IVI-Elia
Üye
müziği indirip telefona kayıt edebileceğim bir uygulama var mı ?
audiotica 4
müziği indirip telefona kayıt edebileceğim bir uygulama var mı ?
Evet arkadaşlar, uygulamalar üzerinde yaptığım uzun araştırmalar ve tek tek incelemeler neticesinde mağazadaki en başarılı QR kod okuyucu uygulamayı açıklıyorum. Kameradan QR kod okuma alanında en iyisi bu. Ben uzun zamandır kullanıyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Evet arkadaşlar, uygulamalar üzerinde yaptığım uzun araştırmalar ve tek tek incelemeler neticesinde mağazadaki en başarılı QR kod okuyucu uygulamayı açıklıyorum. Kameradan QR kod okuma alanında en iyisi bu. Ben uzun zamandır kullanıyorum
Ben 2011'den beri bunu kullanıyordum 5800'da. Ama 920'de denemedim.Evet arkadaşlar, uygulamalar üzerinde yaptığım uzun araştırmalar ve tek tek incelemeler neticesinde mağazadaki en başarılı QR kod okuyucu uygulamayı açıklıyorum. Kameradan QR kod okuma alanında en iyisi bu. Ben uzun zamandır kullanıyorum
Hepsini okuyormu bakim şimdi gördüm yüklüyorum

İlk yüklerken yaş vs soruyor o ne peki hızlı geçtim oraları
Diğerlerine göre daha rahat ve hızlı okuyor.![]()
MS'in World Clock uygulamasını kullanmıştım daha önce, bana yeterli ve kullanımı basit gelmişti, bir bak istersenEn iyi bildiğiniz Dünya sahatleri varmı aslında bu telefonda standart olmalıydı da neyse ben şu anda Best World Clock kullanıyorum bundan daha iyi olan varsa paylaşırsanız sevinirim

iMusic'ten sonra mağazaya iddialı bir mp3çalar daha geldi: "music+"
Ücretsiz versiyonu için:

başlangıç ekranında Live tile ı çalışan Bir saat uygulaması biliyor musunuz arkadaşlar
Güzel bir radyo programı önerir misiniz ?
Arkadaşlar twitter'da InstagramWP adına resmi olduğu yazan bir hesap açılmış. Haberiniz ola, aşağıya linkini koyuyorum.