Bugün 4.günArkadaşlar haber daha önce verildi mi bilmiyorum ama tapatalk şu an ücretsiz forum takip eden bizler için güzel bir uygulama edinmenizi tavsiye ediyorum...

görmemişim ya pardon

değişiklik olacağını zannetmiyorum. Zira wp7 cihazlarda unlock custom rom yükledikten sonra radyo kulaklıksız da açılabiliyor.
Bir kere bir türlü forumun istediğim bölümünü uygulama açılışındaki acount kısmına eklemeyi bulamadım tabi eğer varsa! Her seferinde maxicep genel site kırılımı açılıyor oradan wp -- wpgenel şeklinde giriyorum. İkinci olarak 10 dakika takıldım telefon çok ısındı!! Üçüncü olarak foruma mobil veya mobil light sürümden girdiğimde hangi konuları okumadığımı konu başlık renginin kalın karekterle yazılı olmasından anlıyorum ki güzel bir şey. Bu özelliği tapatalk'da göremedim. Ha, bir de arayüzün siyah olması hiç güzel olmamış.Bu tapatalk uygulamasını ben hiç sevmedimBir kere bir türlü forumun istediğim bölümünü uygulama açılışındaki acount kısmına eklemeyi bulamadım tabi eğer varsa! Her seferinde maxicep genel site kırılımı açılıyor oradan wp -- wpgenel şeklinde giriyorum. İkinci olarak 10 dakika takıldım telefon çok ısındı!! Üçüncü olarak foruma mobil veya mobil light sürümden girdiğimde hangi konuları okumadığımı konu başlık renginin kalın karekterle yazılı olmasından anlıyorum ki güzel bir şey. Bu özelliği tapatalk'da göremedim. Ha, bir de arayüzün siyah olması hiç güzel olmamış.

Evet, uygulama benim için hayal kırıklığı oldu açıkçası. Bir ara sanırım Ali Kemal abi konu açarak söylemişti bu uygulamanın harika özelliklerle bezeli bir sürümü çıkacak diye ama sanırım o uygulama bu uygulama değil
Okumadığın konularda yorum sayısın yazılı olduğu kare renkli oluyor abi ama gerçekten görsel olarak çok vasat. O konuda haklısın![]()
Yani olmamalı 
Evet, uygulama benim için hayal kırıklığı oldu açıkçası. Bir ara sanırım Ali Kemal abi konu açarak söylemişti bu uygulamanın harika özelliklerle bezeli bir sürümü çıkacak diye ama sanırım o uygulama bu uygulama değil![]()
Yani olmamalı
![]()

her zaman ki gibi ''bekleyin'' diyosun yani Abiarkadaşlar tapatalk çıktığında ilk bir ay gibi bir sure ücretli olacaktı daha sonra ücretsiz yapılacaktı. Şimdi ücretsiz olayı gerçekleşti. Yakında alacağı güncellemeyle veya tapatalk Pro sürümüyle tekrar ücretli olacak ve o sürümde beklenen özellikler olacak.

her zaman ki gibi ''bekleyin'' diyosun yani Abi![]()
inşallah öyle olurda birde para vermeyiz yani
büyük ihtimalle ios ve androiddeki tapatalk hd uygulaması gelicek ve paralı olacak. Mevcut uygulamayı satın alanlara yükseltme seçeneği sunulacak sanırım.
inşallah öyle olurda birde para vermeyiz yani
arakdaşlar bir sorum olucak bu here city lens kurmuştum ben 2 gündür net olmadan baglanılamaz uyarısı alıyorum bu nedir anlam veremiyorum önceki nokia city lens kurmak istedim ancak wp programların içinde bulamadım bunu bilen biri varsa paylaşa bilirmi programı silip tekrar kurdum here yi aynı sorun devam ediyor ne yapmam lazım
Öncelikle bunun bir sorun olup olmadığını sorgulamak gerekiyor. Her neyse bildiğimi yazayım, HERE city lens son güncellemelerden sonra ağ bağlantısı gereksinimi duyuyor. Zaten elinde önceki sürüme ait bir .xap dosyası bulunsa dahi o sürümü tekrar yükleyemiyorsun.