İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

Akhtoher

Akhtoher

Üye
aa temple run 2 gelmiş millet çılgın gibi bekliyordu kafamız rahat eder artık :)

• Beğen
Tepkiler: luckysleven ve n000k
beats

beats

Üye
Adamdaki konsola bak oynadığı oyuna bak :ah:
destek yok gelir inşallah ah microsoft ver şu apileri modern combat 4 ü nasıl oynardım kimbilir hatta konsol yanımda gezerdim herhalde :)

Akhtoher

Akhtoher

Üye
destek yok gelir inşallah ah microsoft ver şu apileri modern combat 4 ü nasıl oynardım kimbilir hatta konsol yanımda gezerdim herhalde :)

Bende hiç düşünmeden alırdım şu anda Full aksesuar kullanıyorum saten gelsin direk alırım :)

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Desteği gelse de şöyle oynasak şu güzelim oyunları;
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu tam olarak nasıl kullanılıyorki sadece bu oyun için mi yapılmış bu müthiş alet :D

beats

beats

Üye
bu tam olarak nasıl kullanılıyorki sadece bu oyun için mi yapılmış bu müthiş alet :D
konsolda sıkıntı yok android iosa göre de modelleri varmış, oyun lumia 520 de 60 frame alıyormuş kısıtlı bir destekle çalışıyormuş konsol tam destek sağlanamamış wp den dolayı çalışıyorlarmış üzerinde

jepaq

Üye
telefonu sıfırlamak istiyorum ama oyun savelerini yedekleme şansımız var mı? baya bölüm atlamıstım.. aynı şekilde whatsapp ve sms'leri de yedekleyebilir miyiz

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Whatsapp ve sms için belki bir çözüm öneren olabilir fakat oyun seviyeleri için hiç sanmıyorum :(

Rainesto

Rainesto

Üye
mix radioyu hala yüklüyemiyorum indiriyor yükleniyor derken yeniden dene geliyor aynı şekilde tekrar ediyr

mesutcinik

mesutcinik

Üye
konsolda sıkıntı yok android iosa göre de modelleri varmış, oyun lumia 520 de 60 frame alıyormuş kısıtlı bir destekle çalışıyormuş konsol tam destek sağlanamamış wp den dolayı çalışıyorlarmış üzerinde
kullandığı telefon 925 değil mi ?

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
4MaGuS

4MaGuS

Üye
skype de promosyyon kupanu ile grup sohpeti yapmaya izin veren bir kampanya başlatılmış galiba hebr şöyle
bunu alırsak şimdi ne kadar geçerli tam anlamış değilim

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve OttomaN TigeR
beats

beats

Üye
skype de promosyyon kupanu ile grup sohpeti yapmaya izin veren bir kampanya başlatılmış galiba hebr şöyle
bunu alırsak şimdi ne kadar geçerli tam anlamış değilim
12 ay geçerli fırsatlara yazdım

4MaGuS

4MaGuS

Üye
12 ay geçerli fırsatlara yazdım
peki ben şidmi bununla neler yapabiliyorum grup sohpetleri falan varda biraz açarsanız normalde hep pc üzerinden skype kullanıyorum ama ücretsiz kısmını diğer kısmı hiç bilmiyorum

beats

beats

Üye
peki ben şidmi bununla neler yapabiliyorum grup sohpetleri falan varda biraz açarsanız normalde hep pc üzerinden skype kullanıyorum ama ücretsiz kısmını diğer kısmı hiç bilmiyorum
burada kısa bir karşılaştırması var grup ve reklamsız avantajı var, birde skype kontörü var operatör gibi kullanılıyor

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar benim 920de yeni bir sorun oluştu. Dün arabamın teybine bağlamıştım kabloyla. Sanırım uç doğru değildi ve müzik bozuk ses verdi. Buraya kadar birşey yok fakat ben ucu az oynatınca ses düzeliyordu. O şekilde Bi dk kurcalayıp vaz geçtim. Eve geldiğimde arkadaşım aradı ve ben telefonun çalma sesini duydum ancak arkadaşın sesi bana gelmiyordu. Kapatıp ben aradım. Tuş sesleri yoktu, yine arkadaşı duyamıyordum ve sesi hoparlöre verdim. Ancak konuşabildik. Kulaklık takıyorum ses var, çıkarıyorum ses yok. Alarmlar tuş sesleri ahize müzik video sesleri vs kulaklıkla var çıkarınca yok. Sadece telefon aranınca zil sesini veriyor. Bu şekilde. :( konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlar var mı? Bu arada teli sıfırlamayı bile denedim ama nafile. Artık telimin sorunları Ön kamera tozu, arka flaşın çalışmaması, ön cam çatlağı ve son olarak ahize sorunuyla 4 soruna ulaşmış durumda :( Tele servis garantidışı kalmış diyerek geçen sefer benden yeni telefon parasına yakın bir meblağ istemişti de kabul etmemiştim. Yılbaşı öncesi iyice canım sıkıldı.

Rainesto

Rainesto

Üye
620 de yeni bi sorunum var telefonu kendi usbsi ile bilgisayara baglıyor telefondan normal sesi geliyor bilgisayardan normal usb felan taktıgında gelen ses geliyor fakat telefonu bulmuyor telefon şarj oluyor gözüküyor bilgisayarım win8

Üst Alt