komando04
Üye
920 ve windows hakkında merak ettiğim
konular genel de her işlemci kamera ve ram
yani donanımdan bahsediliyor ince ayrıntılar
yapılmıyor kullandigin için sana sormak
istiyorum wp lerde fm radyo yok deniliyor
doğru mudur ? Otg gibi bir bağlantı var mi usb bellekleri bağlamak için ? Hdmı veya tv
out çıkışı var mi ? Fm transmetter yani fm
verici var mi ? Video oynatıci hangi
kodekleri yani türleri destekliyor mp4 wmv
destekliyorda avi gibi mkv flv gibi çok
kullanılan video uzantılarında durum nedir? Video oynatıcida liste şeklinde videolar
oynatılıyor mu? Dosya yönetici gibi bir
uygulama var mi ? Bluetooth hangi özellikleri
destekliyor çevirmeli bağlantı dosya
transferi ****** bağlantı falan ? Telefonun
ses düzeyi nasıl 5800 a kıyasla ? Artı içinde gelen orjinal uygulamalar değer verilebilecek
uygulama var mi? Aklıma bunlar geliyor ciddi
olarak almayı düşündüğüm bir tel o yüzden
alan birinin görüşleri önemli benim için ben
701 kullanıyorum o tele geçtiğimde eksiklik
hissederse insan olmuyor arc s alarak yaşamıştım bunu tekrar geri dönüş yapmak
zorunda kaldım cevabın için şimdiden
teşekkür ederim telefonun hayırlı uğurlu
olur inşallah kazasız belasız kullanmak nasip
olsun
kardeşim fm radio güncelleme ile geleceği söyleniyor,hız konusunda çok süper bir sistem sesi oldukça kaliteli hoparlör sesidr mükemmel dokunmatik ben böyle hassas görmedim ekran çözünürlük kalitesi gerçekten mükemmel uygulamalar hemen hemen gün geçtikçe gelişiyor,aradığını buluyorsun yani oyunlarda hızlı bir şekilde çıkmaya devam ediyor,symbianda olupta bunda olmayan çok az var mesela symbian gibi özgür bir sistem değil,güvenliğe çok önem veren bir sistem,kamera video çekimine diyecek yok zaten video formatları mp4 ve benzerlerini destekliyor diğerlerini hiç,denemedim ama şimdiye kadar kaliteli filmler izledim,unclok olmadığı için henüz mağaza dışında başka uygulama ve oyunları yükleyemiyoruz hdmi çıkışı yok malesef zaten gökçen abinin takip etmeni istediği konuya bakabilirsin telefon gerçekten symbianın en iyi telefonunu yada bir s3'ü asla aratmıyor

wifi widget 6 tl nedir ya