İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
arkadaşlar bende de live tile ve kilit ekranında güncelleme sorunu başladı son birkaç gündür. kilit ekranına bink hava durumu ayarlı. ama hala dört gün öncesinin durumunu gösteriyor. aynı şekilde bink hava durumu live tile var onda da aynı durum söz konusu. insider batarya durumunu güncellemiyor. akşama kadar %100 gösteriyor. insider'a girip çıkarsam anca o zaman live tile deki oran güncelleniyor. bu sorunlar neden olabilir? aynı sorunu yaşayan varmı içimizde acaba?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
son günlerde bende tel bazı sorunlar yaşandı artık o kadar program ve yoğun kullanım sonucu telde artık format at diyor arada mesela kilit ekranını açtığımda gelmiyor önceden hiç olmazdı son 3-4 gündür başıma geliyor bakalım en yakın zamanda format istiyor birde arada o geç gelem olduğunda ana menü geldiğinde yukarı açagı çok hızlı indiğimde de uygulamalarda 1-2sn lik bir gecikem oluyor yine hemen geliyorda sadece ana menü gelmesi uzun sürebiliyor biraz ona çözüm bulmam lazım

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Soft Reset atınca herhangi bir veri kaybı oluyor mu birde nasıl atılıyor?
veri kaybı yaşamazsın. ses kısma tuşu + kilit tuşuna birlikte 10sn boyunca basılı tut, telefon kapanıp bir kere titrediğinde bırak, tekrar açılacak telefon o kadar :)

HeroMR

HeroMR

Üye
veri kaybı yaşamazsın. ses kısma tuşu + kilit tuşuna birlikte 10sn boyunca basılı tut, telefon kapanıp bir kere titrediğinde bırak, tekrar açılacak telefon o kadar :)

+ ne kazandırıyor bu bize diğer klasörü filan boşalıyor mu?

luckysleven

luckysleven

Üye
beyler whatsappta mesaj gelince titreşimle uyarmayı bu beta dedikleri sürümde kapatabiliyormuyuz _

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
+ ne kazandırıyor bu bize diğer klasörü filan boşalıyor mu?
genelde telefon donarsa ya da aşırı şarj tüketimi gibi alışılmadık durumlarda telefonu rahatlatıyor :) mesela ben bi uygulama güncellemiştim, güncelledikten sonra açılmadı. sildim yükledim nafile telefonu kapattım açtım nafile, sonra soft reset attım düzeldi :) örnek

PureFood

PureFood

Üye
arkadaşlar bende de live tile ve kilit ekranında güncelleme sorunu başladı son birkaç gündür. kilit ekranına bink hava durumu ayarlı. ama hala dört gün öncesinin durumunu gösteriyor. aynı şekilde bink hava durumu live tile var onda da aynı durum söz konusu. insider batarya durumunu güncellemiyor. akşama kadar %100 gösteriyor. insider'a girip çıkarsam anca o zaman live tile deki oran güncelleniyor. bu sorunlar neden olabilir? aynı sorunu yaşayan varmı içimizde acaba?
Bu Bing Hava Durumu uygulamasının canlı kutusunda gerçekten sorun var. Mağaza yorumlarında da belirtiliyor ben de yaşadım, Nokia'nın Weather Channel uygulaması çok iyi, reklam kaldırıldı ve bir kere bile canlı kutu sorunu yaşamadım.
beyler whatsappta mesaj gelince titreşimle uyarmayı bu beta dedikleri sürümde kapatabiliyormuyuz _

Adamlar bildirimdeki mesajı gizleme özelliğini bile koymuşlar ama titreşimi kapatma yok arkadaş ben de sinir oluyorum şu olaya.

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
luckysleven

luckysleven

Üye
Bu Bing Hava Durumu uygulamasının canlı kutusunda gerçekten sorun var. Mağaza yorumlarında da belirtiliyor ben de yaşadım, Nokia'nın Weather Channel uygulaması çok iyi, reklam kaldırıldı ve bir kere bile canlı kutu sorunu yaşamadım.

Adamlar bildirimdeki mesajı gizleme özelliğini bile koymuşlar ama titreşimi kapatma yok arkadaş ben de sinir oluyorum şu olaya.

geçen günde yazmıştım telefonda konuşurken whatsapptan bildirim geldiğinde telefon deli gibi titriyor dünde oldu telefon parçalanacak sandım ya : ) sende de böyle mi peki ?

• Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye
geçen günde yazmıştım telefonda konuşurken whatsapptan bildirim geldiğinde telefon deli gibi titriyor dünde oldu telefon parçalanacak sandım ya : ) sende de böyle mi peki ?
Telefonla konuşurken hiç bildirim gelmedi, ama evet, uygulamanın titreşimi telefonun kendi SMS-gelen arama titreşimlerinden çok daha kuvvetli, bu durumda telefonun öyle parçalanacak gibi olması mantıklı. :hmmm

• Beğen
luckysleven

luckysleven

Üye
Telefonla konuşurken hiç bildirim gelmedi, ama evet, uygulamanın titreşimi telefonun kendi SMS-gelen arama titreşimlerinden çok daha kuvvetli, bu durumda telefonun öyle parçalanacak gibi olması mantıklı. :hmmm

ya bazen diyorum ki acaba bu wp ile boşamı zaman harcıyoruz o kadar sorunlu dediğimiz android çok mu daha iyi acaba ? wp de sistem yerlerde .. Bugün android de dışarıdan bir uygulama ile çözemeyeceğin sorun yok daha romlardan bahsetmiyorum bile .. Ve nokia bu sistem ile çalışan 2000 liralık telefonlar çıkarıyor hala ve satıyorlar da insanlarda alıyor neye güveniyorlar neye para veriyorlar anlamış değilim çöpe atılan paradan başka bir şey değil ..

Ya en basiti arkadaş sen titreşim ayarı nasıl koymazsın bir telefona ? Neden koymazsın ? Yada ne bileyim tema olarak siyah var beyaz var mavi neden yok kırmızı neden yok ? Daha bunun gibi bir sürü komedi ..

• Beğen
Tepkiler: tanercoskun, skynet ve n000k
tanercoskun

tanercoskun

Üye
ya bazen diyorum ki acaba bu wp ile boşamı zaman harcıyoruz o kadar sorunlu dediğimiz android çok mu daha iyi acaba ? wp de sistem yerlerde .. Bugün android de dışarıdan bir uygulama ile çözemeyeceğin sorun yok daha romlardan bahsetmiyorum bile .. Ve nokia bu sistem ile çalışan 2000 liralık telefonlar çıkarıyor hala ve satıyorlar da insanlarda alıyor neye güveniyorlar neye para veriyorlar anlamış değilim çöpe atılan paradan başka bir şey değil ..

Ya en basiti arkadaş sen titreşim ayarı nasıl koymazsın bir telefona ? Neden koymazsın ? Yada ne bileyim tema olarak siyah var beyaz var mavi neden yok kırmızı neden yok ? Daha bunun gibi bir sürü komedi ..

Ben de artık aynen böyle düşüüyorum. Nexus 5 bana göz kırpıyor resmen :)

• Beğen
luckysleven

luckysleven

Üye
Ben de artık aynen böyle düşüüyorum. Nexus 5 bana göz kırpıyor resmen :)

okadar yukarı bile çıkmana gerek yok orta sınıf bir android bile alsan wp den daha çok tatmin ediyor tabi kağıt üzerindeki özelliklere ve telefonların genel özelliklerine bakarsak ..

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
arkadaşlar telefona hard format attım attıktan sonra biraz kullandım silinen uygulamaları falan yükledim sonra sabah telefona soft format attım ram temizlensin diye telefon açıldığında ekranın altında tuhaf renklenmeler oldu ben de tekrar kapattım şimdi telefon açılmıyor mavi ekran (windows phone yazan ekran ama windows phone yazmıyıor) geliyor

galiba tek çözüm yazılım yeniden yüklemek

usb aygıtı tanınmadı

Son düzenleme:
YkPkY

YkPkY

Üye
ncs ile dead format at

umutgidik

umutgidik

Üye
Black güncellemesinden sonra mesaj seslerini özelleştirebilen varmı? Nokia'nın kendi sitesinde de Black güncellemesinden sonra özelleştirilebilir zil ve mesaj sesleri diyor ama ben bulamadım

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Black güncellemesinden sonra mesaj seslerini özelleştirebilen varmı? Nokia'nın kendi sitesinde de Black güncellemesinden sonra özelleştirilebilir zil ve mesaj sesleri diyor ama ben bulamadım
nasıl bir özelleştirme istiyorsun direk gelen özel sesler mi yoksa mp3leri mesaj sesi yapmak mı

gurmer21

Üye
merhaba

L820 kullanıcısıyım.Telefon ekranını kilit tuşuna basmadan kapatabilecek bir uygulama varmı acaba?Daha önce System tiles uygulaması vardı.Orada direkt ekranı kapatma kısayolu vardı.Ancak System tiles çok şarj yediği için sildim.

HeroMR

HeroMR

Üye
merhaba

L820 kullanıcısıyım.Telefon ekranını kilit tuşuna basmadan kapatabilecek bir uygulama varmı acaba?Daha önce System tiles uygulaması vardı.Orada direkt ekranı kapatma kısayolu vardı.Ancak System tiles çok şarj yediği için sildim.

Neden kilit tuşuna basmadan kapatmak istiyorsunuz ki?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
merhaba

sarj yediğini nasıl anladınız test yaptınız mı ki ben insiderı test ettim sarj yemiyor ve bunun ondan fazla yemiyecegini herkez bilir rahatça kullanın yani
Neden kilit tuşuna basmadan kapatmak istiyorsunuz ki?
aşırı kullanım sonucu çabuk bozulmasın diye bende öyle kullanıyorum

Üst Alt