Mazlum Somer
Üye
arkadaşlar bence bu konu üst konu olmalı aynı güncellemeler gibi yeni eklenen oyun veya uygulamalardan veyahut telefonlarda mutlaka olması gerekenlerden buradan haberdar olabiliriz..
tabii uygulamanın ne işe yaradığıyla birlikte verilirse çok daha iyi olur..
bu benden bir öneri tabii takdir yöneticilerimizin
Pekâlâ konuyu üste alıyor ve tüm Lumia kullanıcılarından güzel uygulama ve oyun tavsiyeleri bekliyorum.
Ben de uygun bir zamanda kendi telefonumda kullandığım güzel uygulama ve oyunlara dair bilgiler ekleyeceğim.
1- connectvity tiles
2- favorite call
3- lomogram
4- namaz vakitleri
5- ringtones
6- tunein radio
7- whatsapp
8- turkish tv
9- self servis
10-kıblem
ilginiz için teşekkürler fakat verdiğimiz uygulamaları açıklamalarıyla beraber yazarsak çok daha makbule geçecektir bilmeyenlerin ne işe yaradıkları ve içerikleri hakkında ön bilgi sahibi olmaları açısından önemli diye düşünüyorum..
saygılar..
Dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım. Önceki mesajı mı duzenledim
Ben sevdiğim bir çok uygulamanın&oyunun haberini yaptım ama onların linklerini versem olur mu
Ben sevdiğim bir çok uygulamanın&oyunun haberini yaptım ama onların linklerini versem olur mu
ben vazgeçilmezim olan bir uygulamayı söylüyeyimtabi ki uc browser herşeyden önce upload desteği var. Sistemin desteklemediği formatta dosyaları da indirip skydrşve a upload edebilirsiniz.tam emin değilim ama mp3leri indirip müzikler klasörüne kaydetme özelliği de son güncellemeyle gelmişti heralde.uygulamayı Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızindirebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?