mad-x
Üye
Arkadaşlar genel olarak söylüyorum,bir öneride bulunduğumuzda uygulamanın mağaza link'ini de ekleyebilirsek çok daha faydalı olabileceğini düşünüyorum
gerçek bir araba yarışı istiyorsanız azcık paraya kıyıp asphalt 5i alabilirsiniz. Yok para vermiyim diyorsanız AE 3D MOTOR ve RETRO RACER 2'yi bir deneyin aynı tadı alabilirsiniz belki
Tavsiye edeceğim programın linkini arayıp bulup buraya yapıştırmaktansa, öneri isteyen kişinin verdiğim tavsiyeyi mağazadan aratması taraftarıyım. Linki araması gereken kişi tavsiyeyi isteyen kişi olmalıdır kanımca. Yardımcı olmaya çalışan kişiyi uğraştırmak doğru gelmiyor bana. Bu cevabımın amacı sizi kırmak değil, tembel kişiliğimi örtbas etmektir. Anlayışınız için teşekkürler
Guns 4 Hero (Zaten Biliyorsunuzdur.)
Electrum Deus 2
Funny Jump
Funny Bounce
Monster Stack 2 (MUTLAKA DENEYİN)
Call Of Carlos (Güzel)
Little Acorns
Contre Jour
Diğer platformlarda da var 11₺ ama parasını sonuna kadar hak ediyor : Plant vs Zombies
Oyun ve uygulamaları lütfen linkleri ve kısa açıklamalarıyla verelim.
Bu tür üstün körü yardımlar olmasın arkadaşlar.
Şimdi Oldu Mu Özgür Abi
Eline, emeğine sağlık kardeşim. Şimdi güzel olmuş
güncelleme gelmişti, yapmış mıydın? Geri tuşuna basınca sol üst kısım orta iconda quit seçeneği ile çıkış yapılabiliyor artık. Daha önceki sürümde ise bölüm bitmeden çıkış için izin vermiyordu.ben o gun 4 oyunundan çıkış yapamadımgeride yapıyorum çıkmıyor nasıl birşey ya
şöyle bildiğimiz ve alıştığımız 11 el koz maça yada seçmeli batak oyunu yada king varmı ben siteden biraz baktım kart ve masa oyunlarına bir kaç tane var ama tam çözemedim yada ayarlarını yapamadım ilk 13 kat sonraki ellerde 12 11 10 9 diye azalıyor ve kim ne koz söyledi belli olmuyor sizin tavsiyeniz nedir hangisini oynuyorsunuz (batak hastaları)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?