İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Arkadaşlar haber daha önce verildi mi bilmiyorum ama tapatalk şu an ücretsiz forum takip eden bizler için güzel bir uygulama edinmenizi tavsiye ediyorum...

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Daha önce kulaklıkla ilgili burda sordum ama herhalde arada kaynadı cevap gelmedi
kulaklık kalitesi sesi etkilediği gibi radio çekiminide etkilermi daha iyi kulaklık daha iyi daha net radio mu yoksa çekim gücünde bir değişiklik olmazmı

ÖEY

ÖEY

Üye
Bence çekim kuvvetinde bir değişiklik olmaz :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
değişiklik olacağını zannetmiyorum. Zira wp7 cihazlarda unlock custom rom yükledikten sonra radyo kulaklıksız da açılabiliyor.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
değişiklik olacağını zannetmiyorum. Zira wp7 cihazlarda unlock custom rom yükledikten sonra radyo kulaklıksız da açılabiliyor.

Abi çekim zayıf ya açık havada çalıyorum yinede az çok hışırtı yapıyor üzerinde ki kulaklık taktığım dan beri zaten hafif cızırtılı

ÖEY

ÖEY

Üye
Bu tapatalk uygulamasını ben hiç sevmedim:hih: Bir kere bir türlü forumun istediğim bölümünü uygulama açılışındaki acount kısmına eklemeyi bulamadım tabi eğer varsa! Her seferinde maxicep genel site kırılımı açılıyor oradan wp -- wpgenel şeklinde giriyorum. İkinci olarak 10 dakika takıldım telefon çok ısındı!! Üçüncü olarak foruma mobil veya mobil light sürümden girdiğimde hangi konuları okumadığımı konu başlık renginin kalın karekterle yazılı olmasından anlıyorum ki güzel bir şey. Bu özelliği tapatalk'da göremedim. Ha, bir de arayüzün siyah olması hiç güzel olmamış.

narnia16

narnia16

Üye
Bu tapatalk uygulamasını ben hiç sevmedim:hih: Bir kere bir türlü forumun istediğim bölümünü uygulama açılışındaki acount kısmına eklemeyi bulamadım tabi eğer varsa! Her seferinde maxicep genel site kırılımı açılıyor oradan wp -- wpgenel şeklinde giriyorum. İkinci olarak 10 dakika takıldım telefon çok ısındı!! Üçüncü olarak foruma mobil veya mobil light sürümden girdiğimde hangi konuları okumadığımı konu başlık renginin kalın karekterle yazılı olmasından anlıyorum ki güzel bir şey. Bu özelliği tapatalk'da göremedim. Ha, bir de arayüzün siyah olması hiç güzel olmamış.

Okumadığın konularda yorum sayısın yazılı olduğu kare renkli oluyor abi ama gerçekten görsel olarak çok vasat. O konuda haklısın :oke:

ÖEY

ÖEY

Üye

Okumadığın konularda yorum sayısın yazılı olduğu kare renkli oluyor abi ama gerçekten görsel olarak çok vasat. O konuda haklısın :oke:
Evet, uygulama benim için hayal kırıklığı oldu açıkçası. Bir ara sanırım Ali Kemal abi konu açarak söylemişti bu uygulamanın harika özelliklerle bezeli bir sürümü çıkacak diye ama sanırım o uygulama bu uygulama değil :D :D Yani olmamalı :D

narnia16

narnia16

Üye
Evet, uygulama benim için hayal kırıklığı oldu açıkçası. Bir ara sanırım Ali Kemal abi konu açarak söylemişti bu uygulamanın harika özelliklerle bezeli bir sürümü çıkacak diye ama sanırım o uygulama bu uygulama değil :D :D Yani olmamalı :D

Majör bir güncelleme alacağını ve ücretsiz olacağını söylemişti. Ücretsiz oldu ama majör güncellemeyi hala alamadı :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar tapatalk çıktığında ilk bir ay gibi bir sure ücretli olacaktı daha sonra ücretsiz yapılacaktı. Şimdi ücretsiz olayı gerçekleşti. Yakında alacağı güncellemeyle veya tapatalk Pro sürümüyle tekrar ücretli olacak ve o sürümde beklenen özellikler olacak.

mesutcinik

mesutcinik

Üye
arkadaşlar tapatalk çıktığında ilk bir ay gibi bir sure ücretli olacaktı daha sonra ücretsiz yapılacaktı. Şimdi ücretsiz olayı gerçekleşti. Yakında alacağı güncellemeyle veya tapatalk Pro sürümüyle tekrar ücretli olacak ve o sürümde beklenen özellikler olacak.
her zaman ki gibi ''bekleyin'' diyosun yani Abi :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
her zaman ki gibi ''bekleyin'' diyosun yani Abi :)

büyük ihtimalle ios ve androiddeki tapatalk hd uygulaması gelicek ve paralı olacak. Mevcut uygulamayı satın alanlara yükseltme seçeneği sunulacak sanırım.

mesutcinik

mesutcinik

Üye

büyük ihtimalle ios ve androiddeki tapatalk hd uygulaması gelicek ve paralı olacak. Mevcut uygulamayı satın alanlara yükseltme seçeneği sunulacak sanırım.
inşallah öyle olurda birde para vermeyiz yani

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arakdaşlar bir sorum olucak bu here city lens kurmuştum ben 2 gündür net olmadan baglanılamaz uyarısı alıyorum bu nedir anlam veremiyorum önceki nokia city lens kurmak istedim ancak wp programların içinde bulamadım bunu bilen biri varsa paylaşa bilirmi programı silip tekrar kurdum here yi aynı sorun devam ediyor ne yapmam lazım

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
arakdaşlar bir sorum olucak bu here city lens kurmuştum ben 2 gündür net olmadan baglanılamaz uyarısı alıyorum bu nedir anlam veremiyorum önceki nokia city lens kurmak istedim ancak wp programların içinde bulamadım bunu bilen biri varsa paylaşa bilirmi programı silip tekrar kurdum here yi aynı sorun devam ediyor ne yapmam lazım

Öncelikle bunun bir sorun olup olmadığını sorgulamak gerekiyor. Her neyse bildiğimi yazayım, HERE city lens son güncellemelerden sonra ağ bağlantısı gereksinimi duyuyor. Zaten elinde önceki sürüme ait bir .xap dosyası bulunsa dahi o sürümü tekrar yükleyemiyorsun.

4MaGuS

4MaGuS

Üye

Öncelikle bunun bir sorun olup olmadığını sorgulamak gerekiyor. Her neyse bildiğimi yazayım, HERE city lens son güncellemelerden sonra ağ bağlantısı gereksinimi duyuyor. Zaten elinde önceki sürüme ait bir .xap dosyası bulunsa dahi o sürümü tekrar yükleyemiyorsun.

senin dediğin gibi önceden böyle degildi degilmi çünkü ben bir kaç sefer wifisiz girdim sorun yoktu ancak güncellemeden sonra artık wifi gerekli galiba dha iyi sonuçlar vermek için yapılan bir şey ancak wifi sizde olsa iyi olurdu bence peki ben şuan tele flash atsam en başta gelen nokia city lens yüklü gelicek ve ona girersen illaki güncelleme yapıcakmı anlamına geliyor bence yapmaması gerekiyor

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Evet önceki sürümlerde ağ bağlantısı gerekmiyordu, uygulamanın gereksinim duyduğu tek şey konum bilgisiydi. Şimdi ise Şebeke yada Wi-Fi ağ bağlantısı istiyor. Cihaza önceki yazılım sürümlerinden birini yüklemiş (flash atmış) olsan bile, ilk ağ bağlantısına müteakiben sistem senden uygulamayı güncellemeni isteyecektir.

Üst Alt