Maalesef çalışmıyor bizim lumialarda wifi Direct yok çünkü.Miracast özelliği 920 ve 1520 de çalışıyormu ve nasıl
Maalesef çalışmıyor bizim lumialarda wifi Direct yok çünkü.
Benim bildiğim 1520 de var ve çalışıyor ??
: Emin miyiz bu konuda?Bende 1520 var ve eminim.Nasıl ya?Benim bildiğim 1520 de var ve çalışıyor ??
: Emin miyiz bu konuda?
Wi-Fi Direct NoNasıl ya?Benim bildiğim 1520 de var ve çalışıyor ??
: Emin miyiz bu konuda?
Bende 1520 var ve eminim.
Arkadaşlar konu açmak istemedim yardımcı olabilirseniz memnun olurum bugün telefonun kamerası birdenbire hata verip açılmamaya başladı telefonu iki kere sıfırladım düzelmedi yazılım lsrt ile tekrar yükledim yedeksiz yaptım bu işlemleri belki yedekte sorun olabilir diye ama yine de düzelmedi sorun donanımsalmı yoksa yapılacak başka bir işlem varmıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Yapılabilecek herşeyi yaptığımı düşünüyorum maalesef olmadı Ankara'ya telesese gönderecem iyimidir buranın servisi daha önce gönderen varmı

ben aslında hiç göndermek istemiyorum ama bu sorun çaresiz bıraktıHeryer gibi rezalet. Ben verdim jelatini falan rezil edip verdiler. Mecburi gönderecek yer orası ama. Gönderin iki haftaya yollarlar en erken![]()
Arkadaşlar onedrive sürekli atmaya başladı. Üstelik kaldırma da yok ki yeniden yükleyeyim. Sizlerde de böyle mi? Özellikle bir resmi paylaş ile onedrive a yüklemeye çalıştığımda oluyor.
Ben Teleservice ye 1020 gönderdim gittiği gibi geri geldi. Yani bişiy yapmadılar ama en azından zarar da vermedilerTeleses'in sitesi açılmıyor ücretsiz kargo gönderici kodu almak için Teleservice göndermeyi düşündüm bi araştırdım bu firmayı ne kadar çok sorun yaşayan var resmen korktum valla anlaşılan bu telefondan bana hayır gelmeyecek![]()

telefonu gönderirken orjinal faturasıylamı gönderiyim yoksa fotokopi kabul ediyorlarmıBen Teleservice ye 1020 gönderdim gittiği gibi geri geldi. Yani bişiy yapmadılar ama en azından zarar da vermediler![]()
hayır bende bir sorun yok