anlamıyorum sizi test ettin mi zamanında insider için de öyle deniyordu ben test ettim hiçte öyle değildi bunuda test yaptırmayın bana şimdi sarj yiyecek bir şeyi yok bununEvet system tiles aşırı derece şarj tüketiyor![]()
anlamıyorum sizi test ettin mi zamanında insider için de öyle deniyordu ben test ettim hiçte öyle değildi bunuda test yaptırmayın bana şimdi sarj yiyecek bir şeyi yok bunun
onun sadece bu programla ilgili olduğunu nerden çıkartıyon tamam en yakın zamanda test yaparımYalan söyleyecek değilim bizzat test ettim %100 iken gece bıraktım sabah kalktığımda şarjım %35'e düşmüştü
Hocam arka panda her şey kapalıydı ve programı sildikten sonra şarj sürem normale döndü başka ney sebep olmuş olabilir ki ?onun sadece bu programla ilgili olduğunu nerden çıkartıyon tamam en yakın zamanda test yaparım
yarın deniyecegim bakalım ne kadar yiyormuş burada amacın seni yanlancı falan çıkarmak degilde o kadar yiyeceğine inanamıyorum o programın dediğim gibi daha önceden bir çok kişi bir program hakkında diyorlardı onu denedim öyle çıkmadı bakalım bu nasıl çıkacakHocam arka panda her şey kapalıydı ve programı sildikten sonra şarj sürem normale döndü başka ney sebep olmuş olabilir ki ?
sarj yediğini nasıl anladınız test yaptınız mı ki ben insiderı test ettim sarj yemiyor ve bunun ondan fazla yemiyecegini herkez bilir rahatça kullanın yani
aşırı kullanım sonucu çabuk bozulmasın diye bende öyle kullanıyorum
Blackten sonra ses denetiminde sıkıntılar yaşıyorum bazen. şarkıyı hangi ses seviyesinde açtıysam o seviyede kalıyor değiştirdiğimde seviye değişiyor ama ses değişmiyor yeniden başlatarak çözebiliyorum sadece sizde de var mı böyle bir sorun?
Resim göndereyim dedim göndermiyor onun ekranında bir dosya ismi çıkıyor tıklanmıyor ona ama sonu farklı bi isim(Resim göndermeye çalısyordum ama resim uzantısı değildi).Sonra obana göndermeye çalıstı jpeg denedi benim telefonum kabul etmedi.İşte büyük dosya filan dedi almadı jpeg resmi sonra normal resim atmaya çalıstı bu tür dosyalar niyazikki açamıyoruz diye yazı geldi.Ne ben ona birşey gönderebildim nede o bana Mp3. denedik oda olmadı.Ama videoda url gönderiyorlardı bunu dosya olarak yapamıyor muyuz?bende s4 ile denemiştim ilk olarak farklı markalar olduğu için nokia ile samsung büyük dosya yollamaya izin verilmiyor küçük boyutlar anca ikinci olarak s3 ve s4 ün nfc kapağını takmadan kendi arasında da küçük dosyalar yollanabiliyor onu almanız gerekiyor ben mesela rehber falan yollamayı başarmıştım onun dışında bir şey yolluyamamıştım bendeBirşey sormak istiyorum.Dün arkadaşla yaklaştır+gönder özelliğin deniyelim dedik.Onda samsung galaxy s3 var bende 920 tabikideResim göndereyim dedim göndermiyor onun ekranında bir dosya ismi çıkıyor tıklanmıyor ona ama sonu farklı bi isim(Resim göndermeye çalısyordum ama resim uzantısı değildi).Sonra obana göndermeye çalıstı jpeg denedi benim telefonum kabul etmedi.İşte büyük dosya filan dedi almadı jpeg resmi sonra normal resim atmaya çalıstı bu tür dosyalar niyazikki açamıyoruz diye yazı geldi.Ne ben ona birşey gönderebildim nede o bana Mp3. denedik oda olmadı.Ama videoda url gönderiyorlardı bunu dosya olarak yapamıyor muyuz?
cidden çok mu şarj yiyor bende olmadı bi sorun o programdaki sadece tuş kilidi kısayolunu kullanıyorum arka planda da çalışan bi uygulama değilHocam arka panda her şey kapalıydı ve programı sildikten sonra şarj sürem normale döndü başka ney sebep olmuş olabilir ki ?
:Bende o ekran kapatma kısa yolunu kullanmayı çok istiyorum ama nedense bende çok şarj harcıyor bende anlamadım belkide telefonda olan bir uygulama ile de çakışıyor olabilir bilemiyorum yanisys
cidden çok mu şarj yiyor bende olmadı bi sorun o programdaki sadece tuş kilidi kısayolunu kullanıyorum arka planda da çalışan bi uygulama değil:
Ama nsu dan sıfır black'i kurduktan sonra tekrar deniyecemKüçükten kastınız rehber mi?O kadar mı yani eğer öyleyse bu nfc teknolojisi,yaklaştır+gönder teknolojisi bi işe yaramaz demektir.Tabi Nokıa'dan Nokıa'ya yararda başka markalara yaaramazbende s4 ile denemiştim ilk olarak farklı markalar olduğu için nokia ile samsung büyük dosya yollamaya izin verilmiyor küçük boyutlar anca ikinci olarak s3 ve s4 ün nfc kapağını takmadan kendi arasında da küçük dosyalar yollanabiliyor onu almanız gerekiyor ben mesela rehber falan yollamayı başarmıştım onun dışında bir şey yolluyamamıştım bende