İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

cinaski12

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu konuyu ben açtım bu sebeple buraya yazıyım dedim. Tango uygulamasını iphone 6 da kullanıyorum, yurtdışından abimle bedava kameralı konuşuyoruz mükemmel bir ses ve görüntü bağlantısı var inanılmaz. Windows phone mağazada bulamadım, acaba gelme ihtimali var mı? Yoksa değiştirmeyi düşünüyorum,Apple alabilirim sırf tango için

emz

emz

Üye
Yok tango. Sırf gelmiyor diye değiştirecekseniz yapımcıya bir mesaj yazın derim. Ondan sonra karar verin. Belki yapmayı düşünür:)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
uygulamayı kullanıyorsanız araç ile yolculuk esnasında adımsayarı açıp bakabilir misiniz yolculuk esnasında adımsayar çalışıyormu. Yani adım atmadığınız halde adım atmış gibi sayaç işliyor mı?

bütün adım sayar uygulamaları km hesabına göredir, bu uygulamada da tek adımınızın ne kadar olduğunu önceden girerek mesafeye böldüğünde adım sayısı çıkar, yani araçta dahi olsanız gösterir ama yanlış olarak, bunun doğrusu ayak kısmına ekstra takılan cihazlar var onlar lazım, şuan aklıma bir şey daha geldi belki uygulama yapımcısı çok hızlı hareketleri iptal etmiş olabilir araçla siz aynı hızda olamazsınız

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Adım sayar verisi telefondaki sensorler ile ölçülüyor. Arabadayken çalışmaz. Ama durduğunuz yerde telefonunuzu sallarsanız adım atmış olarak görür ve hesaplamalara başlar.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Adım sayar verisi telefondaki sensorler ile ölçülüyor. Arabadayken çalışmaz. Ama durduğunuz yerde telefonunuzu sallarsanız adım atmış olarak görür ve hesaplamalara başlar.

bazı telefonlarda direk sensor oluyor diğerleri içinde ekstra programlar ile konum ile yapılır sanıyordum en mantıklısı bana o geliyordu ama şimdi uygulamayı kurup kontrol edince ivme sensoru ile yaptığını fark ettim çok saçma geldi bana ne kadar doğru sonuç verebilir ki bu arada uygulama çalışması için ekranın devamlı açık kalması gerekiyormuş bunun yerine konumla ilgili uygulama kurup kendiniz hesaplıya bilirsiniz

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
bazı telefonlarda direk sensor oluyor diğerleri içinde ekstra programlar ile konum ile yapılır sanıyordum en mantıklısı bana o geliyordu ama şimdi uygulamayı kurup kontrol edince ivme sensoru ile yaptığını fark ettim çok saçma geldi bana ne kadar doğru sonuç verebilir ki bu arada uygulama çalışması için ekranın devamlı açık kalması gerekiyormuş bunun yerine konumla ilgili uygulama kurup kendiniz hesaplıya bilirsiniz

İvme ölçer ile gayet düzgün sonuçlar alıyordum 5800la

EsaSOgLaNN

EsaSOgLaNN

Üye
İe Facebook resimleri yarım ekrandı şimdi kontrol ettim de artık resimler eskisi gibi duzgun gösteriyor düzenleme olmuş nasıl olduysa farkeden varmı

4MaGuS

4MaGuS

Üye
İe Facebook resimleri yarım ekrandı şimdi kontrol ettim de artık resimler eskisi gibi duzgun gösteriyor düzenleme olmuş nasıl olduysa farkeden varmı

ekranı yan çevirince sorunsuz oluyor ancak bazı büyük resimler aslında çoğu yarım ama masaüstü yaparsanız sorun yok

YkPkY

YkPkY

Üye
ekranı yan çevirince sorunsuz oluyor ancak bazı büyük resimler aslında çoğu yarım ama masaüstü yaparsanız sorun yok

İkisinde de aynı sorun.değişmiyor.ugulamayı masaüstü yapmak gerekiyor

EsaSOgLaNN

EsaSOgLaNN

Üye

Resimler düzelmiş Facebook Nokia girin bu resme bakın ...
Abi teli sıfırladım. Cihaz merkezini kaldırıcam da tarihi 2118 yaptım olmadı. Kaç yapmam lazım?

Ayarlar + Tarih Saat Yılı 2106 yap daha sonra Cihaz Merkezine gel ustune basılı tut çek satın al kaldır seçenekleri çıkacak kaldıracaksın ...

• Beğen
Tepkiler: emz
YkPkY

YkPkY

Üye

Resimler düzelmiş Facebook Nokia girin bu resme bakın ...

Ayarlar + Tarih Saat Yılı 2106 yap daha sonra Cihaz Merkezine gel ustune basılı tut çek satın al kaldır seçenekleri çıkacak kaldıracaksın ...

Uzun dar resimler zaten normal görünüyor,geniş resimler sığmıyor

EsaSOgLaNN

EsaSOgLaNN

Üye
Uzun dar resimler zaten normal görünüyor,geniş resimler sığmıyor

Nokia sayfasından geniş bir resim ... Cihaz L820 resimler duzgun Cyan Yuklu

YkPkY

YkPkY

Üye

Nokia sayfasından geniş bir resim ... Cihaz L820 resimler duzgun Cyan Yuklu

Daha düne bozuktu,yeni düzeltmişler,kendi feysimde düzgün görünüyordu,görünmüyor,
[/url][/img]
Aynı

Son düzenleme:
destansal

destansal

Üye
bu uygulamayı 2 gündür indiremiyorum bölgeyi ab yapıp denedim yine olmadı çözümü bilen varmı

hironakamura

hironakamura

Üye
arkadaşlar merhaba,

son zamanlarda telefonumda (htc 8x) karşılaştığım bir sorunla ilgili fikirlerinizi almak istiyorum. belki sizlerin de başına gelmiştir.

şimdi son bir kaç gündür telefonum wifi bağlantısı kuruyor fakat bağlı olduğu halde hiç bir siteye, uygulamaya bağlanmıyor. mobil veride sıkıntı yok, bildirimler geliyor. ama wifi de bağlantı bile yok, bazen bağlanıyor kafasına göre o da kısa sürüyor.

görüşlerinizi bekliyorum. :)

kendimi yeniden hatırlatıyorum :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
kendimi yeniden hatırlatıyorum :)
wifi çekim iktarı nasıl full mü yani bağlandığında, ilk olarak wifiyi unutup soft reset atıp tekrar wifi bağlanın sorun hala devam ediyorsa farklı modermlerde deneme yapın, birde moderme uzak yerden hiç çekmiyorsa telde sorun olabilir benim 520 de başıma gelmişti servise verdim düzeldi

hironakamura

hironakamura

Üye
wifi çekim iktarı nasıl fu ll mü yani bağlandığında, ilk olarak wifiyi unutup soft reset atıp tekrar wifi bağlanın sorun hala devam ediyorsa farklı modermlerde deneme yapın, birde moderme uzak yerden hiç çekmiyorsa telde sorun olabilir benim 520 de başıma gelmişti servise verdim düzeldi

wifi full bir sıkıntı yok, hatta bağlantıyı sıfırladım ancak sıkıntı bir süre devam etti, sonra kendi kendine düzeldi kafasına göre takılıyor bende anlamadım. bazen de belli uygulamalar çalışıyor belli uygulamalar çalışmıyor (bağlanmıyor)

servis işine de girmek istemiyorum ama devam ederse veririm artık yapacak bir şey yok.

cevap için teşekkürler :yuru

kemal l925

Üye
Arkadaşlar selam merhaba cıhazım nedense hoperlor ile konusunca ses gitmiyor ve video kayıt eder iken ses almıyor cyan gdr1 yuklu ama bazen geliyor bazen gidiyor teşekkür ederim

Üst Alt