murattiy
Üye
nexus u referans vermemdeki maksat cihaz değil tüm işletim sistemlerini denemek için bu cihazı kullanıyorum.güzel tarafı windows için mecbur bir cihaz aldım .denedim beğenmedim.bootlader kilidnin açık olması ile tüm işletim sistemleri yüklenir diyerek bilgini açığa çıkarmışssın .o kötü olmuş işte.yazmasaydın daha iyi idi
arkadaşım cihaz değil işletim sistemi test etmek diyoruz.n9 da driver sıkıntısı nedeniyle daha mikrofonu akif edemediler.cihazın geliştici cihazı olması için donanım parçalarının açık kaynaklı driver ları olması yada birilerinin bunları yazacak kadar ilgi göstermesi gerekli.ben son kez açık net ifade ediyorum cihazı referans göstermem birçok işletim sisteminin geliştirici cihazı olması ve rahatlıkla tüm işletim sistemlerini sorunsuz kullanması.n9 da kullandım.yarın kalan bir çalışma olarak kaldırıldı.
Ne tesadüf ki o dediğiniz tüm işletim sistemleri N9 cihaza port ediliyor. Hatta android bile port edildi. O zaman sizin kafanızla en iyi cihazın N9 ve işletim sisteminin de Meego olması lazım.
(Bizler sığ görüşlü olduğumuz için fazla yazmayalım.)
Custom romu özgürlük diye yuttuk bizlerde.
O engin bilgi ve tecrübelerini kernel kodlarını derlemek üzere kendinize saklayınız lütfen.
arkadaşım cihaz değil işletim sistemi test etmek diyoruz.n9 da driver sıkıntısı nedeniyle daha mikrofonu akif edemediler.cihazın geliştici cihazı olması için donanım parçalarının açık kaynaklı driver ları olması yada birilerinin bunları yazacak kadar ilgi göstermesi gerekli.ben son kez açık net ifade ediyorum cihazı referans göstermem birçok işletim sisteminin geliştirici cihazı olması ve rahatlıkla tüm işletim sistemlerini sorunsuz kullanması.n9 da kullandım.yarın kalan bir çalışma olarak kaldırıldı.
şaka bi yana ben bu telefonu hani rastgele aldım birinin önerisiyle mağaza geldikçe seviyorum ama sadece live tile ları kitlemeyen app ı kitleyen App Locker gibi uygulama gelse çok iyi olacak
512 MB ram sınırı demişsiniz unlockla atılan kısıtlamalı oyunlarda kasmıyo