İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
ya arkadaşlar olmadı istanbul içi elden orjinal lumia 920 kasası bulamıyorum ya yok mu birebir orjinal bulup takan kullanan yahu çoğu yerde aa kalite çıkıyor fu ll çıkmıyor dh de de açtım konuyu ama ses yok oradan da :(
istanbulda nokia shop vardır sana en yakın bir yerdekine git taktır direk uğraşma

erhanercan

erhanercan

Üye
akilliphone.com da var ama forumdan bir arkadaş almış fakat fu ll kasa olmasına rağmen kasanın iç aparatları hem eksik kasa da cihaza göre dar gelmiş sıkıntı yaşamış

o benim :)bir yerler konustum ithalatçı firma olarak 1-2 yerden başka getiren yokmuş tesadüfen mallar yeni gelmiş bakıyor şimdi orjinali buldum sayılır alırsam buradan herkese haber vereceğim istanbulda elden orjinal bulmak zor ve nokiashoplar teleservice gonderiyor o adi heriflere telefonu gondermem bozuk geri gonderiyorlar.

ben daha önce buradan 8s için alt kapak aldım gayet başarılı orjinal ürün geldi. Ha fabrika çıkış ürünle aynımıdır bilemiyorum ama benim telefonum mavi renkti ton farkı bile yoktu. Ebay de satılan ürünlerle aynı zaten kendileri ebay den alıp üzerine ekleyip satıyorlar .. Şimdi 720 için orjinl arka kapak almayı düşünüyorum ama taktıracak yer neresi var Care takar mı onu bilemedim. Kısaca güvenilir yer senden ricam eyer bunları takacak yer bulursan istanbulda haber verirmisin ? buda benim alacağım ürün .. Bu arada bilgin olsun adamlar iki üç günde bir 1-2 lira fiyat arttırıyor dolar yükseldiği için sonra düşürüyorlar . Birde yerlerini gördüm onu da belirteyim sağlam yer

bana da öyle gozukmustu ama ne kasa yerine oturdu ne sım kart kapağı yuvasına ne de wifi kısmı dahili olarak gelmişti lumia 920 nin onlarda resimleri vs degistirdiler sonucta bende patladı onlar birebir orjinal satmıyorlar kasalarda ya da benim aldıgım lumia 920 lerde belli, diğer parçalar için birşey diyememönüme çıkan her telefonu arayıp görsel resim istiyorum arkadaşlar merak etmeyin bir bulsam paylaşacam zaten :) ama işte devam

• Beğen
Tepkiler: beats
beats

beats

Üye
o benim :)bir yerler konustum ithalatçı firma olarak 1-2 yerden başka getiren yokmuş tesadüfen mallar yeni gelmiş bakıyor şimdi orjinali buldum sayılır alırsam buradan herkese haber vereceğim istanbulda elden orjinal bulmak zor ve nokiashoplar teleservice gonderiyor o adi heriflere telefonu gondermem bozuk geri gonderiyorlar.

bana da öyle gozukmustu ama ne kasa yerine oturdu ne sım kart kapağı yuvasına ne de wifi kısmı dahili olarak gelmişti lumia 920 nin onlarda resimleri vs degistirdiler sonucta bende patladı onlar birebir orjinal satmıyorlar kasalarda ya da benim aldıgım lumia 920 lerde belli, diğer parçalar için birşey diyememönüme çıkan her telefonu arayıp görsel resim istiyorum arkadaşlar merak etmeyin bir bulsam paylaşacam zaten :) ama işte devam
heh yaşa :)

luckysleven

luckysleven

Üye

peki bu firma 720 içinde parça getiriyormu ve fiyatı neymiş ?

YkPkY

YkPkY

Üye
bende teli sarı yapmak istiyorumda,akıllıphone dakiler kötümü diyosunuz şimdi.iki türlüsü var.bi boş olan 54₺ bide düğmeli,led flashlı olanı 94 ₺.
tabi sim kart tutucusunu vermiyor,oda ayrı 12₺

erhanercan

erhanercan

Üye
bende teli sarı yapmak istiyorumda,akıllıphone dakiler kötümü diyosunuz şimdi.iki türlüsü var.bi boş olan 54₺ bide düğmeli,led flashlı olanı 94 ₺.
tabi sim kart tutucusunu vermiyor,oda ayrı 12₺

akıllıphone dakıler birebir orjinal degil diyorum şimdi biriyle konustum birebir orjinal buldum bu arkadaş ithalatcıdan yeni getirtti beyaz 920 kasa alıyorum diğer parçalar için arayıp bir sorun 0554 238 12 12 serkan bey asla ucuz olanı tercih etmeyin kasa degısımı yaparken sorun cıkar full olanı ıcınde wifi vs herseyiyle geliyor arkadasa bire bir resimle teyitleştik arayın beyler internetteki siteleri geçin neredeyse hepsiyle konustum tırt

YkPkY

YkPkY

Üye
kaça fullünü alıyorsun

erhanercan

erhanercan

Üye
kaça fullünü alıyorsun

sim kart kapagını baska yerden alacam orjinal gelenlerde sim kart kapaksız geldiğini söyledi ark 75 tl dedi arkadas
sim kart kapagını baska yerden alacam orjinal gelenlerde sim kart kapaksız geldiğini söyledi ark 75 tl dedi arkadas

sım kart kapagını akıllıphonedan alacam onlarda sorun yok kapaklar aynı boydaurun yarın elıme gecsın takayım sorunsuzca tamam sorunsuz buldum dıye baslık acarım zaten

kamil5028347

kamil5028347

Üye
arkadaşlar lumia 925 için en iyi el feneri uygulaması hangisi yardımcı olursanız sevinirim

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
arkadaşlar 820 bin orjinnal bataryasını nerde bulabilirim diğer sitelere pek güvenmiyorum güvenilir,bir yer varsa soylrrmisiniz

erhanercan

erhanercan

Üye
arkadaşlar 820 bin orjinnal bataryasını nerde bulabilirim diğer sitelere pek güvenmiyorum güvenilir,bir yer varsa soylrrmisiniz
guvenme demın yukarıda numara paylastım bu arkadasa sorabılırsın yarın bende orjınal kasa almaya gıdıyorum bulusacagız kendısıyle ithalatçıdan alıyor birebirhele konu pilse 3 cesıt kalıte mevcut piyasada ama yine de nokiashoptan al derım pili

skynet

Üye
Güncelleme sayfası yeniden açılmış ama hala AMBER var :dry:

Tmobile

Tmobile

Üye
Güncelleme sayfası yeniden açılmış ama hala AMBER var :dry:
Tee ALLAHIM Yarabbim ya Nokia Windows Phone 8 e güncelleme vermesin valla vermesin Microsoft versin sadece en iyisi o subway surfers android ios ta güncellendi şimdi ama Windows Phone 8 hala güncellenmesi 13 unde kesin.:D.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: n000k
YkPkY

YkPkY

Üye

sım kart kapagını akıllıphonedan alacam onlarda sorun yok kapaklar aynı boydaurun yarın elıme gecsın takayım sorunsuzca tamam sorunsuz buldum dıye baslık acarım zaten
saolasın.iletişime geçerim senle,Bi paketi aç yapıştır.inşallah pişman olmazsın

erhanercan

erhanercan

Üye
saolasın.iletişime geçerim senle,Bi paketi aç yapıştır.inşallah pişman olmazsın

yarın aksama mesajı atmıs olurum ama sanmam kendisi de farkında zaten durumun zaten direk başlık açacam beyler tamam buldum diye 2 aydır ince eleyip sık dokuyorum smr diye bir yerde buldum ondada bitmişti bugun 15 gun sonra gelecek. ama piyasada aa kalite çok var dediğim gibi ince detay kimse sattığı üründen haberi yok

zirtvirt

zirtvirt

Üye
Arkadaşlar bu GDR3 mü nedir, o güncelleme ne zaman gelecek? Şu ekran döndürme kilidinin gelmemesi iyice uyuz etti beni artık.

Rainesto

Rainesto

Üye
pc telefonu görüyor aygıt yöneticisinde ama dosyaları göremiyorum 620 dede 920dede ikisindede görmüyor

skynet

Üye
Kanal D deki cinayet dizisinde Full lumia reklamı yapılıyor :alkis

Üst Alt