İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

Rainesto

Rainesto

Üye
arkadaşlar bende de live tile ve kilit ekranında güncelleme sorunu başladı son birkaç gündür. kilit ekranına bink hava durumu ayarlı. ama hala dört gün öncesinin durumunu gösteriyor. aynı şekilde bink hava durumu live tile var onda da aynı durum söz konusu. insider batarya durumunu güncellemiyor. akşama kadar %100 gösteriyor. insider'a girip çıkarsam anca o zaman live tile deki oran güncelleniyor. bu sorunlar neden olabilir? aynı sorunu yaşayan varmı içimizde acaba?
arkaplandan engellediyseniz olabilir

osmanmert99

osmanmert99

Üye
bir sıkıntı olmaz. Telefonu alalı 1 yıldan fazla oldu mis gibi duruyor kılıfım, biraz yıprandı sadeceArkadaşlar, bu arada instagram kullanıyorsanız görmüşsünüzdür, minik 15 saniyelik slayt Show yapmaya başlamış millet flipagram diye bir programla, çok hoş duruyor. Windows Phone için gelecek mi diye sordum adamlar öyle bir planımız yok dedi. Rudy'lik bir iş aslında tam. Bastırsak olabilir bence.
Bazı yerlerde sarının rengi atıyormuş diyorlar, doğru mu?

dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar şöyle bir şey sormak istiyorum benim sms ler yedeklemesi açık fakat ben sıfırlamadan önce telefonumu her ihtimale karşı birde bilgisayara kaydetmek istiyorum sms leri. Skydrive a girdim bulamadım mesajlarımı lütfen yardımcı olurmusunuz bu konuda.

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Arkadaşlar sarı CC-1043 un rengi hemen atıyor mu?

drangela61

drangela61

Üye
arkadaşlar eposta eşitleme ayarlarının en altında sunucu var orada hangi eposta adresi olmalı kendi kullandığımız değil mi??
eposta gönderemiyorum sunucu hatası alıyorum ve sunucuda yazan eposta adresi farklı bir adres bana ait değil :S
sizde nasıl acaba? Saygılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Orada server adresi yazılı olmalı.

drangela61

drangela61

Üye
tamam hocam az önce sorun vardı galiba şimdi düzeldi eşitlemeyi yapabildim..
teşekkürler

can_huso_sulo

can_huso_sulo

Üye
ya arkadaşlar benm sistem dosyasının boyutu 3,27gb çok fazla oyle degilmi nasıl azaltırız
bilgis olan varsa paylaşa bilirmi

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
çok sinir bozucu bir durum ya ses tuşuna basıyorum kısıyo gözüküyor kısmıyor wp'yi okadar överdim ama şimdi pişmanlık hissi beni benden alıyor...
Aynı sorun bende de var kulaklığımdan dolayı mı oluyor diye düşünüyordum, sanırım kulaklığım suçsuzmuş

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Arkadaşlar şöyle bir şey sormak istiyorum benim sms ler yedeklemesi açık fakat ben sıfırlamadan önce telefonumu her ihtimale karşı birde bilgisayara kaydetmek istiyorum sms leri. Skydrive a girdim bulamadım mesajlarımı lütfen yardımcı olurmusunuz bu konuda.
yedeklemeler skydriveda gözükmüyor galiba bende görmedim hiç ancak kabloyu takıncada mesajlar falan gözükmüyr yani edekleme şansınız pek yok gibi bu durumda

PureFood

PureFood

Üye
passaparola da sıkıntı var eğer sorun bendeyse kusura bakmayın

Sanırım daha önce yuklemediyseniz geliştirici ile irtibata geçmeniz gerekiyor, uygulama beta çünkü
geliştirici @teAtalay

erndrdyk

erndrdyk

Üye
Sanırım daha önce yuklemediyseniz geliştirici ile irtibata geçmeniz gerekiyor, uygulama beta çünkü
geliştirici @teAtalay

hayır yüklü fakat hiç bir şeye basmadan seviye atladınız diyor ve hiç bişi yazmaya izin vermeden oyunu bitiriyorHatta sorunuda anladım 5 dakika sure 3-4 saniyeye inmiş

PureFood

PureFood

Üye
hayır yüklü fakat hiç bir şeye basmadan seviye atladınız diyor ve hiç bişi yazmaya izin vermeden oyunu bitiriyorHatta sorunuda anladım 5 dakika sure 3-4 saniyeye inmiş
evet şimdi açtım ve gördüm 5 saniye komik olmuş :D bir yanlışlık yapıldı herhalde, diğer güncellemeye kadar oyun iptal anlaşılan:)

teAtalay

teAtalay

Üye
Merhabalar @PureFood , @erndrdyk ,

Seviye atlamalarındaki sorunları tespit amacıyla yaptığımız bir çalışmaydı. Konu ile ilgili bilgilendirme için teşekkürler @PureFood.

Bu arada oyun kapalı betada, açık betaya geçtiğimiz zaman haber veririz.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye
Merhabalar @PureFood , @erndrdyk ,

Seviye atlamalarındaki sorunları tespit amacıyla yaptığımız bir çalışmaydı. Konu ile ilgili bilgilendirme için teşekkürler @PureFood.

Bu arada oyun kapalı betada, açık betaya geçtiğimiz zaman haber veririz.
Teşekkürler üstad, ismim purefood olarak geçiyordu tester'a dönmüş, yeniden kayıt olmam mı gerekli ?

EsaSOgLaNN

EsaSOgLaNN

Üye
slm arkadaşlar lumia 520 cihazımda Nokia care ye girdim garantinizi kontrol edine girdiğimde

Garanti Durumu; Türkiye Garanti Dışında yazıyor ve ayrıca GDR3+BLACK de halen gelmedi faturalı almıştım bilindik bir yerden fikri olan ?

HeroMR

HeroMR

Üye
Ben Turkcell'den telefonu tahüt ile aldım. 625'e ayda 70TL veriyorum. (+ konuşma vs. var) Aylık +5TL versem yani 75TL versem 820 alabiliyormuşum :( Sizce değiştirmem mümkün mü? Kullanılmış cihaz herhalde kabul etmezler ama :S Daha alalı 2 hafta anca oldu :S

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Beyler skyoe'den hiç bildirim gelmiyor. Bildirimleri açtım skyoe'ye girmesem göremiyorum hiç mesajları

csH

csH

Üye
Beyler skyoe'den hiç bildirim gelmiyor. Bildirimleri açtım skyoe'ye girmesem göremiyorum hiç mesajları
bende sıkıntı yok kaldırıp tekrar yükle zaten arka planda engellenemiyor mesajları al dediysen gelmesi gerekiyor bi de pil tasarrufunun etkin olmaması gerekir

Üst Alt