tapatalk
Üye
resmi gibi duruyor.sahte ise zaten instagram yetkilileri şikayet eder kapatılır hesap
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
resmi gibi duruyor.sahte ise zaten instagram yetkilileri şikayet eder kapatılır hesap
bunu takip ediyorum zatenLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
O zaman instagram bekleyenlerin gözü aydın
Eli kulağında uygulamanın 
Arkadaşlar bu sefer şaka değil dimi

İş ciddiye bindi bu da yalanlanırsa artık deliye döncez![]()
Bu sefer ciddi gibiler abiLumia'ları alıp kafalarına çarpalım bu defa, hatırlarsanız 1 Nisan şakası da yapmışlardı ...

Birde favoriler bölümü ve sekme seçeneği olsa süper olurmuş.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şu tarayıcıyı bir deneyebilir misiniz arkadaşlar.![]()
katılıyorum abi.bir de tek sekme kullaniliyor. İkinci bir sekme bile yok. Ama geliştirilirse cok iyi olabilir.
Lumia'ları alıp kafalarına çarpalım bu defa, hatırlarsanız 1 Nisan şakası da yapmışlardı ...
Arkadaşlar bu sefer şaka değil dimi![]()
İş ciddiye bindi bu da yalanlanırsa artık deliye döncez![]()
O zaman instagram bekleyenlerin gözü aydınEli kulağında uygulamanın
![]()
Kötü haber, hesap kapatılmışBu sefer ciddi gibiler abi![]()

Sürpriz olmadı
Kötü haber, hesap kapatılmış![]()

Kötü sürprizzSürpriz olmadı![]()

Arkadaşlar Türkçe birim dönüştürücü program var mı? Mesela nevtonu kg nevtona dönüştürecek vs.. Ama Türkçe olması önemli
Arkadaşlar bu tivitır uygulamasında hani bu trend olayı var ya, onda bölge ayarını nereden yapabiliriz? Yani ben sadece Türkiye'de ki trendleri takip etmek istiyorum. Onu nasıl yaparım?
Cevaba bakmak şimdi aklıma geldiÜlke bölge ve dil ayarını Amerika olarak seçerseniz Türkçe trendleri takip edersiniz.
Telefonun bölge ayarlarını amerika yapınca mantıken amerikadaki trendleri takip eder ki telefonun bölge ayarlarıyla bir ilgisi yoktur tam olarak bence. Gerçi az önce denedim senin dediğini trendler yine amerikadaki trendlerdi. Bölgeyi Türkiye olarak tekrar geri döndürünce bir tane türkçe trend gördüm. Yani senin dediğin tam olarak alakalı değil. Uygulamanın kendi içinde aynı pc uygulamasında olduğu gibi bölge seçme ayarı olması lazım ama yok.
Çalışmalara başladık abi kızma diye geri döndüler
Başka bir arkadaşda İşbankasına mail atmış ona da çalışmalarımız devam ediyor demişler haberiniz ola.