Windows Phone deneyimim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Admin
Arkadaşlar konu dışı olacak ama Yakup ya da Ykp nicki bir arkadaş vardı. 920 kullanıyordu. Aktif olarak konulara da katılıyordu. Bilgisi olan var mı görünmüyor bir süredir. Geçmiş mesajlara baktım orda da bulamadım.
@YkPkY

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin

Rainesto

Rainesto

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
lumia 920 ile wp denemek istedim.whatsapp ı 2 dakikada açan , dışarıdan apps kurulamayan , ara yüzüne dokundurmayan mağazası zayıf ve bence 3 - 4 sene sonra ancak tekrar denebilecek OS .. şanslıyım 50 tl farkla dogubanktan nexus4 ile değiştirdim.5.01 saf androidle keyifli telefon kullanıyorum.
Whataspp 2 dakika mı ? Sen edge ile bağlansan o kadar sürmez!
Dışarıdan apps kurulamayan derken ? Azcık bu bölümü okusan çatır çutur 512 mb cihazlara 1 gb ram isteyen oyunları kurduklarını görürdünüz.
Ara yüzün nesini beğenmediniz?. Pfd ile ben gayet mutluyum. Hatta benim cihaz 512 mb ramlı ve üvey evlat tabir edilen 620 modeli.
İçindeki oyun , uygulamaları görsen , aynı şey android bir cihazda olsa kasım kasım kasılırdı. O telefonu duvardan duvara vururdun. Sana hayret edilecek bir noktayı söyleyeyim. Sıfır kasma ile telefonum stabil çalışıyor.
Android marketi 1 milyonu geçse ne yazar ki? %80 i hatta % 90 ı çöp ve gereksiz. Günlük hayatta lazım olacak uygulamalar mağazada mevcut.

Size android ile mutluluklar dileriz.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve skynet

skynet

Üye
Abi hepsini geçtim whatsapp nasıl 2dk. açılıyor ya :kop:

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Abi hepsini geçtim whatsapp nasıl 2dk. açılıyor ya :kop:
O kesin 2 saniyedir ve androidde 1,11 saniyedir onun için wp beş para etmez:)
Niyeyse android kullanınca insan böyle şeylere takılıyor. Vay şu telefon 1,0 saniyede açıyor vay bu telefon 1,1 saniyede açılıyor vay ben 32000 puan alıyorum arkadaşım niye 32001 alıyor.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve skynet
osmanmert94

osmanmert94

Üye
Şu güzelim kutucuklar varken, WhatsApp açılma süresinde ki milisaniye farklarına takılmamak lazım. ;)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, PureFood ve Esendağlı
kahraman333333

kahraman333333

Üye
Aferin sana

murattiy

murattiy

Üye
    Konu Sahibi
üzerindeki 1 Whatsapp'ı tıkladığında açılıyor. Heskezde böyle. (0.50sn) (sizin cihaz mı sorunludur bilemem)
whatsapp açıyorsun bekletiyor.Kimse bekletmiyor demesin
2) Dışarıdan xap ve appx kuruluyor. Android deki apk gibi..
bana sınırsız ve android gibi lumia 920 üzerine sayısız app kurulabileceğini ispat edebilirmisin.Paralı uygulamaları
3) Arayüzü (bence) androidden daha hoş, kişisel mesele
bu tamamen senşn şahsi tercihin
metro arayüzü wp kullanıcıları tarafından en sevilmeyen arayüz.gerek telefon gerekse Windows pc işletim sisteminde
biraz araştır
4) Mağazasında benim kullandığım tüm uygulamalar var şahsen, hangi uygulamayı arıyorsunuzdur bilemem.
Siz ne kadar süre kullandınız telefonu bilmiyorum ama bence bi saat kullanmışsınızdır. İNADINA WP :thumbup:[/QUOTE]
telefonu uygulama geliştirme için aldım.fakat çok sıkıcı buldum
Nokia n900 üzerindeki maemo gördüğüm en iyi os du.ve o sıralar bunun için uygulama geliştirip 2 yıl kullanmıştım.nokia nede olsa ilk göz ağrısı.birde wp ile denemek istedim ama gerçekten sıkıcı

Son düzenleme:
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Beyler andoıd gıbısınız çok kasıonuz arkadaşı yalnızmı sandınız ulen gel kardeşim sende androıd genele yahu

• Beğen
Tepkiler: alasulumurat ve Dexter Morgan
98farom98

98farom98

Üye
Ben Z2 kullanıyorum benim için android 1 numara Wp de güzel stabil ama dediğiniz gibi biraz daha gelişirse ileride alınabilir olabilir

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Adam WindowsPhone sevmişse;
1- Whatsapp varsın 0.5 saniye geç açılsın. Zaman ayarlı bomba değil sonuçta. 0.5 saniye ya, kimseye bir şey olmaz merak etmeyin.
2- Dışardan sayısız uygulamayı neden telefonuna doldurup yığsın? Sanki hepsini kullanacak mı? Hele de kullandıkları işini görüyorsa...
3- Arayüz zevk meselesidir. Sevmeyen o kişiler satın alırken bilmiyor mu kutucukları? Almışsa hoşuna gitmişte almıştır. Yalan söylemesin.
Herkesin zevkleri kendinedir arkadaşlar, insanlar hep sanıyorlar ki kendi seçimleri en başarılı olan.

Emre

Üye
Adam WindowsPhone sevmişse;
1- Whatsapp varsın 0.5 saniye geç açılsın. Zaman ayarlı bomba değil sonuçta. 0.5 saniye ya, kimseye bir şey olmaz merak etmeyin.
2- Dışardan sayısız uygulamayı neden telefonuna doldurup yığsın? Sanki hepsini kullanacak mı? Hele de kullandıkları işini görüyorsa...
3- Arayüz zevk meselesidir. Sevmeyen o kişiler satın alırken bilmiyor mu kutucukları? Almışsa hoşuna gitmişte almıştır. Yalan söylemesin.
Herkesin zevkleri kendinedir arkadaşlar, insanlar hep sanıyorlar ki kendi seçimleri en başarılı olan.
Buradakilerin Hepsi NokiaFanları Artık Sevmiyorum Windows Phoneyi Nokia İçin Alıyordum Zaten Goodbye Microsoft Lumia... Hello N1 ;)

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33 ve lazye
SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
Bende zenfone 6 aldım ancak dayanamayıp Lumia'ya geri döndüm

Rainesto

Rainesto

Üye
Telefon garantide olduğu sürece wonder kullandım rom-root ne ararsan yaptım ama bi wp olmuyor benim için whatsapp geç açılıyor doğru ama wp ile androidte rehber açılış hızına bak

lazye

lazye

Üye
Telefon garantide olduğu sürece wonder kullandım rom-root ne ararsan yaptım ama bi wp olmuyor benim için whatsapp geç açılıyor doğru ama wp ile androidte rehber açılış hızına bak
Bi samsungla kiyaslarsan oyle olur nexus 5 le kiyasla anlarsin farki :)

luckysleven

luckysleven

Üye

Hocam cunku cihaz yanlis.. Bugun wp yi cope atmak icin mevcut bir suru telefon var ne yazik ki..

Bunu android yada iphone kullanicisi biri olarak degil wp ye gonul vermis birinin yazdigi cevap olarak okumani rica ediyorum..

Ve bunuda 4 tane wp kullanmis biri olarak yaziyorumku konu sahibi arkadas durumu abartmadan cok kisa bir sekilde ozetlemis..

Emre

Üye
Kullandığın Cihazda Android OS, v2.3.5 (Gingerbread) Yüklü Geç Açılması Normal Nexus 6 & 930 Karşılaştır Bakalım Sen Android Nokia Yok Diye Sevmiyorsun Bknz: Nokia N1 Coming Soon 2016 N2 Phone..

• Beğen
Tepkiler: lazye
dakamon

dakamon

Üye
Bu adam bence bizim sayfayı trolledi. Baksana azıcık yazıp gitmiş. Bizde adama laf yetiştiriyoruz :D androidçilerden gelen bir trollemedir kesin bu :D

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve lazye
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Abi sizde hız modelden modele değişiyor bizde değişmiyor farkta bu zaten.

Emre

Üye
Bu adam bence bizim sayfayı trolledi. Baksana azıcık yazıp gitmiş. Bizde adama laf yetiştiriyoruz :D androidçilerden gelen bir trollemedir kesin bu :D
Nokia Gitti Tekrar WP Alacakmısın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt