Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Windows Phone bilgisine güvenenler içeri
Sponsorlu Bağlantılar
Dilaver Kaplan
Üye
Konu Sahibi
Windows Phone bilgisine güvenenler içeri
Tam açamadım konuyu özür dilerim.arkadaşlar sorunum lumia 820 sd kartımı görmüyor.mağazada.Fakat depolama alanında gözüküyor.depolama alanını sd kart yapıyorum resim çekiyorum resmi bulamıyorum
ardacumhur
Üye
Dilaver Kaplan
Üye
Konu Sahibi
Tam açamadım konuyu özür dilerim.arkadaşlar sorunum lumia 820 sd kartımı görmüyor.mağazada.Fakat depolama alanında gözüküyor.depolama alanını sd kart yapıyorum resim çekiyorum resmi bulamıyorum
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
ardacumhur
Üye
SD kartınızı NL820 içinde formatlamayı deneyin
Dilaver Kaplan
Üye
Konu Sahibi
Biçimlendirmeyimi
Dilaver Kaplan
Üye
Konu Sahibi
Denedim fakat olmuyor
Duran.Y
Üye
Peki farklı bir hafıza kartı denediz mi yani sadece o hafıza kartında mı oluyor yoksa hepsinde mi?
Dosyalarını hafıza kartından pc ye kopyala sonra kartı biçimlendir pc de sonra kopyalams olduğun dosyaları tekrar hafıza kartına al öyle dene ben bi virüsten olduğunu düşünüyorum sorunun.
Peki telefonu hiç PC'YE bağlayıp baktın mı hafıza kartının içine bir şeyler kayıtlı mı diye ? Eğer hiçbir kayıt yoksa telefonunuzda başka bir hafıza kartı deneyin ...
Dilaver Kaplan
Üye
Konu Sahibi
Resimler pcde gözüküyor!
- - - Eklendi - - -
ARKADAŞIM KONUYLA İLGİLİ PCDE GÖZKÜYO RESİMLER FAKAT TELDE GALERİDE GÖZÜKMÜYOR!MAĞAZADA SD KART GÖZÜKÜYOR!YANİ OYUN YÜKLEYEBİLİYORUM..
Şimdi olayı çözmek için birkaç işlem yapmalısınız. Sorun Micro SD kartta mı yoksa telefonunuzda mı ? Micro SD kartı çıkartıp resimler çekin ve galeriden bakın, eğer resimleri görebiliyorsanız sorun bellek kartınızdan kaynaklanıyor. Ama halen galeriden resimleri göremiyorsanız telefondan kaynaklanıyor, resetleme gerekir ...