erhanercan
Üye
sağol tavsiyen için garantiye göndermek lazım o zaman
az önce teleservis formunu doldurup göndermek üzereydim sonra vaz geçtim yerine hangi telefonu göndereceklerine baktım tahmini 640 serisi ve hiç hoşuma gitmedi ben telefonumu seviyorum değişmesini istemiyorum gittiği yere kadar giderim garanti bitmeden belki yollarım daha 1 sene varSorunla ilgili eğer google da arattıysan aylar öncesinden bu problemi yaşayıp da başlık açanları görebilirsin. Şimdi avantajı ele alırsak servise telefon gittiği zaman değişim olur. Kronik lanet sorun. Nadir 925 lerde yok artık hangi seri ise. bende garanti bitimine yakın göndereceğim sende öyle yap ama ihmal etme garanti yeni tel verirler. Çünkü kronik salak bir sorun. Keşke olmasa uğraşmasak tabi o ayrı..
az önce teleservis formunu doldurup göndermek üzereydim sonra vaz geçtim yerine hangi telefonu göndereceklerine baktım tahmini 640 serisi ve hiç hoşuma gitmedi ben telefonumu seviyorum değişmesini istemiyorum gittiği yere kadar giderim garanti bitmeden belki yollarım daha 1 sene var
hayırlısı olsun inşallah. haberlerini bekliyorumBen şansımı deniyorum yedek tel ayarladım bir tane, perşembe kargoya veriyorum ayni sorundan gelişmelerden haberdar ederim
Bende o yazı sadece telefonu sıfırladıktan sonra ilk kurulumda erişim noktası diye bir uygulama var orada çıkıyor. Ondan sonra artık normal Türkcell oluyorbenim telefon niçin sürekli KKTCELL olarak çekiyor olabilir
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Turkcell yazdığını çok seyrek gördüm hatırlamıyorum nerdeyse
erişim noktası kaynaklı imiş galiba
değiştirince düzeldi fakat
yeniden başlayınca veya bir vakit sonra tel yine kktcell oluyor
merhaba. Lumia1520 (siyah) 8.1 kullanıyorum. Epey epey uzun zamandır ne watsaptan ne de uygulama güncelleme bildirimleri alabiliyorum. İlla manuel olarak uygulama güncelleme kontrolü yapmak zorunda kalıyorum. Watsapa da malum girmeyince bildirim alamıyorum. Telefonu sıfırlamıştım ama yine de sonuç alamadım.
bildirim sorunuyla birçok kişinin başı dertte bunu çok kez okudum forumda. kontrol ettim fakat ilginç olan ara ara bu problemin baş gösteriyor olması. canı sıkılınca bildirim gelmiyor. hadi watsappı anladım da uygulama güncelleştirmeleri için de aynı sorunu yaşıyorum. umarım WM10 ile bunları aşarız. yardımın için teşekkür ederim kardeşim.Klasik soru ama; Ayarlar kısmından Bildirimler+Eylemler kısmından WhatsApp'ın bildirim ayarları açık mı diye kontrol ettiniz mi?
bildirim sorunuyla birçok kişinin başı dertte bunu çok kez okudum forumda. kontrol ettim fakat ilginç olan ara ara bu problemin baş gösteriyor olması. canı sıkılınca bildirim gelmiyor. hadi watsappı anladım da uygulama güncelleştirmeleri için de aynı sorunu yaşıyorum. umarım WM10 ile bunları aşarız. yardımın için teşekkür ederim kardeşim.
bu lumia ya özel birşey mi ki başka sim kartla denedim sonunda yine kktcell oluyor(erişm nok. uygulaması denemiştim aynı durum oluyor) kardeşimin gm 4g sinde duz turkcell c5 ve 6230i de aynı.cevabın için teşekkürlerBende o yazı sadece telefonu sıfırladıktan sonra ilk kurulumda erişim noktası diye bir uygulama var orada çıkıyor. Ondan sonra artık normal Türkcell oluyor
İnadına 8.1 Denim sürümüne dönerim gene de para vermemHadi bakalım telefondaki ofis programlarım sonunda ücretliye dönüştü. Buradan da vurmuş oldular bana. Artık Excell yada Word dökümanlarını düzenleyebilmem için office 365 satın almam gerekiyormuş. ÇOK ta alırım.
Muhtemelen hata var. 10 inç üstüne ücretli.Hadi bakalım telefondaki ofis programlarım sonunda ücretliye dönüştü. Buradan da vurmuş oldular bana. Artık Excell yada Word dökümanlarını düzenleyebilmem için office 365 satın almam gerekiyormuş. ÇOK ta alırım.
Hadi bakalım telefondaki ofis programlarım sonunda ücretliye dönüştü. Buradan da vurmuş oldular bana. Artık Excell yada Word dökümanlarını düzenleyebilmem için office 365 satın almam gerekiyormuş. ÇOK ta alırım.
aynı problemi yaşadım. süperonline fibrt denim i indirmiyor. pc de telefonu sıfırladıktan sonra farklı bi ağdan indirmiştim.Güncelleme sonrası paket ayrışma hatasının çözümü nedir bilen var mı?
Cihaz Lumia 1520 (Black sürümünden Cyan a geçirdim ama Cyan dan Denime geçemedim de!!)
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Mobilden indirmİştim ama (wifi dağıtımıyla)aynı problemi yaşadım. süperonline fibrt denim i indirmiyor. pc de telefonu sıfırladıktan sonra farklı bi ağdan indirmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?