Tavsiye Windows Phone - En Beğendiğiniz Oyun ve Uygulamalar

Sponsorlu Bağlantılar

ÖEY

ÖEY

Üye
Arkadaşlar acaba markette herhangi bir fotoğrafı açıp taratabileceğimiz bilgisayara atabileceğimiz bir uygulama var mı? Androidde kamerayı kullanıp açan eden bir uygulama vardı yanlış hatırlamıyorsam ama bizde var mı bilmiyorum.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar acaba markette herhangi bir fotoğrafı açıp taratabileceğimiz bilgisayara atabileceğimiz bir uygulama var mı? Androidde kamerayı kullanıp açan eden bir uygulama vardı yanlış hatırlamıyorsam ama bizde var mı bilmiyorum.

:hmmm

yşm

yşm

Üye
Photo tile bu uygulamayı tavsiye ederim arkadaşlar fotoğrafları başlangıca sabitliyor güzel bir program. Fotoğrafların üzerine yazı yazarak da koyulabiliyor üstelik canlı kutucuk olarak ...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Valla onu ben de yaptım ama hep QR veya Barkod okuyucu olarak çıkıyor. Uyuz oldum. Neyse google da aratalım bakalım.

Hayır orada bir sürü tarama uygulaması da çıkıyor.
İsterseniz birkaç tane link vereyim.
İsimlerinden ve görsellerinden anlarsınız diye tek tek link vermek istememiştim.

ÖEY

ÖEY

Üye

Hayır orada bir sürü tarama uygulaması da çıkıyor.
İsterseniz birkaç tane link vereyim.
İsimlerinden ve görsellerinden anlarsınız diye tek tek link vermek istememiştim.

Sağ ol işe yaradı ilk uygulama:oke:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
resim cekmeyi sevenler bu uygulamayi mutlaka denemeli. Resim cektikten sonra odaklama noktasini degiştirebiliyorsunuz.

serinaga

serinaga

Üye
Sağ ol işe yaradı ilk uygulama:oke:

Evet ilk uygulama güzeldir ...

- - - Eklendi - - -

resim cekmeyi sevenler bu uygulamayi mutlaka denemeli. Resim cektikten sonra odaklama noktasini degiştirebiliyorsunuz.

:allalla: Resim çekildikten sonra nasıl odaklanma değiştirilebilir ki ? Bir deneyim, gerçekten güzel iş çıkartır ise satın alırım ben bunu ...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
drangela61

drangela61

Üye
2 ₺ ücreti var hocam..

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada uygulamayı denedim.
Makro çekimler için faydalı olabilir ama günlük çekimde bir faydası yok.
Çektiğiniz fotoğrafta biri yakın diğeri uzak iki grup nesne varsa güzel iş çıkarıyor. Rutin çekimlerde sadece bulanıklaştırma ve geri düzeltme işi görüyor.

phasan

phasan

Üye
Benim iphone 4 te kullandıgım internet li radyo
programını tavsıye ederım cok guzel wp adresını
bulamadım bunu verıyorum burdan bakarsınız
telden gırıp sız denersınız umarım
iphoneradyo.com/tr/

yeminli06

yeminli06

Üye
Pou oyununun başka bir versiyonu pek bi farkı yok ben çok eğlenceli buldum :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Arkadaşlar qr kodu ilaçları okumuyormu kare kodu falan var ya bugün yarım bakanı şu besin takviyelerine kare kod kullanıcakmış telefonla bile kontrol edilecek dedi sahte veya gerçek ayırt edilecek miş

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Bugün mağazayı karıştırırken rastladığım başarılı bir batarya uygulaması.
Özellikle kilit ekranı görüntüsünü çok sevdim, tavsiyemdir.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yabancı dizi ve tv show hastası olanlar icin birebir. Bugün yayınlandı fakat sadece US market için.

flutewoddy

flutewoddy

Üye
müziği indirip telefona kayıt edebileceğim bir uygulama var mı ?

Üst Alt