İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

gurmer21

Üye
merhaba
l820 de fotoğraf çekerken kamerayı hareket ettirdiğimde ekran anlık olarak kararıp tekrar normale dönüyor.Ayrıca telefonun çektiği fotolar biraz karanlık çıkıyor.Foto ayarlarının hepsi otomatikte.Kamerada bir sorun olabilirmi acaba?

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Arkadaşlar mesajlar bölümüne girerken sık sık çok bekliyor bazen mesaj yok diye gösteriyor sonradan geliyor. Bazen de mesaj gönder e basıyorum göndermek için bekliyor bir sure sonra gönderiyor. Sanki kasıyor donuyor gibi. Neden olabilir sms birikmesinden mi acaba. Eğer bu yüzden ise sistemin olumsuz bir yanı değil midir? Ayrıca sistemde çok fazla kararsızlıklarda oluştu. Kasmalar donmalar çok arttı wp yavaş yavaş android gibi mi okuyor acaba
Bence senin telefonunda sorun var?Benim telefonumun hafızası dolu olduğu halde kasma yapmıyor...

Dejavuex

Dejavuex

Üye
narnia16

narnia16

Üye
arkadaşlar ses kısma açma tuşları bazen aktif olmuyor hani kısıyo gözüküyo ama kısmıyor telefonu açıp kapatınca düzeliyor neyden kaynaklı bu 3-4 defa oldu ? :S
Nedenini bilmiyorum ama bende de black güncellemesinden sonra olmaya başladı :hmmm

dakamon

dakamon

Üye
Bence senin telefonunda sorun var?Benim telefonumun hafızası dolu olduğu halde kasma yapmıyor...

ben anlamıyorum bu telefona deadflash ile amberi yükledikten son Bi randıman alamadım amberdan sonra performansta hep sıkıntı çıktı @bulutsuzgece ile yapmıştık dead Flash ı belki Bi deadflash daha atabilirim nsu dan. Bilemiyorum :/

can_huso_sulo

can_huso_sulo

Üye
Telefonumu güncelleyince oyun veyauyugulama silinirmi

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Nedenini bilmiyorum ama bende de black güncellemesinden sonra olmaya başladı :hmmm

çok sinir bozucu bir durum ya ses tuşuna basıyorum kısıyo gözüküyor kısmıyor wp'yi okadar överdim ama şimdi pişmanlık hissi beni benden alıyor...

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Telefonumu güncelleyince oyun veyauyugulama silinirmi
Güncellemeden kastın bu amber,black,w.p 8.1 gibi OTA'dan yaparsan eğer güncellemelerini hiç bir program yada oyun kaybetmezsin.Ama bir başka türlü güncelleme yapma şekli daha var onu hiç söylemiyim araştırmada
çünkü uygulamalar ve oyunlar silinir hocam :)

• Beğen
Tepkiler: can_huso_sulo
can_huso_sulo

can_huso_sulo

Üye
ya benim güncelleme seçeneğim ayarlar/telefon guncellemesi/ guncelleme denetle / sonrada işte siyah güncelleme geldi ama ben hiç bir program ve oyun kaybetmek istemiyorum hani onun için guncellemede dosya kaybeder miyim bu metodda

beats

beats

Üye
ya benim güncelleme seçeneğim ayarlar/telefon guncellemesi/ guncelleme denetle / sonrada işte siyah güncelleme geldi ama ben hiç bir program ve oyun kaybetmek istemiyorum hani onun için guncellemede dosya kaybeder miyim bu metodda
Cihazı otadan güncellediğinizde kayıp olmuyor, flashlayınca oluyor yani sıkıntı yaşamazsınız ama biraz uzun sürer şarja takılı ya da %50 nin üzerinde olsun

• Beğen
Tepkiler: can_huso_sulo
can_huso_sulo

can_huso_sulo

Üye
teşekkur ederi kardeşim

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Küçükten kastınız rehber mi?O kadar mı yani eğer öyleyse bu nfc teknolojisi,yaklaştır+gönder teknolojisi bi işe yaramaz demektir.Tabi Nokıa'dan Nokıa'ya yararda başka markalara yaaramaz
aynen öyle sadece kendi ürünlerinde işe yarıyor onuda denemedim onada nasıl çalışıyor hızlımı merak ettim belki kredi kartı veya otobüs kartı olarak nfc ekliyebiliyoruz ya orda faydaları oluyor
çok sinir bozucu bir durum ya ses tuşuna basıyorum kısıyo gözüküyor kısmıyor wp'yi okadar överdim ama şimdi pişmanlık hissi beni benden alıyor...
kısıyor gibi gözüküyor deyip kısmadığını nasıl anlıyorsunuz müzikte deniyorsunuz sanarım ancak benim telefon genel olarak yavaşlamasına ve ana menünün dahi geç gelmesine rağmen sesde sorun olmuyor ben anlamıyorum ne oluyor bu arada başta hızlanmış gibi olsada blackde sanki daha fazla sorunla karşılaşır oldum ben bunu anlamıyorum bunlar ne yapıyor acaba

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Arkadaşlar bir sorum olacak,
Şimdi ben eskiden L920'me netten siyah CC-1043 kapak almıştım. Lakin bu site ismi duyulmadık bir siteydi orada 10 liraydi diğer sitelerde 20 liraydı bundan 4 ay önce. Ben aldığım bu kılıfı telefona tam oturmadığı için kullanamamıştım. Şimdi ben mediamarkt tan alsam (güvenilir diye) acaba yine aynı sorunla karşılalırmıyımki. Yani sizce benim aldığım eski kılıf geri dönüşüm falan mıydy da tam oturmamıştı telefona? Yoksa o kılıflar hatalımı? O kılıfı teli ilk aldığımda almıştım yani telefonumun şeklinde bir bozukluk yoktu ki hala yok. Sizce bir sorun oluşur mu, teşekkürler..

HeroMR

HeroMR

Üye
Şimdi ben eskiden L920'me netten siyah CC-1043 kapak almıştım. Lakin bu site ismi duyulmadık bir siteydi orada 10 liraydi diğer sitelerde 20 liraydı bundan 4 ay önce. Ben aldığım bu kılıfı telefona tam oturmadığı için kullanamamıştım. Şimdi ben mediamarkt tan alsam (güvenilir diye) acaba yine aynı sorunla karşılalırmıyımki. Yani sizce benim aldığım eski kılıf geri dönüşüm falan mıydy da tam oturmamıştı telefona? Yoksa o kılıflar hatalımı? O kılıfı teli ilk aldığımda almıştım yani telefonumun şeklinde bir bozukluk yoktu ki hala yok. Sizce bir sorun oluşur mu, teşekkürler..

En iyisi GSM operatörünün orjinal mağzasına git seç, dene karar ver.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
aynen öyle sadece kendi ürünlerinde işe yarıyor onuda denemedim onada nasıl çalışıyor hızlımı merak ettim belki kredi kartı veya otobüs kartı olarak nfc ekliyebiliyoruz ya orda faydaları oluyor
kısıyor gibi gözüküyor deyip kısmadığını nasıl anlıyorsunuz müzikte deniyorsunuz sanarım ancak benim telefon genel olarak yavaşlamasına ve ana menünün dahi geç gelmesine rağmen sesde sorun olmuyor ben anlamıyorum ne oluyor bu arada başta hızlanmış gibi olsada blackde sanki daha fazla sorunla karşılaşır oldum ben bunu anlamıyorum bunlar ne yapıyor acaba
Bence 8.1 in öncü sarsıntıları bunlar :P Yani 8.1 düşünülerek hazırlanan gdr3+black hafif sorunlu olabilir, gerçi bende şuan hiç sorun yok ama neyse. Bence telefonlarımızı 8.1 güncellemesi tamamlayacak.

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Dostum bütün Nevsehiri taradım baştan sona yok.

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
bir sıkıntı olmaz. Telefonu alalı 1 yıldan fazla oldu mis gibi duruyor kılıfım, biraz yıprandı sadeceArkadaşlar, bu arada instagram kullanıyorsanız görmüşsünüzdür, minik 15 saniyelik slayt Show yapmaya başlamış millet flipagram diye bir programla, çok hoş duruyor. Windows Phone için gelecek mi diye sordum adamlar öyle bir planımız yok dedi. Rudy'lik bir iş aslında tam. Bastırsak olabilir bence.

beats

beats

Üye
bir sıkıntı olmaz. Telefonu alalı 1 yıldan fazla oldu mis gibi duruyor kılıfım, biraz yıprandı sadeceArkadaşlar, bu arada instagram kullanıyorsanız görmüşsünüzdür, minik 15 saniyelik slayt Show yapmaya başlamış millet flipagram diye bir programla, çok hoş duruyor. Windows Phone için gelecek mi diye sordum adamlar öyle bir planımız yok dedi. Rudy'lik bir iş aslında tam. Bastırsak olabilir bence.
rudy kendi şirketini kurmuştu galiba 6studio diye artık daha üretken ve sağlam güvenliği olan uygulamalar çıkaracak sanırım

Üst Alt