İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
pasif olsun derken abi, arka plan görevlerinde nokia drive+beta izin verildi şekilde benim. onu engelle mi diyorsun yani???

evet onu engelle yoksa surekli nokiaya geribildirim ve konum bilgisi gonderir. Haritalari geliştirmek icin. Bu da baya bir şarj demek.

• Beğen
Tepkiler: n000k

n000k

n000k

Üye

evet onu engelle yoksa surekli nokiaya geribildirim ve konum bilgisi gonderir. Haritalari geliştirmek icin. Bu da baya bir şarj demek.
vaybe abi bu teli aldığımdan beri açık benim :D açık olduğu halde çoğu zaman 25-26 hatta daha fazla dayanıyor şarjım.. saolasın valla bilgi için bakalım şimdi ne kadar dayancak şarj :D

yasirtaha

yasirtaha

Üye
vaybe abi bu teli aldığımdan beri açık benim :D açık olduğu halde çoğu zaman 25-26 hatta daha fazla dayanıyor şarjım.. saolasın valla bilgi için bakalım şimdi ne kadar dayancak şarj :D
eğer o uygulamayı sürekli kullanmıyorsan pek şarjına etki edeceğini sanmıyorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
eğer o uygulamayı sürekli kullanmıyorsan pek şarjına etki edeceğini sanmıyorum

kullanmakla alakali bir durum degil o. Belli araliklarla uydudan yer tespiti yapip nokia geri bildirim merkezine gonderiyor. Hatta şunu da soyluyeyim haftada toplam 12mb veri kullanir.

• Beğen
Tepkiler: n000k

IVI-Elia

Üye
Ya şimdi bu PR 1.1 denilen 1232.5951.1249.1001 (Türkcell ise sondaki sayı 2) sürümü mu

remzi33

remzi33

Üye
Arkadaşlar bu görüntülü görüşme ne zaman açılacak

PureFood

PureFood

Üye

kullanmakla alakali bir durum degil o. Belli araliklarla uydudan yer tespiti yapip nokia geri bildirim merkezine gonderiyor. Hatta şunu da soyluyeyim haftada toplam 12mb veri kullanir.

Bende kapattım, öneri için teşekkürler.

yasirtaha

yasirtaha

Üye

kızma usta sen ne dersen o uzman sensin nede olsa

cinaski12

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar kamerada zoom yok mu?

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Bu bizim site ne zaman düzeltecek şu hataları bu yazdığımız mesajlarda bazı kelimelere kırmızıya çevirip reklam koyuyolarya onu telefon sanki kopyalama yapmış gibi algılıyor özellikle telefonu yatay kullanırken bana sıkıntı veriyor

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar kamerada zoom yok mu?

Fotoğraf modundayken çekmeden önce, "yakınlaştırmak/uzaklaştırmak" için baş parmağın ve işaret parmağını ekranda birbirine yaklaştır/uzaklaştır :)

cinaski12

Üye
    Konu Sahibi
Yeni yılda herkese lumialarında güzel,mutlu,sevindirici haberler alması dileğiyle....

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
ben rahatlıkla foruma msj aytıyorum sıkıntı yok ama normalde yazarken yazı imleçini kaydırırken azaten sorun oluyor tuş takımına kaydırma ekleseler iyi olurdu parmakla yapınca kopyala diyor zor oluyor

Birde şunu sormak istiyorum navigasyonda N8 de rota ayarları vardı bunda göremedim sürüşte Hızlı optimum ve son olarak kısa yol vardı biz seçemiyormuyuz artık...

Yürüyüşte ise ben bugün deneme fırsatım oldu 5 dk yolu araba yolundan çeviriyor 45 dk oluyor.
Onda da yine sokak adlarıyla ve düz çizgi gibi tabirlerle rota ayarları vardı onada sesli ve titreşimli olarak iki seçenektede kullanabiliyorduk ev konumu kaydet de yok ayrıca haritalarda gerçi yürüdüğümüz yeri biliyoruz ama tarihi yerleri gezerken yürümek güzel oluyor onun için yürüyüşde bunlar önemliydi

IVI-Elia

Üye
Üzerine basılı tutunca imleç olarak kullanılailiyor

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Üzerine basılı tutunca imleç olarak kullanılailiyor
oldu yaptım haritalar içi ne dersin sence

- - - Eklendi - - -

Ya şimdi lumia birinci konusunda amazonda görünce aklıma gelidi bizim Oparatörler 4G yi kullanıma ne zaman karar verirler

dedereis123

dedereis123

Üye
ya arkadaş benim sarjda mı sorun var cihazı dun aldım %3 kalınca sarja taktım 12 saat sarjda bıraktım ancak sarj su gibi içiyor demin baktım %77ydi 1 dk sonra baktım % 71 düştü bu nasıl iştir ya , acaba kalibrasyon mu sorun oldu sarjdayken tel çaldı birkez bizde 10 sn liğine bağlantı kesildi acaba bunla mı alakalı yoksa güncelleme yapmadım diye midir ?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
ya arkadaş benim sarjda mı sorun var cihazı dun aldım %3 kalınca sarja taktım 12 saat sarjda bıraktım ancak sarj su gibi içiyor demin baktım %77ydi 1 dk sonra baktım % 71 düştü bu nasıl iştir ya , acaba kalibrasyon mu sorun oldu sarjdayken tel çaldı birkez bizde 10 sn liğine bağlantı kesildi acaba bunla mı alakalı yoksa güncelleme yapmadım diye midir ?
benim ilk gün 12saat gitti

Üst Alt