İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yalniz uygulamalari yuklerken kullandiginiz microsoft hesabini degiltirirseniz yuklu uygulamalar calişmaz satin aldiginiz uygulamalari da yeni hesabinizla tekrar satin almaniz gerekir.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
yalniz uygulamalari yuklerken kullandiginiz microsoft hesabini degiltirirseniz yuklu uygulamalar calişmaz satin aldiginiz uygulamalari da yeni hesabinizla tekrar satin almaniz gerekir.

teşekkürler bilgi için

asigsasi

asigsasi

Üye
bugün turkcell bayisinin önünden geçerken şarjz aleti olayını sordum kutudan çıkan kablolu şarj kablosuz şarjz ayrı olarak satılıyor 160 tl dediler bende az daha oha diyecektim :D

barbin3900

barbin3900

Üye
Arkadaşlar şu kamera güncellemesi ne zaman gelecek

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

bir aya gelir inşallah ama benim telefonda kamera sorunu yok

- - - Eklendi - - -

Acana senin telefon 2.3. partimi bak akla o geliyor hemen ilk L920 ler kamera sorunu varsa senin olmadığına göre

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

evet abi öyle ama bende o sorun yok nedendir bilmiyorum özgür Abinin dediği gibi güneş vuran bir odada dışarıda denedim

ben senin telefonla resim cekerken kamera ayarlarini degiştirmiş miydim acaba serdar:hmmm

barbin3900

barbin3900

Üye

akşam fabrikada çektim
çözünürlük sorunu var yaklaştırdığında belli oluyor

remzi33

remzi33

Üye
Evet doğru. Bn de çekiyorm akşam. Normalde gayet net görünüyor ama yakınlaştırınca berbat

Placebo-

Placebo-

Üye
Wordament oyununu tavsiye ederim. Ama online. Best of day kısmında adımı görebilirsiniz. :D

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Güzel resim olmuş ne fabrikası ora

moris600

Üye
Öncelikle selamlar arkadaşlar rehber sorunum devam ediyor ayarlardan sadece hotmaili seçtiğim zaman hotmaildekileride listemde görüyorum ilişkilendirmiş hotmaille ne yapmam gerek 2 gündür beceremedim anlayan arkadaş yardımcı olursa sevinirim bir diğer konu menüye girdiğimde uygulama adları şeklinde çıkıyor harf sırasına göre eski haline nasıl döner ? tşkler^^

cinaski12

Üye
    Konu Sahibi
ben de s3 ile bir çekim yaptım, yaklaştıkça lumianın görüntüsü çamurlaştı ama s3 de hem daha çok zoom yapabiliyorsun hem de resimdeki küçük yazılar daha iyi okunuyor güncelleme şart bence

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Müzik ve video player'da ilerleme yada geri alma yapamıyorum sizde de böyle mi?

Üst Alt