmış ona da çalışmalarımız devam ediyor demişler haberiniz ola.

Üst Alt