İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
merhaba arkadaşlar.ben bu ayın 15 inde almayı düşünüyodum ama kafam allak bullak oldu karıncalanmalar başladı yani sıkıntılar oldukca fazla sanırım.özellikle tecrübesi yüksek abilerim ve arkadaşlarım bana yardımcı olursanız sevinirim.biraz dahamı beklesem yani yeni üretimleri felan. bu donanımsal hataların (kasayla ekran arası acıklık, kamera tuşunun basarken hissedilememesi,kamerada yeşil ışık olayı,telefonun içerisinden enteresan seslerin gelmesi vs....) belki 2.3. posta üretimlerde önüne gecer nokia bu sorunların.ne dersiniz? ama almayıda cok istiyorum...yoksa gidip istemeye istemeye iphone 5 alıcam :( bir akıl verin ????????????

100 kişi içinde 3-4 kişinin lafıyla koca Lumia serisi arızalı damgası yedi ya pes doğrusu.
Kardeşim hiçbir sorun yok telefonda, al gönül rahatlığıyla kullan.
Yalnız yine de aldığında kutuyu açıp incele iyice.
Sağına soluna bak, salla evir çevir.
Olur ya üretim, taşıma ve nakil sırasında birşeyler olmuş olabilir.
Normalde hiçbir sorunu yok telefonun.
WP8 sisteminin güncellenmesi gereken eksiklikleri var hepsi bu.
Onlar da yakında gelecek.
Pimpirikli yaklaşıp arıza başlığı açanlar yüzünden alacak insanların psikolojisi de alt üst oldu.
Bütün telefonları arızalı zannediyorlar yada aldıklarında en ufak bir şeyi arızaya yoruyorlar.

Değerli arkadaşlar,

Bireysel sorunları paylaşmanız gayet doğal. Bölümün amacı da bu.
Ama lütfen bunları genel sorunmuş gibi aksettirmeyelim.
Sorunu olan 5 kişi varsa, olmayan 500 kişi var belki.
Konu açarken yada yaşadığınız sorunları belirtirken lütfen bunları göz önüne alın.

• Beğen
Tepkiler: n000k ve OttomaN TigeR

_asabiii_

_asabiii_

Üye
yani kafam gercekten cok karisti ben lansmani yapildigi turkiyeye girdigi gunden buyana cok sıkı takip ediyorum ve almayida cok istiyorum ama genel olarak sıkıntilar genel bicok kiside ayni sikayetler basgösterince kuskulanmaya basladim:(

- - - Eklendi - - -

hatta cok istedigim beyazindan soguttular beni artik siyah dusunuorum.beyazlarda daha cok sanirim sorunlar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yani kafam gercekten cok karisti ben lansmani yapildigi turkiyeye girdigi gunden buyana cok sıkı takip ediyorum ve almayida cok istiyorum ama genel olarak sıkıntilar genel bicok kiside ayni sikayetler basgösterince kuskulanmaya basladim:(

- - - Eklendi - - -

hatta cok istedigim beyazindan soguttular beni artik siyah dusunuorum.beyazlarda daha cok sanirim sorunlar

kafani kariştirmana gerek yok icin rahat bir şekilde al. Beyazlarda sorun oldugu konusunda da evet cunku forumda 5 tane siyah varsa 30-40 tane beyaz var. O yuzden beyaz sorunluymuş gibi gozukuyor halbuki ayni chazin renkleri degişik.

_asabiii_

_asabiii_

Üye
saolasın ali kemal abi acıklama için.yani o kadar kafayı taktım bu telefona elimde ne var ne yok satışa cıkardım.laptop umu bile satıcam yani o derece. bi başka tel için asla yapmam bunu o derece. ama ben bu derece fedakarlık yapıyoken bana kelek atarsa hayat küserim yani o derece :)))

- - - Eklendi - - -

(o derece) kelimesini bilincsizce cümle içersinde cok sık kullanmamdan anlamışsındır abi ne kadar istedigimi :)))

• Beğen
Tepkiler: ardacumhur
yasirtaha

yasirtaha

Üye
saolasın ali kemal abi acıklama için.yani o kadar kafayı taktım bu telefona elimde ne var ne yok satışa cıkardım.laptop umu bile satıcam yani o derece. bi başka tel için asla yapmam bunu o derece. ama ben bu derece fedakarlık yapıyoken bana kelek atarsa hayat küserim yani o derece :)))

- - - Eklendi - - -

(o derece) kelimesini bilincsizce cümle içersinde cok sık kullanmamdan anlamışsındır abi ne kadar istedigimi :)))
laptopu satman iyi olur çünki artık gerek kalmıyor:d:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Kırızı güzel al sen kırmızıyı
birde Nokia trailers diye bir program var bu sadece fragmanmı yoksa samsungdaki gibi film de varmı

alical33

alical33

Üye

100 kişi içinde 3-4 kişinin lafıyla koca Lumia serisi arızalı damgası yedi ya pes doğrusu.
Kardeşim hiçbir sorun yok telefonda, al gönül rahatlığıyla kullan.
Yalnız yine de aldığında kutuyu açıp incele iyice.
Sağına soluna bak, salla evir çevir.
Olur ya üretim, taşıma ve nakil sırasında birşeyler olmuş olabilir.
Normalde hiçbir sorunu yok telefonun.
WP8 sisteminin güncellenmesi gereken eksiklikleri var hepsi bu.
Onlar da yakında gelecek.
Pimpirikli yaklaşıp arıza başlığı açanlar yüzünden alacak insanların psikolojisi de alt üst oldu.
Bütün telefonları arızalı zannediyorlar yada aldıklarında en ufak bir şeyi arızaya yoruyorlar.

Değerli arkadaşlar,

Bireysel sorunları paylaşmanız gayet doğal. Bölümün amacı da bu.
Ama lütfen bunları genel sorunmuş gibi aksettirmeyelim.
Sorunu olan 5 kişi varsa, olmayan 500 kişi var belki.
Konu açarken yada yaşadığınız sorunları belirtirken lütfen bunları göz önüne alın.
biz burda genel bi sorun olduğunu söylemiyoruz genel olup olmadığını anlamaya çalışıyoruz. ve bende şuanda kim sorsa l920 al derim telefonu kötülediğim falan yok şimdi yeni bi telefon alacak olsam yne l920 alırım ama busefer evirip çevirip öyle alırım

ecel54

ecel54

Üye
Kırızı güzel al sen kırmızıyı
birde Nokia trailers diye bir program var bu sadece fragmanmı yoksa samsungdaki gibi film de varmı

fragman ve yorumlar olması lazım. Samsungun hangi uygulamasıbda var film ?

dedereis123

dedereis123

Üye
Ya ben şeyi yapamadın silverlight açan bir tarayıcı var mı , okul için otomasyona girmem lazım ama giremiyorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
uc browser'ı dene

AlicanL920

Üye
arkadaşlar sağ menüye geçince menüdeki uygulamalar ayrışmiş harf sırasına göre onu nasıl kapatırım ? A b c harfler çıkıyor

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar sağ menüye geçince menüdeki uygulamalar ayrışmiş harf sırasına göre onu nasıl kapatırım ? A b c harfler çıkıyor

o harfler uygulamalarin baş harflerine gore siralanmiş. Herhangi bir tanesine dokununca karşina alfabe cikar. Alfabeden acmak istedigin uygulamanin baş harfine dokun o siraya gecer direk.

AlicanL920

Üye

o harfler uygulamalarin baş harflerine gore siralanmiş. Herhangi bir tanesine dokununca karşina alfabe cikar. Alfabeden acmak istedigin uygulamanin baş harfine dokun o siraya gecer direk.
anladım abi ilk kullandığım günlerde öyle bişey yoktu da

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bende öyle birşey yok aklımda bulunsun uygulamalar az bende

AlicanL920

Üye
Arkadaşlar 2 tane güncelleme geldi ama hata veriyor sizede oldu mu Güncellemeyi nasıl. Yüklerim ?

IVI-Elia

Üye
Şimdi ben Lumia 920 için deri on yüzünü de kapatan içine girdirdiğimiz kaptan almak istiyorum.İnternetten nereden temin edebilirim.Bi de maxicepi masaüstü sürümü yapınca yazma kısmına tıklayınca kalvye geliyor ve geri gidiyor ne yapmalıyım

uMTOku

Üye
Batak oyunu hangisi beyler
Sent from my Lumia 920 using Board Express

Üst Alt