Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İpucuWindows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım
Sponsorlu Bağlantılar
Tmobile
Üye
Arkadaş nexus 9 diye şaka yapmış anlayın .
Dexter Morgan
Üye
arkadaşlar merhaba kaliteli bir ses kayıt programı arıyorum whatsapp ın kayıt özelliği gibi kaliteli birşey olsun paralı olması önemli değil
gdr3 beta'dan sonra wifi bağlantısı sorunu var sanki telefon açıkken wifiye bağlı ama bekleme ekranına yani kilit tuşuna basınca wifi kesiliyor bu sorunu yaşayan var mı ?
gdr3 beta'dan sonra wifi bağlantısı sorunu var sanki telefon açıkken wifiye bağlı ama bekleme ekranına yani kilit tuşuna basınca wifi kesiliyor bu sorunu yaşayan var mı ?
160TL+ tabi satıcısına göre fiyatlar değişiklik gösterebilir.
luckysleven
Üye
beyler 720 nin arka kapağını değiştiren oldumu ? Olduysa nereden ve ne kadara değiştirdi yazarsa sevinirim ..
tgoksen1
Üye
SCORE OYUNU NE ZAMAN GELİR
PureFood
Üye
arkadaşlar saatlerdir wireless ile evden internete giremiorum. telefonda hiçbir sorun yok akla ne geliyorsa yaptım wlan'ı sildim tekrar bağlandım soft reset attım geçmişi sildim ilk kez oluyor gdr3 beta yüklü sorunu yaşayan var mı ?
arkadaşlar saatlerdir wireless ile evden internete giremiorum. telefonda hiçbir sorun yok akla ne geliyorsa yaptım wlan'ı sildim tekrar bağlandım soft reset attım geçmişi sildim ilk kez oluyor gdr3 beta yüklü sorunu yaşayan var mı ?
cevap için teşekkürler
ancak sorunun benden kaynaklı olduğunu duşunuyordum değilmiş. durum ilginçleşti. bilgisayarda internette sorun yok. ancak evdeki diğer telefonlar, iphone 3gs ve htc desire sv'de de internete erişilemiyor. ancak dediğim gibi pc normal. çözümü var mıdır ? modem motorola marka ve uydunet bağlantım var.
cevap için teşekkürler
ancak sorunun benden kaynaklı olduğunu duşunuyordum değilmiş. durum ilginçleşti. bilgisayarda internette sorun yok. ancak evdeki diğer telefonlar, iphone 3gs ve htc desire sv'de de internete erişilemiyor. ancak dediğim gibi pc normal. çözümü var mıdır ? modem motorola marka ve uydunet bağlantım var.