İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Gelecek güncelleme ilede düzelmezse verecem zaten :off:

blackcemre

Üye
620 kullanan arkadaşlara sesleniyorum varmı sizde de bu reset problemi ? Günce 2-3 defa telefon reset atıyor çıldıracam :off:

Düzelmesi için denediklerim;

1. Sıfırladım güncellemelerin tamamını eksiksiz kurdum ama değişen birşey yok
2. ............ ................... ............ .......... ......... + hiç bir uygulama kurmadım gene aynı ya telefonla konuşurken yada mesaj yollarken reset atıp duruyor bu olay çok canımı sıkmaya başladı :vur
Kardeş en son çare telefonuna flash at konum:http://www.maxicep.com/windows-phon...a-ve-mevcut-surumu-tekrar-yukleme-824622.html

ÖEY

ÖEY

Üye
Bence bir flaş olayını denesen:oke:

Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
İnternet paylaşımını açamıyorum ttam açıyorum internet paylaşımı kullanılamıyor.diyor

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
Kapalı zaten

IVI-Elia

Üye
Gelecek güncelleme ilede düzelmezse verecem zaten :off:

Flash denemeden önce bir şey soracağım. Bu sıfırlama işleminden sonra aynı uygulamaları mı yüklediniz? Çünkü bazı uygulamalar Bi şeylerle çakışıyor. Arka plan görevlerini kontrol edin şuphelendiklerinizi kaldırın.

ben de shazam vardı ne zaman yüklesem birkaç gün içinde reset atardı sonra güncellendi ve sorun yaşamaz oldum .siz de deneyin

skynet

Üye

Flash denemeden önce bir şey soracağım. Bu sıfırlama işleminden sonra aynı uygulamaları mı yüklediniz? Çünkü bazı uygulamalar Bi şeylerle çakışıyor. Arka plan görevlerini kontrol edin şuphelendiklerinizi kaldırın.

ben de shazam vardı ne zaman yüklesem birkaç gün içinde reset atardı sonra güncellendi ve sorun yaşamaz oldum .siz de deneyin

Hocam hiç uygulama yüklemesemde telefonla konuşurken veya mesaj yollarken atıyordu neyse flash attım şimdilik bi sorun yok :good:

yeminli06

yeminli06

Üye
Resimlerin üzerine yazı yazabileceğim en kullanışlı program hangisi ?

dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar Facebook uygulamasında paylaşım yapmak istiyorum ama sorry unable to share hatası alıyorum bazense paylaşım yapabiliyor ama çoğu zaman bu hatayı veriyo. Çözüm bilen varsa bir yardımcı olsun. Teşekkürler

ÖEY

ÖEY

Üye
Arkadaşlar Facebook uygulamasında paylaşım yapmak istiyorum ama sorry unable to share hatası alıyorum bazense paylaşım yapabiliyor ama çoğu zaman bu hatayı veriyo. Çözüm bilen varsa bir yardımcı olsun. Teşekkürler

Okan, çözümü yok onun ya da en azından ben bulamadım. PC'den siteye girip tüm gizlilik ayarlarını kaldırsam bile o hatayı alıyorum ben de sıklıkla. Sanırım uygulamanın daha final sürümüne ulaşmamasından kaynaklı bir durum. Gerçi aylar oldu hala beta :D Adamlar bir facebook uygulaması yapamadı. Ah Rudy ah bir el atsan şu işe :D:D

dakamon

dakamon

Üye
Valla rudy de face de el atsa kurtaramayacaklar gibi geliyor bana :P bide şuda can sıkıcı paylaşım yapınca seni sayfanın başına atıyo bunun gibi daha sıkıntılar var tabi :) zamanla artık... :D

skynet

Üye
Amber güncellemesini kurmadan önce wifi arada 2 duvar olmasına rağmen 2-3 diş çekerdi evin içinde ne olduysa artık çekmiyor hatta arada bir duvar olsun 1 diş çekiyor ve kopmalar oluyor sebebi ne olabilir :hmmm

Denediğim yöntemler;
1.Modemden kanal değişimi yaptım bi fark olmadı
2.Telefonu sıfırladım aynı değişen bişey yok
3.Başka bi telefonla denedim sorunsuz çekiyor 3 diş (Modemle telefon arasında 2 duvar olmasına rağmen)

Daha önce böyle bir sorun yoktu amberi kurduktan sonra başladı bu sorun :bilmm

Bu arada kullandığım modem =>

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Amber güncellemesini kurmadan önce wifi arada 2 duvar olmasına rağmen 2-3 diş çekerdi evin içinde ne olduysa artık çekmiyor hatta arada bir duvar olsun 1 diş çekiyor ve kopmalar oluyor sebebi ne olabilir :hmmm

Denediğim yöntemler;
1.Modemden kanal değişimi yaptım bi fark olmadı
2.Telefonu sıfırladım aynı değişen bişey yok
3.Başka bi telefonla denedim sorunsuz çekiyor 3 diş (Modemle telefon arasında 2 duvar olmasına rağmen)

Daha önce böyle bir sorun yoktu amberi kurduktan sonra başladı bu sorun :bilmm

Bu arada kullandığım modem =>

superonline kullaniyorsan muşteri hizmetlerinden wifi frekans ayari yaptir.

ÖEY

ÖEY

Üye
Bu arada bir bayram mucizesi oldu ve bir saat önce bir Facebook gönderime yapılan yorumun bildirimi geldi ekrana :D Geç olsun güç olmasın demişler değil mi?

fLuke!

fLuke!

Üye
Herkezin bayramı mübarek olsun. :)Bi sorum var da.L620'de yazmak zor oluyor mu?Ekrandan dolayı.:hmmm

Üst Alt