İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Live lockscreen beta olması lazım ama mağazada yok

mTalk'tan gönderildi

acaba 8.1 de gözüküyor mu windows 10 pc ve mobilde gözükmüyor, bu arada bir tane daha vardı harita falan ekleniyordu onun adı neydi

Tetra lockscreen

mTalk'tan gönderildi
Win Phone 8.1 kullanıcısı olarak Live Lock Screen Beta 8.1 mağazasında görünüyor, ancak Tetra Lock Screen yok!

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Ya arkadaşlar bi dostumun telini sökeceğiz lakin bir vida var yalama olmuş durumda ( bunu ben yapmadım:) ) bunu nasıl sökeriz? İçine lastik koyma çift karışım yapıştırıcı vs denendi, yuva açma da denendi ama yeri kısıtlı olduğundan açılamadı, varmı bilen yöntemini!!!

kralberk13

kralberk13

Üye
mıknatıslı tornavida dene

kralberk13

kralberk13

Üye
çeke bilceğini düşünüyorum ? başka yolu varsa dene

• Beğen
Tepkiler: kimbilir_01
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Bir sorum olacak, W10M için bu lanet Cüzdan'a nasıl kart ekleyebiliriz?
Biri bana yol gösterirse sevineceğim :angry:
@bulutsuzgece @Sensation @papakudioflu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bir sorum olacak, W10M için bu lanet Cüzdan'a nasıl kart ekleyebiliriz?
Biri bana yol gösterirse sevineceğim :angry:
@bulutsuzgece @Sensation @papakudioflu
mağazaya girip sol ust köşeden menüyü aç ve "ödeme seçenekleri" ne tıkla. Edge'de Microsoft hesabı ayar sayfası açılacak. Giriş yaptıktan sonra Sol ust köşeden "ödeme yöntemi ekle" diyerek kredi kartı bilgilerini tanımla.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
mağazaya girip sol ust köşeden menüyü aç ve "ödeme seçenekleri" ne tıkla. Edge'de Microsoft hesabı ayar sayfası açılacak. Giriş yaptıktan sonra Sol ust köşeden "ödeme yöntemi ekle" diyerek kredi kartı bilgilerini tanımla.

Abiciğim onları biliyorum, şuan zaten bir tane İninal Kart ile Paypal Kartım ekli, ben Bankamatik (hesap kartı)'nı eklemeye çalışıyorum şu hatayı alıyorum:
Ödeme yöntemi için yetki alamıyoruz. Lütfen bilgilerin doğru olduğundan emin olun veya farklı bir ödeme yöntemi kullanın. Bu iletiyi almaya devam ederseniz, lütfen finansal kurumunuza başvurun.
Hata kodu

Kod:
30225--qMhLAAAAAAAAAAA-55175772-1a7a-4446-8b88-5e22086006e8

TuncayO

Üye
Arkadaşlar telefonu güncellerken şarzım bitti. Artık cihaz açılmıyor. Yapılabilecek bir şey var mıdır? @papakudioflu , @bulutsuzgece

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar telefonu güncellerken şarzım bitti. Artık cihaz açılmıyor. Yapılabilecek bir şey var mıdır? @papakudioflu , @bulutsuzgece
Windows Device Recovery Tool adlı uygulamayı indirip kurun ve cihazı bağlamadan uygulamayı çalıştırın. Bu noktadan sonra Zaten uygulama sizi yönlendirecek.

serinaga

serinaga

Üye
Abiciğim onları biliyorum, şuan zaten bir tane İninal Kart ile Paypal Kartım ekli, ben Bankamatik (hesap kartı)'nı eklemeye çalışıyorum şu hatayı alıyorum:
Ödeme yöntemi için yetki alamıyoruz. Lütfen bilgilerin doğru olduğundan emin olun veya farklı bir ödeme yöntemi kullanın. Bu iletiyi almaya devam ederseniz, lütfen finansal kurumunuza başvurun.
Hata kodu

Kod:
30225--qMhLAAAAAAAAAAA-55175772-1a7a-4446-8b88-5e22086006e8

Bankamatik kartını tanımlayamıyoruz diye biliyorum ...

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Windows mail oturumu için kod oluşturan bir uygulama vardı. Linkini verebilir misiniz???

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Arkadaşlar flaş atmak için kullandıgımız uygulama karma deger hatası veriyor nasıl çözebilirim
Bilen biri yokmu

skynet

Üye
Arkadaşlar flaş atmak için kullandıgımız uygulama karma deger hatası veriyor nasıl çözebilirim
Bilen biri yokmu
Hocam eğer süperonline kullanıyorsanız başka bir ağa bağlanın

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Çünkü vadesiz mevduat hesapları internet üzerinden mail Order ödeme yapmaz. Bu yüzden kredi kartı veya ödeme kartları olmak zorunda.

Anladım abi eyvallah

Mikrodalga fırında ısıtılarak gönderildi.

Üst Alt