Bence senin telefonunda sorun var?Benim telefonumun hafızası dolu olduğu halde kasma yapmıyor...Arkadaşlar mesajlar bölümüne girerken sık sık çok bekliyor bazen mesaj yok diye gösteriyor sonradan geliyor. Bazen de mesaj gönder e basıyorum göndermek için bekliyor bir sure sonra gönderiyor. Sanki kasıyor donuyor gibi. Neden olabilir sms birikmesinden mi acaba. Eğer bu yüzden ise sistemin olumsuz bir yanı değil midir? Ayrıca sistemde çok fazla kararsızlıklarda oluştu. Kasmalar donmalar çok arttı wp yavaş yavaş android gibi mi okuyor acaba
arkadaşlar ses kısma açma tuşları bazen aktif olmuyor hani kısıyo gözüküyo ama kısmıyor telefonu açıp kapatınca düzeliyor neyden kaynaklı bu 3-4 defa oldu ? :S
Nedenini bilmiyorum ama bende de black güncellemesinden sonra olmaya başladıarkadaşlar ses kısma açma tuşları bazen aktif olmuyor hani kısıyo gözüküyo ama kısmıyor telefonu açıp kapatınca düzeliyor neyden kaynaklı bu 3-4 defa oldu ? :S

Bence senin telefonunda sorun var?Benim telefonumun hafızası dolu olduğu halde kasma yapmıyor...
Nedenini bilmiyorum ama bende de black güncellemesinden sonra olmaya başladı![]()
Güncellemeden kastın bu amber,black,w.p 8.1 gibi OTA'dan yaparsan eğer güncellemelerini hiç bir program yada oyun kaybetmezsin.Ama bir başka türlü güncelleme yapma şekli daha var onu hiç söylemiyim araştırmadaTelefonumu güncelleyince oyun veyauyugulama silinirmi

Cihazı otadan güncellediğinizde kayıp olmuyor, flashlayınca oluyor yani sıkıntı yaşamazsınız ama biraz uzun sürer şarja takılı ya da %50 nin üzerinde olsunya benim güncelleme seçeneğim ayarlar/telefon guncellemesi/ guncelleme denetle / sonrada işte siyah güncelleme geldi ama ben hiç bir program ve oyun kaybetmek istemiyorum hani onun için guncellemede dosya kaybeder miyim bu metodda
aynen öyle sadece kendi ürünlerinde işe yarıyor onuda denemedim onada nasıl çalışıyor hızlımı merak ettim belki kredi kartı veya otobüs kartı olarak nfc ekliyebiliyoruz ya orda faydaları oluyorKüçükten kastınız rehber mi?O kadar mı yani eğer öyleyse bu nfc teknolojisi,yaklaştır+gönder teknolojisi bi işe yaramaz demektir.Tabi Nokıa'dan Nokıa'ya yararda başka markalara yaaramaz
kısıyor gibi gözüküyor deyip kısmadığını nasıl anlıyorsunuz müzikte deniyorsunuz sanarım ancak benim telefon genel olarak yavaşlamasına ve ana menünün dahi geç gelmesine rağmen sesde sorun olmuyor ben anlamıyorum ne oluyor bu arada başta hızlanmış gibi olsada blackde sanki daha fazla sorunla karşılaşır oldum ben bunu anlamıyorum bunlar ne yapıyor acabaçok sinir bozucu bir durum ya ses tuşuna basıyorum kısıyo gözüküyor kısmıyor wp'yi okadar överdim ama şimdi pişmanlık hissi beni benden alıyor...
Arkadaşlar bir sorum olacak,
Şimdi ben eskiden L920'me netten siyah CC-1043 kapak almıştım. Lakin bu site ismi duyulmadık bir siteydi orada 10 liraydi diğer sitelerde 20 liraydı bundan 4 ay önce. Ben aldığım bu kılıfı telefona tam oturmadığı için kullanamamıştım. Şimdi ben mediamarkt tan alsam (güvenilir diye) acaba yine aynı sorunla karşılalırmıyımki. Yani sizce benim aldığım eski kılıf geri dönüşüm falan mıydy da tam oturmamıştı telefona? Yoksa o kılıflar hatalımı? O kılıfı teli ilk aldığımda almıştım yani telefonumun şeklinde bir bozukluk yoktu ki hala yok. Sizce bir sorun oluşur mu, teşekkürler..
Bence 8.1 in öncü sarsıntıları bunlar :P Yani 8.1 düşünülerek hazırlanan gdr3+black hafif sorunlu olabilir, gerçi bende şuan hiç sorun yok ama neyse. Bence telefonlarımızı 8.1 güncellemesi tamamlayacak.aynen öyle sadece kendi ürünlerinde işe yarıyor onuda denemedim onada nasıl çalışıyor hızlımı merak ettim belki kredi kartı veya otobüs kartı olarak nfc ekliyebiliyoruz ya orda faydaları oluyor
kısıyor gibi gözüküyor deyip kısmadığını nasıl anlıyorsunuz müzikte deniyorsunuz sanarım ancak benim telefon genel olarak yavaşlamasına ve ana menünün dahi geç gelmesine rağmen sesde sorun olmuyor ben anlamıyorum ne oluyor bu arada başta hızlanmış gibi olsada blackde sanki daha fazla sorunla karşılaşır oldum ben bunu anlamıyorum bunlar ne yapıyor acaba
Oralara sordum yok.En iyisi GSM operatörünün orjinal mağzasına git seç, dene karar ver.
Oralara sordum yok.
bir sıkıntı olmaz. Telefonu alalı 1 yıldan fazla oldu mis gibi duruyor kılıfım, biraz yıprandı sadeceArkadaşlar, bu arada instagram kullanıyorsanız görmüşsünüzdür, minik 15 saniyelik slayt Show yapmaya başlamış millet flipagram diye bir programla, çok hoş duruyor. Windows Phone için gelecek mi diye sordum adamlar öyle bir planımız yok dedi. Rudy'lik bir iş aslında tam. Bastırsak olabilir bence.Arkadaşlar bir sorum olacak,
Şimdi ben eskiden L920'me netten siyah CC-1043 kapak almıştım. Lakin bu site ismi duyulmadık bir siteydi orada 10 liraydi diğer sitelerde 20 liraydı bundan 4 ay önce. Ben aldığım bu kılıfı telefona tam oturmadığı için kullanamamıştım. Şimdi ben mediamarkt tan alsam (güvenilir diye) acaba yine aynı sorunla karşılalırmıyımki. Yani sizce benim aldığım eski kılıf geri dönüşüm falan mıydy da tam oturmamıştı telefona? Yoksa o kılıflar hatalımı? O kılıfı teli ilk aldığımda almıştım yani telefonumun şeklinde bir bozukluk yoktu ki hala yok. Sizce bir sorun oluşur mu, teşekkürler..
rudy kendi şirketini kurmuştu galiba 6studio diye artık daha üretken ve sağlam güvenliği olan uygulamalar çıkaracak sanırımbir sıkıntı olmaz. Telefonu alalı 1 yıldan fazla oldu mis gibi duruyor kılıfım, biraz yıprandı sadeceArkadaşlar, bu arada instagram kullanıyorsanız görmüşsünüzdür, minik 15 saniyelik slayt Show yapmaya başlamış millet flipagram diye bir programla, çok hoş duruyor. Windows Phone için gelecek mi diye sordum adamlar öyle bir planımız yok dedi. Rudy'lik bir iş aslında tam. Bastırsak olabilir bence.