İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
Bu sabah üzücü birşey oldu. Saat 7 uyuyorum. Kardeşim saate bakmak için telefonumu açmış. Mavi arka planlı Windows Phone açılış ekranında takılı kalmış. Uyandım hemen o sinirle. Basıyorum işlemiyor dokunmatik, tuşlar. Sabahın köründe formatlama sıfırlama araştırması yaptım. HTC 8X için bi telefon sitesinde eğer açlımıyorsa GÜÇ DÜĞMESİ ve AŞAĞI SES TUŞUNA basılı tutun yazmış. Uyguladım. Önce ekran kapandı, sonra, yeniden açıldı Nokia yazısı geldi, SIM şifresini istedi. Sonra toparlandı. HİÇ BİRŞEY OLMAMIŞ GİBİ. Neden böyle bir hata meydana gelmiş olabilir arkadaşlar. İnanın korkuyorum artık. Benden başka kimseye dokundurtmayacağım şu telefona.

komando04

komando04

Üye
Olabilir Serdar, sanki Ali abide öyle söylemişti. :hmmm

doğrudur abi

- - - Eklendi - - -

Bu sabah üzücü birşey oldu. Saat 7 uyuyorum. Kardeşim saate bakmak için telefonumu açmış. Mavi arka planlı Windows Phone açılış ekranında takılı kalmış. Uyandım hemen o sinirle. Basıyorum işlemiyor dokunmatik, tuşlar. Sabahın köründe formatlama sıfırlama araştırması yaptım. HTC 8X için bi telefon sitesinde eğer açlımıyorsa GÜÇ DÜĞMESİ ve AŞAĞI SES TUŞUNA basılı tutun yazmış. Uyguladım. Önce ekran kapandı, sonra, yeniden açıldı Nokia yazısı geldi, SIM şifresini istedi. Sonra toparlandı. HİÇ BİRŞEY OLMAMIŞ GİBİ. Neden böyle bir hata meydana gelmiş olabilir arkadaşlar. İnanın korkuyorum artık. Benden başka kimseye dokundurtmayacağım şu telefona.

doğrudur kardeşim öyle bazen o hataları verebiliyor yazılımsal sorun var oda çözülür korkmana gerek yok eskisi gibi düzelir öyle durumlarda

PureFood

PureFood

Üye

doğrudur abi

- - - Eklendi - - -

doğrudur kardeşim öyle bazen o hataları verebiliyor yazılımsal sorun var oda çözülür korkmana gerek yok eskisi gibi düzelir öyle durumlarda

Sakınan göze çöp batar hesabı gibi olmasın da üstüne düştükçe yeni bişeyler olmaz inşallah kimsenin telefonunda...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Sakınan göze çöp batar hesabı gibi olmasın da üstüne düştükçe yeni bişeyler olmaz inşallah kimsenin telefonunda...
Geçmiş olsun, kardeşin format tuşlarına filan uzun süre basılı da tutmuş olabilir mi?

PureFood

PureFood

Üye

Geçmiş olsun, kardeşin format tuşlarına filan uzun süre basılı da tutmuş olabilir mi?

teşekkürler, onu sormadım açıkçası o anda o sinirle.nasıl becermiş bilmiyorum. ama telefon geri açıldığında akşam kapattığım gibiydi. ne sıfırlanma vardı ne bişey.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

teşekkürler, onu sormadım açıkçasıo anda o sinirle.nasıl becermiş bilmiyorum. ama telefon geri açıldığında akşam kapattığım gibiydi. ne sıfırlanma vardı ne bişey.
Neyse tekrar geçmiş olsun, ilginç bir durum ama sıkıntısız açılmış olmasına sevindim.

dookie85

dookie85

Üye
telefonu aldıktan sonra sadaka vermek lazım galiba. ciddiyim.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Sıkıntı yok, hata ve donma durumlarında "güç tuşu+ses kısma tuşu" iş görüyor genelde. :oke:

cintrikus

cintrikus

Üye

Daha basit bir şey arıyorsan ücretsiz "Mini Player" var mağazada.
Programı kurup açtıktan sonra "List" butonuna bastığın an telefonundaki müzikleri listeye ekler.
İstediğini seçip çaldırabilirsin.
Nokia Müzik ve XBox Müzik'teki gibi menü menü dolaşmana gerek yok.

hay Allah razı olsun..sağolasın kardeşim

charmingraul

charmingraul

Üye
arkadaşlar lumia 920nin kilit tuşuna bastığımda telefonun tuş kapanma sesi birkaç saniye geç geliyor ve telefonumu şarja taktığımda telefon bunu 2-3 saniye geç algılıyor sizce bu normal midir sizin telefonlarınızda da böyle mi acaba

komando04

komando04

Üye
arkadaşlar lumia 920nin kilit tuşuna bastığımda telefonun tuş kapanma sesi birkaç saniye geç geliyor ve telefonumu şarja taktığımda telefon bunu 2-3 saniye geç algılıyor sizce bu normal midir sizin telefonlarınızda da böyle mi acaba

evet kardeşim aynısı

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
bende de aynı.. normal yani

komando04

komando04

Üye
biraz anormal ama düzeleceğini tahmin edebiliyorum

• Beğen
Tepkiler: n000k

AlicanL920

Üye
Ben 3g ile internete giremiyorum bende h harfi çıkmıyor sağ üst köşede internet simgesi arkadaşlar bi yardım edermisiniz facebook paketim var giremiyorum

Lumiance

Lumiance

Üye
Ben 3g ile internete giremiyorum bende h harfi çıkmıyor sağ üst köşede internet simgesi arkadaşlar bi yardım edermisiniz facebook paketim var giremiyorum

ayarlar>şebeke>en yüksek bağlantı hızı > 3G yap
olmazsa telefondan numara çeviriciyi aç
##3282# yi tuşla. Menüden (...) settings > networktype > 3G only yap

AlicanL920

Üye
ayarlar>şebeke>en yüksek bağlantı hızı > 3G yap
olmazsa telefondan numara çeviriciyi aç
##3282# yi tuşla. Menüden (...) settings > networktype > 3G only yap

tesekkurler dostumm yaptım ama olmadıı

Üst Alt