Tavsiye Windows Phone - En Beğendiğiniz Oyun ve Uygulamalar

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar, uygulamalar üzerinde yaptığım uzun araştırmalar ve tek tek incelemeler neticesinde mağazadaki en başarılı QR kod okuyucu uygulamayı açıklıyorum. Kameradan QR kod okuma alanında en iyisi bu. Ben uzun zamandır kullanıyorum :oke:

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve nanotex
serinaga

serinaga

Üye
Evet arkadaşlar, uygulamalar üzerinde yaptığım uzun araştırmalar ve tek tek incelemeler neticesinde mağazadaki en başarılı QR kod okuyucu uygulamayı açıklıyorum. Kameradan QR kod okuma alanında en iyisi bu. Ben uzun zamandır kullanıyorum :oke:

Aboovvvv, Özgür emeğine sağlık kardeşim, hakkaten ne kadar hızlı okuyor bu ya :good:

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye

Ezelden beri bunu kullanıyorum . Hatta androidde bile bunu kullandım . Üstüne tanımam

PureFood

PureFood

Üye

Bir zamanlar bunu dedim de bizi takan olmadı :D Ben 2011'den beri bunu kullanıyordum 5800'da. Ama 920'de denemedim.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

Hepsini okuyormu bakim şimdi gördüm yüklüyorum

sezrar

sezrar

Üye

arkadaşlar bu oyunu usa mağazasından indirdim Türkiye'de de çıkmış galiba görmeyenler varsa mutlaka indirip oynasın

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
En iyi bildiğiniz Dünya sahatleri varmı aslında bu telefonda standart olmalıydı da neyse ben şu anda Best World Clock kullanıyorum bundan daha iyi olan varsa paylaşırsanız sevinirim

ÖEY

ÖEY

Üye
En iyi bildiğiniz Dünya sahatleri varmı aslında bu telefonda standart olmalıydı da neyse ben şu anda Best World Clock kullanıyorum bundan daha iyi olan varsa paylaşırsanız sevinirim
MS'in World Clock uygulamasını kullanmıştım daha önce, bana yeterli ve kullanımı basit gelmişti, bir bak istersen:oke:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
iMusic'ten sonra mağazaya iddialı bir mp3çalar daha geldi: "music+"

Ücretsiz versiyonu için:

serinaga

serinaga

Üye
iMusic'ten sonra mağazaya iddialı bir mp3çalar daha geldi: "music+"

Ücretsiz versiyonu için:

Teşekkürler, arayüzü oldukça kullanışlı bir uygulama :good:

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Yaratıcı stüdyo bugün gelen son güncelleme ile süper özellik eklenmiş. Bir önceki sürümde varmıydı bilmiyorum ama Renk öne çıkarma , Resim kolajlama gibi süper özellikler var.

sezrar

sezrar

Üye
başlangıç ekranında Live tile ı çalışan Bir saat uygulaması biliyor musunuz arkadaşlar

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Güzel bir radyo programı önerir misiniz ?

ÖEY

ÖEY

Üye
Arkadaşlar twitter'da InstagramWP adına resmi olduğu yazan bir hesap açılmış. Haberiniz ola, aşağıya linkini koyuyorum.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar twitter'da InstagramWP adına resmi olduğu yazan bir hesap açılmış. Haberiniz ola, aşağıya linkini koyuyorum.

resmi gibi duruyor.sahte ise zaten instagram yetkilileri şikayet eder kapatılır hesap

Ekli dosyalar

Üst Alt