İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

Tmobile

Tmobile

Üye
Arkadaş nexus 9 diye şaka yapmış anlayın :D.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
arkadaşlar merhaba kaliteli bir ses kayıt programı arıyorum whatsapp ın kayıt özelliği gibi kaliteli birşey olsun paralı olması önemli değil

skynet

Üye

Dejavuex

Dejavuex

Üye
gdr3 beta'dan sonra wifi bağlantısı sorunu var sanki telefon açıkken wifiye bağlı ama bekleme ekranına yani kilit tuşuna basınca wifi kesiliyor bu sorunu yaşayan var mı ?

YkPkY

YkPkY

Üye
wifi ayarlarından en alttaki kutuyu işaretle

• Beğen
Tepkiler: Dejavuex
n000k

n000k

Üye
gdr3 beta'dan sonra wifi bağlantısı sorunu var sanki telefon açıkken wifiye bağlı ama bekleme ekranına yani kilit tuşuna basınca wifi kesiliyor bu sorunu yaşayan var mı ?
Oyunla alakalı değildir o. Ben gdr2 den beri yaşıyorum bu sorunu maalesef.halada çözemedim nedenini.

Rainesto

Rainesto

Üye
lumia 920 alıyorum kapagında kablosuz şarj var kablosuz şarj için gerekli olan plaka ne kadar

YkPkY

YkPkY

Üye
anlaşılmadı.
06 PP 962
BU amcamın plakası.
kendimin olsaydı vallaha verirdim
:ehe

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Akhtoher

Akhtoher

Üye
  • Beğen
Tepkiler: YkPkY, OttomaN TigeR ve Rainesto
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
160TL+ tabi satıcısına göre fiyatlar değişiklik gösterebilir. :)

luckysleven

luckysleven

Üye
beyler 720 nin arka kapağını değiştiren oldumu ? Olduysa nereden ve ne kadara değiştirdi yazarsa sevinirim ..

tgoksen1

Üye
SCORE OYUNU NE ZAMAN GELİR :D

PureFood

PureFood

Üye
arkadaşlar saatlerdir wireless ile evden internete giremiorum. telefonda hiçbir sorun yok akla ne geliyorsa yaptım wlan'ı sildim tekrar bağlandım soft reset attım geçmişi sildim ilk kez oluyor gdr3 beta yüklü sorunu yaşayan var mı ?

tgoksen1

Üye
arkadaşlar saatlerdir wireless ile evden internete giremiorum. telefonda hiçbir sorun yok akla ne geliyorsa yaptım wlan'ı sildim tekrar bağlandım soft reset attım geçmişi sildim ilk kez oluyor gdr3 beta yüklü sorunu yaşayan var mı ?
benımde gırmıyordu 1 saat once modeme res attım sonrada telefonda wlan sıldım oldu sonra

PureFood

PureFood

Üye
benımde gırmıyordu 1 saat once modeme res attım sonrada telefonda wlan sıldım oldu sonra
cevap için teşekkürler
ancak sorunun benden kaynaklı olduğunu duşunuyordum değilmiş. durum ilginçleşti. bilgisayarda internette sorun yok. ancak evdeki diğer telefonlar, iphone 3gs ve htc desire sv'de de internete erişilemiyor. ancak dediğim gibi pc normal. çözümü var mıdır ? modem motorola marka ve uydunet bağlantım var.

tgoksen1

Üye
cevap için teşekkürler
ancak sorunun benden kaynaklı olduğunu duşunuyordum değilmiş. durum ilginçleşti. bilgisayarda internette sorun yok. ancak evdeki diğer telefonlar, iphone 3gs ve htc desire sv'de de internete erişilemiyor. ancak dediğim gibi pc normal. çözümü var mıdır ? modem motorola marka ve uydunet bağlantım var.
modemin fişini çek bekle 5 dk falan sonra tüm telefonlarda ağı unut de sonra telefonları aç kapa bağla bakalım sonra olacak mı

Rainesto

Rainesto

Üye
arkadaşlar 920 siparişi verdimde bu 50 tl kampanyası devam ediyor mu

Üst Alt