İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar onedrive sürekli atmaya başladı. Üstelik kaldırma da yok ki yeniden yükleyeyim. Sizlerde de böyle mi? Özellikle bir resmi paylaş ile onedrive a yüklemeye çalıştığımda oluyor.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Miracast özelliği 920 ve 1520 de çalışıyormu ve nasıl

Emre

Üye
  • Beğen
Tepkiler: emz ve Esendağlı

Emre

Üye
bunu gördünüz mü bilimiyorum here

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Arkadaşlar konu açmak istemedim yardımcı olabilirseniz memnun olurum bugün telefonun kamerası birdenbire hata verip açılmamaya başladı telefonu iki kere sıfırladım düzelmedi yazılım lsrt ile tekrar yükledim yedeksiz yaptım bu işlemleri belki yedekte sorun olabilir diye ama yine de düzelmedi sorun donanımsalmı yoksa yapılacak başka bir işlem varmı

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Yapılabilecek herşeyi yapmışsınız sanırım,anladığım kadarıyla sorun yazılımsal.çok geçmiş olsun.

emz

emz

Üye
Arkadaşlar konu açmak istemedim yardımcı olabilirseniz memnun olurum bugün telefonun kamerası birdenbire hata verip açılmamaya başladı telefonu iki kere sıfırladım düzelmedi yazılım lsrt ile tekrar yükledim yedeksiz yaptım bu işlemleri belki yedekte sorun olabilir diye ama yine de düzelmedi sorun donanımsalmı yoksa yapılacak başka bir işlem varmı

Son kez pc ile lsrt den deneyin. Ama anladığım kadarıyla donanımsal. Çarpma, düşme vb darbe aldıysa etkili olmuştur. Daha önce birinin daha başına gelmişti 720 ile. Durduk yere açılmamıştı donanımsal bir arıza idi. Büyük ihtimalle yine öyle :)

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Yapılabilecek herşeyi yaptığımı düşünüyorum maalesef olmadı Ankara'ya telesese gönderecem iyimidir buranın servisi daha önce gönderen varmı

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
emz

emz

Üye
Yapılabilecek herşeyi yaptığımı düşünüyorum maalesef olmadı Ankara'ya telesese gönderecem iyimidir buranın servisi daha önce gönderen varmı

Heryer gibi rezalet. Ben verdim jelatini falan rezil edip verdiler. Mecburi gönderecek yer orası ama. Gönderin iki haftaya yollarlar en erken :)

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Heryer gibi rezalet. Ben verdim jelatini falan rezil edip verdiler. Mecburi gönderecek yer orası ama. Gönderin iki haftaya yollarlar en erken :)
ben aslında hiç göndermek istemiyorum ama bu sorun çaresiz bıraktı
teleservice nasıl orayamı göndersem

Son düzenleme:
ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
beyler l1520 de kulaklıkla şarkı dinlemeye kalktığımda 10sn sonra kendiliğinden duruyor şarkı sebep ne olabilir

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar onedrive sürekli atmaya başladı. Üstelik kaldırma da yok ki yeniden yükleyeyim. Sizlerde de böyle mi? Özellikle bir resmi paylaş ile onedrive a yüklemeye çalıştığımda oluyor.

?

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Teleses'in sitesi açılmıyor ücretsiz kargo gönderici kodu almak için Teleservice göndermeyi düşündüm bi araştırdım bu firmayı ne kadar çok sorun yaşayan var resmen korktum valla anlaşılan bu telefondan bana hayır gelmeyecek :agla2:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Teleses'in sitesi açılmıyor ücretsiz kargo gönderici kodu almak için Teleservice göndermeyi düşündüm bi araştırdım bu firmayı ne kadar çok sorun yaşayan var resmen korktum valla anlaşılan bu telefondan bana hayır gelmeyecek :agla2:
Ben Teleservice ye 1020 gönderdim gittiği gibi geri geldi. Yani bişiy yapmadılar ama en azından zarar da vermediler :)

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Ben Teleservice ye 1020 gönderdim gittiği gibi geri geldi. Yani bişiy yapmadılar ama en azından zarar da vermediler :)
telefonu gönderirken orjinal faturasıylamı gönderiyim yoksa fotokopi kabul ediyorlarmı

Üst Alt