İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

ÖEY

ÖEY

Üye
Ali Kemal abi bir açıklama yaptı başka bir konuda Pro Cam uygulaması 9xx serisi için oluşan bir hatadan dolayı marketten geri çekilmiş. Hata düzeltildikten sonra geri gönderilecekmiş. Yani genel bir hata var. Birkaç güne düzelir. Ben en başta dediydim :P :D

tarikkaya

Üye
arkadaşlar öncelikle forumda bir arkadaşımın daha aynı sorunu yaşadığını fakat halleddiğini gördüm benimki tamamen sorunlu telefonumu her iki şekilde güncelledim retail ilede nokia care suite ilede ve ekranı diğer ıvırı zıvırı herşeyi güncelledim telefonum nokia lumia 920 türkcell black rom glance menüsü geliyor fakat açığıda secsem diğer şeyleride secsem saatide açsam telefonun ekranını kapattığımda glance saati gelmiyor diğerözellikleri sorunsuz nokia care suite ile yaptığım ekran testlerinden sorunsuz gecti sensor testlerindensorunsuz gecti herhangi başka bi şikayetim yok. sadece saatim açılmıyor yardım edin lütfen atmadığım rom kalmadı.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Ekran filmi kullanıyorsan sök. (Arkadaşımın telefonunda benzer sorun vardı. Beni aradığında ekran kendinden geçiyordu Söktürdüm düzeliverdi) .

musti15fb

Üye
Lumia Kapasite Kontrol'da ki geçici dosyalar ne zamanda bir sistem tarafından temizleniyor? "Sil" diye seçenek var ama geçici dosyaları bastığımda silmiyor. Sistem tarafından otomatik temizlenir diyor bende öyle umut ediyorum. 16 GB'lık Lumia 925 kullanıyorum ve o geçici dosyalar 125 MB alan kaplıyor. Ben o alana 50 resim çeker koyarım.. Birde "Diğer" diye bir kısım var 811 MB kaplıyor ne işe yaradığı da yazmıyor o da ayrı bir muamma.

skynet

Üye
Şarj esnasında ekran saati sürekli açık kalıyor bu normal mi ?

skynet

Üye
Aynen kilit ekranı değil glance screen özelliğinden bahsediyorum :rolleyes:

ÖEY

ÖEY

Üye
Bende de açık kalıyor sanırım özelliği o :D

alo123

Üye
Sorun çözüldü

Son düzenleme:
mesutcinik

mesutcinik

Üye
açık kalması ayarlarla alakalı bi durum mesela benim kullandığım şekilde telefonun önünde herhangi bir şey olmadığı zaman sürekli açık kalıyor bunu ayarlardan düzenleyebiliyoruz...

skynet

Üye
Peki nasıl ?

Dejavuex

Dejavuex

Üye
bazen telefon açıkken usb tanımıyor telefonu açıp kapatınca düzeliyo birde usb'yi takınca 2-3 saniye sonra telefon titriyo yani takı takmaz şarj ve usb'yi görmüyo neden acaba?

mesutcinik

mesutcinik

Üye
şimdi yanlış hatırlamıyorsam orda 4 seçenek var bu glance screen ile alakalı her biri farklı şekilde çalışıyor denemek gerek tam olarak hangisi ne iş yapar bende bilmiyorum açıkçası

skynet

Üye
Bilmiyorum bu bir sorunmu ama gene de yazayım :D Şimdi diyelim pc'ye bağlı şarj oluyor ya cep o şekilde çektiğim resim veya video pc'den telefonun içine baktığımda görünmüyor illa usb'yi söküp takacamki öyle göstersin :( Sizde de durum aynımı ? :rolleyes:

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Bilmiyorum bu bir sorunmu ama gene de yazayım :D Şimdi diyelim pc'ye bağlı şarj oluyor ya cep o şekilde çektiğim resim veya video pc'den telefonun içine baktığımda görünmüyor illa usb'yi söküp takacamki öyle göstersin :( Sizde de durum aynımı ? :rolleyes:
bide bunu bilgisayar takılıyken fotoğraflarının olduğu klasörü yenileyerek dener misin ?

skynet

Üye
Denedim hocam değişen bir şey yok :(

mesutcinik

mesutcinik

Üye
usb takılıyken çok fotoğraf çeker misin böyle yoksa nadiren mi yani pekte fazla takma kafana ya ;)

Üst Alt