İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Evet önceki sürümlerde ağ bağlantısı gerekmiyordu, uygulamanın gereksinim duyduğu tek şey konum bilgisiydi. Şimdi ise Şebeke yada Wi-Fi ağ bağlantısı istiyor. Cihaza önceki yazılım sürümlerinden birini yüklemiş (flash atmış) olsan bile, ilk ağ bağlantısına müteakiben sistem senden uygulamayı güncellemeni isteyecektir.

ne saçma bir şey ya daha iyi yapmak yerine kötüye götürüyorlar çok kullandıgım yoktu ancak arada bakardım yine güzeldi

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
ne saçma bir şey ya daha iyi yapmak yerine kötüye götürüyorlar çok kullandıgım yoktu ancak arada bakardım yine güzeldi

İşin aslı bende çok fazla kullanmıyorum,:) zaten HERE maps POI noktaları işimi fazlasıyla görüyor. :oke:

4MaGuS

4MaGuS

Üye

İşin aslı bende çok fazla kullanmıyorum,:) zaten HERE maps POI noktaları işimi fazlasıyla görüyor. :oke:

tam olarak neyden bahsetdiğini bilmiyorum ancak POI için haritalarda harita seçeneklerinde LiveSight modu ile daire içindeki mekanları görebiliyormusun buda fena degil wifisiz işimizi görücek artık

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
tam olarak neyden bahsetdiğini bilmiyorum ancak POI için haritalarda harita seçeneklerinde LiveSight modu ile daire içindeki mekanları görebiliyormusun buda fena degil wifisiz işimizi görücek artık

:evet: :oke:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bir kaç sorum daha olucak bu tanıtım filimlerin oıs açma kapama falan var onun ayarını ben bulamadım bunlar neyi açıp kapatıyor acaba yoksa sadece fotograg modundan vidyo moduan geçişimi gösteriyorlar ki ? birde mesaj yazma ile ilgili olarak bir sorum var mesala mesajda "merhaba nasılsın" yerine "mrhaba nasılsın" yazdıgımız yazam boşluklar arasına geçmek mümkün ancak r harfinin oraya direk tıklamak zor yoksa benmi tıklıyamıyorum bilmiyorum ancak bunu bir yolumu var veya herkezde böylemi biraz değişik sorular farkındayım ancak bunlara takıldım

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Mesaj alanında parmağını basılı tutarsan işaretçi çıkar. Parmağını kaydırarak işaretçi istediğin yere gelince bırak...

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Mesaj alanında parmağını basılı tutarsan işaretçi çıkar. Parmağını kaydırarak işaretçi istediğin yere gelince bırak...

teşekkürler bu çok iyi oldu mesajı tamem silip baştan yazmaktan kurtuldum diğer sorularımıda bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

ÖEY

ÖEY

Üye
Arkadaşlar bu göz atma olayının ayarları tam olarak nasıl olmalı? Ben de özet modunda ayarlı, saat + bildirimler açık konumda, gece modu kapalı. Bu durumda ben de sadece saat görünüyor. Bildirimleri hiç görmedim ve pil ise sadece şarj olurken görünüyor.

Bir de bu özet, aralık, daima açık modlarının tam işlevi nedir?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
göz atma modunda saat ekranda 15 saniye görünür ve kaybolur ta ki sen elini telefonun üzerinden geçirene kadar. Gece kodu ise ayarladıgın saat aralıklarında ekrandaki saat kırmızı olarak görünür. Bildirimlerde şimdilik şarjdayken şarj göstergesi aktif oluyor. Diğer sosyal ağ,mail,sms ve çağrı bildirimleri Amber güncellemesine yetişmediği için aktif değil fakat ileride "göz atma" uygulamasının alacağı bir güncellemeyle aktifleştirilebilir. Daima açık ise adından da anlaşılacağı üzere ekran saati sürekli aktif olarak ekranda duruyor. .

ÖEY

ÖEY

Üye
Anladım o zaman benimkisinde sorun yok olması gerektiği gibi :D Üstat bir de bu aralık modu neydi?

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar sizden ricam Lumia920 telefonumu ön kamera toz demizliği için İstanbulda Beylikdüzü - Avcılar vs. civarlarına yakın telefonumu bırakabileceğim bir nokta bileniniz var mı?

mesutcinik

mesutcinik

Üye
dostlar bu sesin karşıya gitmeme sorununu nası çözebilirm ya gerçekten bu aralar çok sık duymaya başladım bunu...

ÖEY

ÖEY

Üye
dostlar bu sesin karşıya gitmeme sorununu nası çözebilirm ya gerçekten bu aralar çok sık duymaya başladım bunu...
Son 4 gündür ben de bu sorunu yaşamaya başladım. Önceden de oluyordu ama bu kadar sık değil. Amber güncellemesi git gide bu sorunu daha fazla bozdu gibime geliyor.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bende ses gitmeme sorunu yok ama bir arkadaşımda var. O da tozdan olabilir mi ki ?

mesutcinik

mesutcinik

Üye
bazen sorun oluyor bazen olmuyor anlamış değilim yani

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaş telefonunu Ambere terfi ettirmiş pro camera yı bulamıyorum diyor, harbiden bende mağazada bulamadım. Bir sebepten kaldırılmış demekki. :)

ÖEY

ÖEY

Üye
Turgay onunla ilgili olarak konu bile açıldı sen kaçırmışsın sanırım :) Bir problem var evet, amberı kurduktan sonra mağazada veya nokia uygulamaları listesinde pro cam çıkmıyor. Google dan falan aratınca çıkıyor ama cihazınızla uyumlu olmadığı için çalıştıramazsınız diyor ve indirmiyor. Acaba diyorum otayı beklemeden nsu ile yaptık ondan mı böyle oluyor :D

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Ben önceden Pro Camerayı kurmuştum. Sonrasında NSU yaptım ve şuan bende çalışır durumda. Sorunsuz. Ancak mağazada yok :), Arkadaş yeni NSU yapmış ve hiç yükleyemiyor. Bu arada önceden açılmışsa ben bu konuyu kaçırmış oluyorum, tekrarlar var ise kusura bakmayınız :)

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Flipboard uygulamasının geleceği söyleniyordu var mı bilgisi olan.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bende nsu dan amber yükledim ilk başta vardı daha sonra flash attığımda aynı sorun bende de çıktı forumdaki anlatımlarla yükledim şuan sorunsuz ama ortada bir sorun var.

Üst Alt